» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
307 / 381
»»

Morientes ::

Aborko a je cool telefonček, je bolje vzet PRO varijanto, pa kje bi se dalo trenutno ga najceneje dobit. GearB mogoče?
Iščem nekaj takega, da nima teh glupih notchov, eyedropov...
Vzel bi tega zaenkrat za male pare, pa k pride Xperia 5 II najbrž prešaltal.

Mi9T/mi9t pro

Ajnstajn` ::

jocoj je izjavil:

Ajnstajn` je izjavil:

jocoj je izjavil:

Trenutno odlična cena za Redmi Note 9 pro global 6/128

185 EUR s poštnino vred, izbrati je treba "Europe Priority Line"

Redmi Note 9s 6/128

160 EUR s poštnino vred, izbrati je treba "Europe Priority Line"

https://www.dhgate.com/

KODA: DHAll160

imas mogoce se kak svez kupon?
V tej trgovini trenutno ni na zalogi in boš predolgo čakal, da bo sploh odposlan. Kateri od teh dveh te zanima, lahko pogledam, če najdem kaj ugodnega iz EU.

Redmi Note 9 pro
//

Buzdovan ::

Pozdravljeni,

imam problem. Xiaomi mi a2 (4/64, android 10) se nenadoma "noče" več polniti preko hitrih polnilcev. Začne s polnjenjem, vendar po cca dveh sekundah preneha. Včasih se to ponavlja v nedogled - začne, neha, začne, neha ... Preko navadnih polnilcev se včasih napolni do konca, včasih pa ne. Tudi računalnik ga zazna za sekundo ob priklopu, potem pa prekine usb povezavo. Telefon sem že ponastavil na tovarniške nastavitve, a ni bilo nič drugače. Preizkusil sem malo morje različnih polnilcev in kablov.

Hvala za morebitno pomoč.

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buzdovan ()

LitralSM ::

V nastavitvah, ko ga priklopiš na polnjenje je potrebno nastaviti katera naprava ima nadzor nad polnjenjem.
In to vsakič, ko ga priklopiš.

buttcrack ::

Lahko je pa port fuč.

MrStein ::

Si počistil konektor?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Buzdovan ::

LitralSM, to vem. Računalnik zazna priklop za sekundo in dejansko v isti sekundi izklopi (zvok priklopa in odklopa usb naprave v oknih), tako da niti ne pridem do menija/izbire.

butch3r, pod port je mišljen konektor?

MrStein, konektor je čist in nezmajan. Vseeno kako priklopim kabel - ni mi ga potrebno bolj ali manj pritiskati (not, ven, levo desno, gor in dol ...). Zazna takoj, pri hitrem polnilniku po sekundi neha polnit. Pri počasnem/navadnem polnilniku pa v 80% začne polniti in napolni do konca. Občasno naredi pri počasnem isto kot pri hirem.

Po simptomih sklepam, da ni problem v samem konektorju ali v polnilcu.

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buzdovan ()

al1976 ::

Probaj se nov/drug usb c kabel. Sem ze naletel na podobne probleme ravno zaradi kabla.

Konektor sem mislil ja. Možno je da ti je malo zarustal...

facepalm ::

V usb-c se rada nabere umazanija (prah).

Apofis ::

Ajnstajn` je izjavil:

jocoj je izjavil:

Ajnstajn` je izjavil:

jocoj je izjavil:

Redmi Note 9s 6/128

V tej trgovini trenutno ni na zalogi in boš predolgo čakal, da bo sploh odposlan. Kateri od teh dveh te zanima, lahko pogledam, če najdem kaj ugodnega iz EU.

Redmi Note 9 pro

Kolk cajta se pa ponavad čaka iz dhgejta, če je roba na zalogi?

Vm1999 ::

Buzdovan je izjavil:

Po simptomih sklepam, da ni problem v samem konektorju ali v polnilcu.

Hvala

Jaz sem moral pri Redmi note 5 po enem letu uveljavljat garancijo, so zamenjali micro usb konektor, ta je bil postrani (tako, da kabel ni poravnan, ko ga priklopiš) že od dne nakupa, nažalost so na servisu le zamenjali in nič poravnali.
Simptomi na nek način podobni kot pri tebi, le da sem jaz lahko polnil le z močnejšim polnilcem, potem pa je nehal polnit tudi ta... zdaj, še eno leto kasneje je zopet začel zajebavat konektor oz. samo polnenje

Oktan ::

Apofis je izjavil:

Ajnstajn` je izjavil:

jocoj je izjavil:

Ajnstajn` je izjavil:

jocoj je izjavil:

Redmi Note 9s 6/128

Redmi Note 9 pro

Kolk cajta se pa ponavad čaka iz dhgejta, če je roba na zalogi?

Meni je Note 9s na zalogi bil odposlan 10.7 prišel pa preko Anglije do mene 28.7.

jocoj ::

DHGate je samo platforma kot npr. ebay ali aliexpress. Odvisno od prodajalca in od kje je poslano. Praviloma najhitreje pride roba poslana iz Nemčije.

Novi kuponi (poslano iz Kitajske, treba je izbrati "Europe Priority Line").

