Forum » Loža » Kje kupiti dres CPL?
Kje kupiti dres CPL?
slycer ::
Iskal sem že po internetu, pa nisem nikjer zasledil kakšne strani ali foruma, kjer bi lahko povprašal o tej stvari, zato se obračam na ta del foruma, kjer sem zapazil kar nekaj rokometnih freakov . Zanima me, kje bi se dalo dobiti dres rokometnega kluba Celje Pivovarne Laško. Zanima me original, ne kakšni cheap ponaredki. Poznavalci na plano .
PALOMINO ::
Hm, ko sem videl naslov teme sem mislil da se želiš priključiti sezonskim delavcem in potrebuješ dres Cestnega podjetja Ljubljana.
Brez zamere prosim.
Brez zamere prosim.
|Luka| ::
V BTC-ju v hali A spodi je ena štacuna, k ma drese...sam ne vem ce so original...aja stacuna je Broadway
LP Lix
LP Lix
Thrivial ::
V Tivoliju je klubska trgovina, kjer prodajajo vse od kap do salov. Predvidevam, da bi moralo biti na Golovcu tudi kaj podobnega...
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
slycer ::
Samo Golovec je malo daleč. Ali v Tivoliju tudi prodajajo drese od Celja, ali je tista trgovina bolj v domeni Prul?
Thrivial ::
Dvomim, da imajo Prule sploh kaj svojih artiklov notri; jaz jih nisem videl. Najbolje, da res poskusis v Broadwayju v BTC-ju.
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black Friday v SLO? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36702 (28483) | MuadDib |
» | Fizična trgovina za H7 žarnice v LJOddelek: Kaj kupiti | 3597 (3144) | RejZoR |
» | Kje kupujete športno obutev in oblačila?Oddelek: Loža | 4450 (3628) | jcb |
» | Kje kupit zastavo RSOddelek: Loža | 1529 (1206) | frenk |
» | Slo-Tech Basketball :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6617 (2909) | rap3r |