Forum » Na cesti » C3 PICASSO rolo za prtljažnik
C3 PICASSO rolo za prtljažnik
xda develope ::
Spet potrebujem vašo pomoč, zanima me kje bi našel tisto zadevo ki pokriva prtljažnik da se nevidi kaj je notri.
msjr ::
Za letnik 2013 - 2016 eBay
Drugače je to zelo skrivnosten del, ki ga običajno, a vendarle zelo težko najdeš poceni na kakšnem avto odpadu (Italija).
Vprašaj na Citroenu, koliko stane original. Jest sem miljon let nazaj vprašal (ko sem imel še Citroena, pa je bila trgovina s Citroen rezervnimi deli na Brnčičevi v Lj), pa mi je prodajalec mirno rekel - tega se vam ne splača kupovat... Ja, wtf.
Drugače je to zelo skrivnosten del, ki ga običajno, a vendarle zelo težko najdeš poceni na kakšnem avto odpadu (Italija).
Vprašaj na Citroenu, koliko stane original. Jest sem miljon let nazaj vprašal (ko sem imel še Citroena, pa je bila trgovina s Citroen rezervnimi deli na Brnčičevi v Lj), pa mi je prodajalec mirno rekel - tega se vam ne splača kupovat... Ja, wtf.
darkolord ::
Del ni nič skrivnosten, je pa drag.
Standardna cena je namreč 400 EUR. S popusti verjetno kakih 300. Oznaka je 8794ZE.
Standardna cena je namreč 400 EUR. S popusti verjetno kakih 300. Oznaka je 8794ZE.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C4 Grand Picasso ali Touran (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17609 (10848) | RedDrake |
» | Servis hidravlike na avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 2535 (2362) | Invictus |
» | Berlingo cuka vsako zimo (še v garanciji)Oddelek: Na cesti | 11202 (7354) | jobers2 |
» | Avtomatski menjalnik in pomoč pri speljevanju v klanec (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22788 (20381) | Mavrik |
» | Citroen ZX?Oddelek: Loža | 2369 (2115) | alf__ |