Redmi Note 9 Pro 6/128 - 183 EUR - DHCHN9P128
Redmi Note 9 S 6/128 - 154 EUR - ChinahandysN9
Redmi Note 9 S 6/64 - 138 EUR - DHSales160

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jocoj ()

Ganon ::

Je že kdo prejel MIUI 12 nadgradnjo na Note 9 Pro? Naj bi se nekaj dogajalo v teh dneh.

Na Gearbest je trenutno odlična cena za zelo solidno uro - Stratos 2 - 90 EUR s priority line poštnino brez dodatnih stroškov. Koda: STRATOS2

-valvoline- ::

jocoj je izjavil:

DHGate je samo platforma kot npr. ebay ali aliexpress. Odvisno od prodajalca in od kje je poslano. Praviloma najhitreje pride roba poslana iz Nemčije.

Redmi Note 9 Pro 6/128 - 183 EUR - DHCHN9P128
Redmi Note 9 S 6/128 - 154 EUR - ChinahandysN9

dhgate eu priority gre mimo carine?

Zgodovina sprememb…

Eno vprasanje za uporabnike miui:

Lahko na napravi (konkretno RN9s) z namescenim miui global EEA (za evropski trg) rocno (preko updaterja) flasham miui global IX (international) kot OTA (2.2gb full rom)?
Bi slo brez factory reset?
Imam 2 RN9s doma. En international, drugi EEA in EEA se obcasno zatika.

dexterboy ::

-valvoline- je izjavil:

jocoj je izjavil:

dhgate eu priority gre mimo carine?

DA, EU Prioritiy Line gre mimo carine.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

viper66 ::

eno vprašanje, zanimam se za nakup xiaomi, vprašanje je enostavno, slovenski jezik je podprt ali ne še?

Ze vrsto let

viper66 ::

kaj kupiti, važna mi je kamera, baterija niti ne...to da polnim vsak večer mi ni nič nenavadnega..

ne rabim dual sim....

kako pa je z podporo za viber, wechat, whatsapp, google play...iščem do 200€ z etuijem vred...

lahko kupim tudi v Sloveniji..ker se mi malce mudi, ne bi čakal 2 tedna in več...

razen če kdo ve za način da dobim iz tujine do sredine naslednjega tedna...

Qcube ::

viper66 je izjavil:

eno vprašanje, zanimam se za nakup xiaomi, vprašanje je enostavno, slovenski jezik je podprt ali ne še?

Je, samo tisti ki je prevajal ne vem kako so ga spustili iz osnovne šole. Med najboljšimi je "samodejno zagoni" :D

mikhaair ::

Kje je ta samodejno zagoni, v kaksno denarnici? He he

Kaj moram spremeniti da mi vedno na wifi UL slike v Google photos?
Sedaj mi le ob prizganem ekranu.

Vm1999 ::

mikhaair je izjavil:

Kje je ta samodejno zagoni, v kaksno denarnici? He he

Kaj moram spremeniti da mi vedno na wifi UL slike v Google photos?
Sedaj mi le ob prizganem ekranu.

Dovoli "autostart" za Google Photos, ali pa nastavi "no battery restrictions". Nekaj od tega mora biti.

PacificBlue ::

viper66 je izjavil:

kaj kupiti, važna mi je kamera, baterija niti ne...to da polnim vsak večer mi ni nič nenavadnega..

ne rabim dual sim....

kako pa je z podporo za viber, wechat, whatsapp, google play...iščem do 200€ z etuijem vred...

lahko kupim tudi v Sloveniji..ker se mi malce mudi, ne bi čakal 2 tedna in več...

Amazon.de

Recimo: https://www.amazon.de/Xiaomi-Redmi-Note...

Etui si pa se sam izberi
I’m out.
:3

-valvoline- je izjavil:

ne najdem te variante sploh... samo 4/64 je

sem smotan a ni več na lagerju?

Oktan ::

Ne to je napaka, je samo 4/64 pa 6/128

Fif55 ::

viper66 je izjavil:

ne rabim dual sim....

Priporočam Redmi Note 8 Pro 128gb, še zmerom bestbuy. Mogoče Banggood ali kaj podobnega z EU priority poštnino, z akcijo ga dobiš tudi pod 180€ v 14 dneh. Prozoren etui je priložen, custom ovitek pa naročiš in prispe hkrati z telefonom.
Če se mudi pa trgovine z EU skladiščem ali pa iz SLO (Mishop, mimovrste), za neučakanost se pač dodatno plača :P
lp

Fif55 je izjavil:

viper66 je izjavil:

ne rabim dual sim....

Priporočam Redmi Note 8 Pro 128gb, še zmerom bestbuy. Mogoče Banggood ali kaj podobnega z EU priority poštnino, z akcijo ga dobiš tudi pod 180€ v 14 dneh. Prozoren etui je priložen, custom ovitek pa naročiš in prispe hkrati z telefonom.
Če se mudi pa trgovine z EU skladiščem ali pa iz SLO (Mishop, mimovrste), za neučakanost se pač dodatno plača :P
lp

Preko kitajskih preprodajalcev dobis za to ceno ze RN9pro. V Evropi pa rn9s.
Res da je na papirju rn8pro hitrejsi, ampak se tudi konkretno segreje in nato throttla.

