Forum » Mobilne tehnologije » Paket z največ SMS ???
Paket z največ SMS ???
franckranc ::
Za potrebe obsežnega testa GPS sledilne naprave kupujem SIM kartico, ki bi v začetku (npr. enomesečnem obdobju) omogočila največ SMS-jev.
Kasneje (ko bo v redni uporabi) pa samo po potrebi - kar lahko pomeni 50 SMS v eni uri ali nič SMS v nekaj mesecih.
Za začetek gledam predplačniški free2go + tarifa revolucija (neomejeni SMS za mesec dni).
http://telemach.si/mobilna-telefonija/p...
Je to - na podlagi napisanega na njihovi spletni strani - pravilno sklepanje:
ob nakupu SIM kartice za 7,99€ je na njej že 5€ dobroimetja (oz. "žepnine").
Polnim še za 2€ in imam skupaj 7€ dobroimetja.
Na podlagi tega lahko vklopim tarifo revolucija (izpolnjen pogoj min. 7€ na računu)???
Druga opcija pa je naročniški paket bob4c - v testnem obdobju zna biti precej porabe, kasneje pa daleč najbolj cenovno ugodna zadeva. In še nikoli ne "zmanjka", če kdaj slučajno pride do potrebe po večji količini SMS-jev.
Kasneje (ko bo v redni uporabi) pa samo po potrebi - kar lahko pomeni 50 SMS v eni uri ali nič SMS v nekaj mesecih.
Za začetek gledam predplačniški free2go + tarifa revolucija (neomejeni SMS za mesec dni).
http://telemach.si/mobilna-telefonija/p...
Na podlagi tega lahko vklopim tarifo revolucija (izpolnjen pogoj min. 7€ na računu)???
Druga opcija pa je naročniški paket bob4c - v testnem obdobju zna biti precej porabe, kasneje pa daleč najbolj cenovno ugodna zadeva. In še nikoli ne "zmanjka", če kdaj slučajno pride do potrebe po večji količini SMS-jev.
vsiponudniki ::
Če imaš samo za SMS potem lahko probaš paket TOP od T-2.
Brez dodatnih stroškov (priključnina, prekinitev...)
Brez dodatnih stroškov (priključnina, prekinitev...)
www.zamenjaj-ponudnika.si
jusv ::
franckranc je izjavil:
Pravilno sklepaš. Če imaš 7€ na računu lahko vklopiš revolucijo, ki velja 30 dni.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
OvCa77 ::
Mam kodo za cenejšo sim kartico evo: 2090003225508 velja v tušu.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Hvala vsem za odgovore.
Verjetno bo finančno najbolje za začetek res kar free2go+revolucija, kasneje pa naročniški bob4c.
Še ena finančno/tehnična zadeva: ti 7EUR "trgajo" takoj, ko vklopiš tarifo revolucija ali postopoma?
Kaj se zgodi, če gre GPS sledilnik v tujino? Tam ne deluje (oz. ne pošilja SMS-jev z lokacijo na zahtevo), ker ni dobroimetja ali je kako drugače ?
Za tak primer bo verjetno bolje, da vseeno naložim kakšen evro več...
Verjetno bo finančno najbolje za začetek res kar free2go+revolucija, kasneje pa naročniški bob4c.
Še ena finančno/tehnična zadeva: ti 7EUR "trgajo" takoj, ko vklopiš tarifo revolucija ali postopoma?
Kaj se zgodi, če gre GPS sledilnik v tujino? Tam ne deluje (oz. ne pošilja SMS-jev z lokacijo na zahtevo), ker ni dobroimetja ali je kako drugače ?
Za tak primer bo verjetno bolje, da vseeno naložim kakšen evro več...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: franckranc ()
loveJDM ::
Ce telemach polnis vsakih 30dni za 10€ so tudi neomejeni smsi ze v startu brez revolucije
Še epilog "zgodbe":
danes sem šel najprej v Telemachovo poslovalnico.
Prijazna gospodična mi je razložila:
- da lahko tarifo revolucija vklopim samo občasno - kadar imajo akcijsko obdobje in ne vedno, ko imam dobroimetje 7EUR ???
