Forum » Pomoč in nasveti » Wifi na mobilnem telefonu ne dela
Wifi na mobilnem telefonu ne dela
RatedR ::
Pozdrav, težava je v tem da ko se prek mobilnega telefona uspešno povežem na wifi omrežje (piše connected, vidi se signal) mi še vedno ne naloži spletnih strani ali pa ne morem uporabljat aplikacij ki zahtevajo internetno povezavo.
To se pojavi na večini wifi omrežij, ne nekaterih pa deluje normalno.
Kaj lahko naredim?
To se pojavi na večini wifi omrežij, ne nekaterih pa deluje normalno.
Kaj lahko naredim?
- spremenilo: RatedR ()
ce rocno nastavis dns, kej pomaga ?
Predenj sem to ročno nastavil mi je ob povezovanju ves čas pisalo "Obtaining IP adress", zato sem sledil temu vodiču: http://appslova.com/how-to-fix-obtainin...
Po tem mi je povezavo uspešno vzpostavilo pa mi vendar ne naloži nobene spletne strani.
hojnikb ::
seveda, ip je odvisn od tega kak range dovoljuje router in kateri naslovi so prosti.
ni zastonj dhcp uporabljen prakticno vedno
ni zastonj dhcp uporabljen prakticno vedno
#brezpodpisa
Okej, zanima me kaj potem naredit da mi bo DHCP avtomatsko nastavil IP kamorkoli pač grem?
Če to ne gre pa vsaj kaj naredit da mi bo to doma delalo?
Kdorkoli ve kaj naredit?
Če to ne gre pa vsaj kaj naredit da mi bo to doma delalo?
Kdorkoli ve kaj naredit?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RatedR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Innbox F50 -> Mikrotik in IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 7338 (5086) | XS!D3 |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14911 (13500) | styled |
» | Povezovanje na Asus routerOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1337) | blackbfm |
» | Povezava Optike in SpeedTouch 780i WLOddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1624) | ...:TOMI:... |
» | Sprememba nastavitev za SiOLove DNSjeOddelek: Omrežja in internet | 4762 (1788) | madmitch |