RN8 PRO 128 GB dobiš trenutno na DH Gate za 159 EUR.

Koda:DH8Pro128G

Osebno bi vseeno dal par deset EUR več in vzel RN9 PRO

Viperju je važna Kamera, RN8 PRO > RN9 PRO. Dodaten plus je, da so lahko fotografije v RAW formatu.

Fif55 je izjavil:

Viperju je važna Kamera, RN8 PRO > RN9 PRO. Dodaten plus je, da so lahko fotografije v RAW formatu.

Afaik imata oba Samsungov S5KGW1 64mpx senzor.

Pa res RN9 PRO (Global) ima enak senzor. Nisem bil dovolj pozoren, ker obstajajo 3 variante "Redmi Note 9 Pro" in le globalni ima 64mpx kamero.

zbenko ::

Zdravo.

Redmi Note 8 Pro/128 gb...gledam na gearbestu, 215eur s poštnino, dostava v 3 tednih. Še obstaja morda boljša ponudba v tem trenutku? Dostava najkasneje konec avgusta.

Prosim in hvala.

Moivre ::

Na Amazon.de ga dobiš za 192 €. Dostava je okrog tedna. Za malo doplačila lahko že prej. Sam sem prejšnji teden kupil Pocota in ga dobil naslednji dan.

Tako je. Na amazon .de/.it/.es imas ceneje in hitrejso dostavo.
Za malenkost vec pa dobis ze tudi rn9pro.

robertko ::

Ali pa BG z kodo Bg8N8P128 za 173€ in cca 14dni za dostavo.

aborko ::

Ne razumem zakaj bi kdorkoli za isti denar kupil redmi note 8pro namesto 9 pro? Zakaj?

Ganon ::

aborko je izjavil:

Ne razumem zakaj bi kdorkoli za isti denar kupil redmi note 8pro namesto 9 pro? Zakaj?

Meni je tudi čudno, da se nihče ni obregnil ob to. Če se nisi zatipkal, ne bodi nor in kupi najnovejši model.

Prosim za eno pomoč.
Kako je najlažje spraviti stvari iz starega telefona (Mi A1) na novega RN9PRO.
Hvala.

dexterboy ::

Ali ima Mi A1 tudi funkcijo Mi Mover ali ne?
Če jo ima, se ne sekiraš ;)
V nasprotnem pa si vzameš en dopoldan časa in skopiraš.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Hvala ti. Ni bilo Mi mover apps na Mi A1, pa sem jo snel iz Google Play-a.
Tak da gre zdaj, bo preneslo vse v manj kot pol ure.

fraising ::

Kaj kupiti kot zamenjavi za mia2? Tudi cenovno tam okrog. Iscem najboljsi p/p 200€ +-50
Hvala.

fraising je izjavil:

Kaj kupiti kot zamenjavi za mia2? Tudi cenovno tam okrog. Iscem najboljsi p/p 200EUR +-50
Hvala.

Ce hoces ostati na cistem androidu, je trenutno "zalost" na budget trgu. Mi A3 je nedobavljiv oz ima zasoljeno ceno kjer je, ostali (moto, nokia) pa ne ponujajo nic konkurencnega pod 300EUR.
Dejansko najboljsi poceni "pure" android je pixel 4a.
Sem tudi sam iskal nekaj v rangu 200EUR in na koncu spet pristal na xiaomiju.
Redmi note 9 (s ali pro) enostavno nimata konkurence.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

Ima močno konkurenco, imenuje se Realme. Samo na našem trgu še ni toliko prepoznavna znamka.

jocoj je izjavil:

Ima močno konkurenco, imenuje se Realme. Samo na našem trgu še ni toliko prepoznavna znamka.

Jaz gledam dobavljivost/ceno v EU. Tukaj niso konkurencni.

Imajo konkurenčen model, recimo Realme 6 - 180 EUR iz EU.

Potem so tukaj še X3 superzoom -400 EUR, X50 Pro -500 EUR itd in vse se da dobiti v EU. Imajo tudi zelo solidne telefone iz nižjega razreda.
V prvi polovici leta sem nabavil dva njihova telefona iz EU in moram reči, da sta na nivoju, njihov Realme UI pa je bolj pregleden in tekoč kot Miui. Realme XT (195 EUR), Realme X2 PRO (299 EUR).

Vseeno, ker je to Xiaomi tema.

Za okrog ... je best buy:

150 EUR - Xiaomi Redmi Note 9 s
200 EUR - Xiaomi Redmi Note 9 pro
250-300 EUR - Xiaomi Mi 10 Lite 5G ali Xiaomi Redmi Note 10 lite
350 EUR - Poco F2 Pro

TR52 ::

kje najugodneje kupiti Xiaomi redmi note 9s?

xandros ::

>jocoj
dej prosi se pozicioniraj Realme modele zraven tvoje Xiaomi lestvice
««
307 / 381
»»