Forum » Loža » Kino
Kino
JebatGa ::
Pozdravljeni,
mi lahko kdo pove zakaj gredo ljudje v kino gledat film, samo zato da se med gledanjem pogovarjajo in tako uničijo film za vse okoli? Jih prosiš da naj bodo tiho, a jih to samo še bolj spodbudi da so glasni. Na žalost se mi ni to zgodilo prvič.
mi lahko kdo pove zakaj gredo ljudje v kino gledat film, samo zato da se med gledanjem pogovarjajo in tako uničijo film za vse okoli? Jih prosiš da naj bodo tiho, a jih to samo še bolj spodbudi da so glasni. Na žalost se mi ni to zgodilo prvič.
- poskusil klonirati: JebatGa ()
z3ro ::
Ne vem kam hodiš v kino, meni se je samo enkrat zgodilo da je en čist navdušen moški komentiral vsako stvar in je bil malo naporen, drugače pa nič takega. Pojdi gledat kdaj, ko ne bo takšne gužve (med tednom in ne takoj po premieri)
Kurzweil ::
Glede tega je tako, da gredo ljudje z različnimi nameni v kino in v različnih družbah, še posebej pa entuziazmom.
Nekateri gredo v kino, ker pač ne vedo kam bi šli na entertainment, ki ga hočejo ponudit svojim puncam/fantom, poslovnim partnerjem, kolegom, družini ali pa gredo tja iz čistega dolgčasa. Predvsem pa če bi bili vsi takšni entuziasti in fani določenih franšiz, tudi sami ne bi počeli tega, kar njih moti. Mene še bolj, kot samo pogovarjanje moti glodanje, cmokanje, srebanje in vse kar spada pod prehranjevanje, ki ni v skladu z bontonom. Pravtako me moti, da se pred mano res očitno par onegavi (za to so stoli zadaj). Predvsem pa jaz vsakemu kar direkt povem, dvakrat sem bil prisiljen nekim frajerjem celo razložit, kakšne bi naj bile norme in obnašanje v kino dvoranah, gledališču in ostalih kulturnih prostorih, da pa če ne bodo tiho, da jim rade volje počastim focne in je bil mir.
No, da ne pozabim še na otroke in pa predvsem ženske, ki jih je tip nasral, da so šle gledat, kar so jim že tako pred predstavo povedale, da jih ne zanima.
Sicer pa pojdi na predstavo, ko ni več najstnikov, torej na zadnjo predstavo, sredi tedna, še posebej pa, če dobiš kakšen ugoden zic, bodi raje 3 vrste od idealnega položaja, kot pa da sediš med gužvo.
Nekateri gredo v kino, ker pač ne vedo kam bi šli na entertainment, ki ga hočejo ponudit svojim puncam/fantom, poslovnim partnerjem, kolegom, družini ali pa gredo tja iz čistega dolgčasa. Predvsem pa če bi bili vsi takšni entuziasti in fani določenih franšiz, tudi sami ne bi počeli tega, kar njih moti. Mene še bolj, kot samo pogovarjanje moti glodanje, cmokanje, srebanje in vse kar spada pod prehranjevanje, ki ni v skladu z bontonom. Pravtako me moti, da se pred mano res očitno par onegavi (za to so stoli zadaj). Predvsem pa jaz vsakemu kar direkt povem, dvakrat sem bil prisiljen nekim frajerjem celo razložit, kakšne bi naj bile norme in obnašanje v kino dvoranah, gledališču in ostalih kulturnih prostorih, da pa če ne bodo tiho, da jim rade volje počastim focne in je bil mir.
No, da ne pozabim še na otroke in pa predvsem ženske, ki jih je tip nasral, da so šle gledat, kar so jim že tako pred predstavo povedale, da jih ne zanima.
Sicer pa pojdi na predstavo, ko ni več najstnikov, torej na zadnjo predstavo, sredi tedna, še posebej pa, če dobiš kakšen ugoden zic, bodi raje 3 vrste od idealnega položaja, kot pa da sediš med gužvo.
bambam20 ::
Zanimivo kakšne negativne izkušnje imate določeni s kinom. je pa res, da jaz hodim v kino večinom ob večernih urah in to zelo redko.
Kurzweil ::
Ja se pojavi tu pa tam kakšen neotesanec Je pa tudi res, da sem v kino hodil že od samega otroštva in to vse od raznih "art"/underground filmov, kjer sem resnično občasno videl kaj, kar me je presenetilo, tam je vedno bilo vse na nivoju in kulturno. Potem s srednji šoli in na faksu recimo smo ogromno koristili tiste 50% off popuste ob določenih dnevih in gledali vse mogoče, tam se je že pojavil kakšen dripec. S kolegicami in kolegi smo večino gledali samo "pametne stvari" in sicer vedno zadnje predstave in med tednom. Ko pa greš za foro iz čistega dolgčasa pogledat kakšen bullshit tipa Rambo ali Fast and Furious, tam pa imaš seveda tudi vsa mogoča teleta. Pač na 100 predstav se najde kakšno tele, mislim da je tako skoraj povsod.
Sicer pa resni kinematografi v tujini imajo tudi možnost prikloa slušalk, nevem kako je s tem pri nas, resnično nikdar niti pogledal nisem.
Sicer pa resni kinematografi v tujini imajo tudi možnost prikloa slušalk, nevem kako je s tem pri nas, resnično nikdar niti pogledal nisem.
MIHAc27 ::
Ja vseeno je drugače iti sploh z družbo v kino, kot gledat doma. Mi smo to tud včasih ful počel, sedaj pa mnogo manj (tudi kvaliteta filmov se mi zdi je dokaj nizka. Še z travnika se mi jih ne ljubi vlačit.)
V večini primerov je bilo gledati v redu. Če kdo zakašlja ali enkrat spregovori, to še ni konec sveta. Se pa ja... vsake toliko najde kak dripec. Enkrat je en z pointerjem veselo po platnu mahal. In to kar nekajkrat.
V večini primerov je bilo gledati v redu. Če kdo zakašlja ali enkrat spregovori, to še ni konec sveta. Se pa ja... vsake toliko najde kak dripec. Enkrat je en z pointerjem veselo po platnu mahal. In to kar nekajkrat.
Thuban ::
jaz zato v kinu vedno sedim čimbolj spredaj. 5 ali 6 vrsta max. Ker neotesanci so ponavadi možgansko na nivoju osnovnošolcev in se usedejo čisto zadaj.
to ne pomaga kaj dosti. Se najdejo tud kakšni starčki ki hočejo klepetat v kinu kot da so doma. Ker je pač ded svojo ženo peljal v kino, ker nista šla na zmenek že od konca jugoslavije. Ampak spet..pomaga pač če se vsedeš čimbolj spredaj (preblizu spet ne ker potem namesto slike gledaš orjaške lego kocke (piksle)).
to ne pomaga kaj dosti. Se najdejo tud kakšni starčki ki hočejo klepetat v kinu kot da so doma. Ker je pač ded svojo ženo peljal v kino, ker nista šla na zmenek že od konca jugoslavije. Ampak spet..pomaga pač če se vsedeš čimbolj spredaj (preblizu spet ne ker potem namesto slike gledaš orjaške lego kocke (piksle)).
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strumpf: piratiziranje filmov ne škodi, včasih celo koristiOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 16905 (14273) | AndrejO |
» | Nov način distribucije filmov takoj po premieri v kinematografih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 31526 (28989) | madmitch |
» | Kvaliteta filmov, ki jih gledateOddelek: Loža | 2377 (588) | BlackHole |
» | Koolosej! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5355 (4713) | OrlyTM |