Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni telefon z dobrim sprejemom
Mobilni telefon z dobrim sprejemom
l0wc4 ::
Pozdravljeni
Na eni lokaciji imam z HTC One katastrofalen sprejem mobilnega signala, medtem ko imam s kitajskim Elephoneom mnogo boljši sprejem. Torej zanima me po vaših izkušnjah, kateri mobilnik z Android OS ima najboljši sprejem oz. najboljšo anteno? Najbolj se mi gre za govorno področje, prenos 3G/EDGE me niti ne zanima, saj imam na voljo WiFi. Zunanja antena oz. ojačevalnik signala, trenutno ne pride v poštev.
Hvala za nasvete in odgovore,L0wc4
Na eni lokaciji imam z HTC One katastrofalen sprejem mobilnega signala, medtem ko imam s kitajskim Elephoneom mnogo boljši sprejem. Torej zanima me po vaših izkušnjah, kateri mobilnik z Android OS ima najboljši sprejem oz. najboljšo anteno? Najbolj se mi gre za govorno področje, prenos 3G/EDGE me niti ne zanima, saj imam na voljo WiFi. Zunanja antena oz. ojačevalnik signala, trenutno ne pride v poštev.
Hvala za nasvete in odgovore,L0wc4
Izaso ::
Preveri katere radijske spektre ponuja tvoj operater na tvoji lokaciji. Nato pa preveri če so podprti s strani zaželjenih mobilnih telefonov. To je vsa umetnost, zakaj je imel kitajc slabši sprejem. Načeloma so vsi v evropi prodani telefoni komatibilni z vsemi omrežji v Sloveniji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slovenski tv programi v Avstriji (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7247 (5628) | diler515 |
» | GSM RepetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 10129 (3049) | Cervantes |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5805 (4022) | Daniel |
» | Router 3G za Edge signal mobitelOddelek: Strojna oprema | 4480 (4224) | todman74 |
» | Kaj je res, da ...Oddelek: Mobilne tehnologije | 4800 (4200) | BBB |