- da kartice ni možno polniti samo za 2EUR - očitno ni vedela vsega - sam pa nisem imel niti volje niti časa razlagati, kaj vse sem prebral na spletu.
Zato sem se poslovil in odšel do Spar-a, kjer sem za 2,90EUR kupil SIM kartico ter nato še za 6,99EUR 2500 enot (akcija za vse imetnike Spar kartice, potrebna je akctivacija do 31.7.2016, velja pa 30 dni, po tem roku se preostale enote izničijo).
Tako sem za nekaj manj kot 10EUR vsaj zanesljivo vedel, pri čem sem!
Že odpakiral, vstavil kartico, aktiviral in naložil in stvar deluje.
Preverjanje razpoložljivega stanja (v EUR): vtipkaš *144# in pritisneš tipko za klic (preverjanje je brezplačno)
Preverjanje razpoložljivih enot: SMS z vsebino: PORABA E (samo velike črke) poslati na 1917 (poslani in prejeti sms je brezplačen)
danes sem šel najprej v Telemachovo poslovalnico.
Prijazna gospodična mi je razložila:
- da lahko tarifo revolucija vklopim samo občasno - kadar imajo akcijsko obdobje in ne vedno, ko imam dobroimetje 7EUR ???
- da kartice ni možno polniti samo za 2EUR - očitno ni vedela vsega - sam pa nisem imel niti volje niti časa razlagati, kaj vse sem prebral na spletu.
Zato sem se poslovil in odšel do Spar-a, kjer sem za 2,90EUR kupil SIM kartico ter nato še za 6,99EUR 2500 enot (akcija za vse imetnike Spar kartice, potrebna je akctivacija do 31.7.2016, velja pa 30 dni, po tem roku se preostale enote izničijo).
Tako sem za nekaj manj kot 10EUR vsaj zanesljivo vedel, pri čem sem!
Že odpakiral, vstavil kartico, aktiviral in naložil in stvar deluje.
Preverjanje razpoložljivega stanja (v EUR): vtipkaš *144# in pritisneš tipko za klic (preverjanje je brezplačno)
Preverjanje razpoložljivih enot: SMS z vsebino: PORABA E (samo velike črke) poslati na 1917 (poslani in prejeti sms je brezplačen)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: franckranc ()
hojnikb ::
lahk bi tut uzel več paket, pa maš za 6e na mesnc neomejene smse, pogovore tuš in 500mb podatkov. Oz. 4e če si že naročnik pr telemachu
#brezpodpisa
OvCa77 ::
No še jaz vparašam če kdo ve za paket za majhno količino smsov na mesec, cirka 5-15 in je najcenejši, gre pa se za gps tracker. Po zdajšnih podatkih je to paket free2go, sim 4€. Zanima pa me če je kakšen tak paket, seveda ceno s simko.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
lahk bi tut uzel več paket, pa maš za 6e na mesnc neomejene smse, pogovore tuš in 500mb podatkov. Oz. 4e če si že naročnik pr telemachu
hojnikb, hvala za tole!
Bo zanimivo, če se izkaže, da bo vsak mesec potrebno precej več kot sto SMS-jev in bo zato v povprečju cenejša izbira kot naročniški paket bob 4c.
Imam možnost dobiti za 4€/mesec...
jusv ::
No še jaz vparašam če kdo ve za paket za majhno količino smsov na mesec, cirka 5-15 in je najcenejši, gre pa se za gps tracker. Po zdajšnih podatkih je to paket free2go, sim 4€. Zanima pa me če je kakšen tak paket, seveda ceno s simko.
Free2go. Kupiš simko, pol pavsake 3 mesece polniš za 2€ oz. 5€, če boš rabil več.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91187 (10655) | Jerry000 |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43677 (20023) | VrtniPalcek |
» | SIM/paket brez narocnine ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6084 (3115) | XS!D3 |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11325 (10227) | sejmon |
» | Predplačniški paket, kateriOddelek: Mobilne tehnologije | 4896 (4239) | OvCa77 |