Forum » Izdelava spletišč » Migracija Joomla 1.7 na drug strežnik
Migracija Joomla 1.7 na drug strežnik
tomazto ::
Pozdravljeni,
po prenosu spletne strani (joomla 1.7) na nov strežnik mi javlja napako: Infinite loop detected in JErrorInfinite loop detected in JError
Gre za napako v konfiguracijski datoteki configuration.php, kjer očitno ni vse nastavljeno pravilno. Večkrat sem preveril podatke o novi podatkovni bazi in je vse vpisano pravilno. Očitno gre le za kakšen parameter.
Ker nikakor ne moram odpraviti napake me zanima, če mi je kdo pripravljen priskočiti na pomoč.
Lep pozdrav
Tomaž
po prenosu spletne strani (joomla 1.7) na nov strežnik mi javlja napako: Infinite loop detected in JErrorInfinite loop detected in JError
Gre za napako v konfiguracijski datoteki configuration.php, kjer očitno ni vse nastavljeno pravilno. Večkrat sem preveril podatke o novi podatkovni bazi in je vse vpisano pravilno. Očitno gre le za kakšen parameter.
Ker nikakor ne moram odpraviti napake me zanima, če mi je kdo pripravljen priskočiti na pomoč.
Lep pozdrav
Tomaž
p1nky ::
Sta v configuration.php pravilno vpisani poti glede na nov strežnik do log in tmp mape?
/var/www/some/other/folder/example.com/logs
/var/www/some/other/folder/example.com/tmp
ali pa kakšna druga php verzija, ali kaj podobnega?
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f...
/var/www/some/other/folder/example.com/logs
/var/www/some/other/folder/example.com/tmp
ali pa kakšna druga php verzija, ali kaj podobnega?
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos spletne strani na novo lokacijoOddelek: Izdelava spletišč | 1454 (1102) | neoserv |
» | Joomla admin problemOddelek: Izdelava spletišč | 803 (745) | ta_pravi |
» | joomla configuration.php errorOddelek: Izdelava spletišč | 941 (876) | c3p0 |
» | Pomoč pri Joomli, objava spletne strani na svetovni splet ?Oddelek: Omrežja in internet | 951 (887) | crayz43 |
» | [Joomla - problem] "You must login"Oddelek: Izdelava spletišč | 2101 (1899) | BIG_Yack |