Forum » Hlajenje in modifikacije » kere ventilatorje za prezračevanje ohišja?
kere ventilatorje za prezračevanje ohišja?
Vikking ::
nabavit mislim 4 ventilatorje 80x80mm in krmilnik ventilatorjev zalman zm-mfc1. zanima me prdvsem katere znamke naj bodo ti štirje ventilatorji, mogoče tudi model da bi bili dobri kr jih je veliko na izbiro in nimam pojma kere naj vzamem. a kr navadne, al recimo YS-trech, sam kr je cela gora modelov.
zanima me predvsem da so ventilatorji kvalitetni, ni važno kake barve so če svetijo ali ne, važno je da dobro delujejo.
svetujete!
zanima me predvsem da so ventilatorji kvalitetni, ni važno kake barve so če svetijo ali ne, važno je da dobro delujejo.
svetujete!
|KoRn| ::
zalmani niso kaj preveč dragi... pa še kar dobri so + dobiš upore, tako da ti ni treba kupovati vmesne regulatorje hitrosti ventov. Ce imas 4 vente (2IN 2OUT) pol ti bo to cist dosti, vsaj meni je, pa se skoraj "neslisni" so. --->ZALMAN ZM-F1
boštjan ::
ja zalmani so ok,sam pa mam 3 ystech vente,2pihata ven in se vrtita z MAX 2000obrati,eden pa piha not,ki se vrti z 2900 obrati.ystech venti so dobri pa še 2 letno garancijo dobiš pri coolPC
Keyser Soze ::
Vzemi Zalman, po možnosti 92mm, če lahko.
Mnogo boljši od ThermalTakea(zelo glasen).
Mnogo boljši od ThermalTakea(zelo glasen).
OM, F, G!
Grimlord ::
Ampak, pazi, da vent ki ga boš kupil ne požere več kot 7W, tolko lahko prklopiš na en kanal pri Zalmanu ZM-MFC1.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Grimlord ::
Zalmana lahko komot gor prklopiš
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regulator obratovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4321 (3961) | stock |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2313 (1588) | Grimlord |
» | VentilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2199 (1894) | Kr_Edn |
» | Kako postaviti ventilatorje v CHIEFTECU za optimalno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1457 (1203) | dwinxp |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5005 (4016) | C_maniak |