Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
alkoo ::
Mi A1 - Oreo update? So pokrpali buge? Berem različne informacije, eni pravijo da ja, drugi da ne...
Sandi1987 ::
Kaj menite o Xiaomi Redmi Note 4? Ali je dober? Ali je Samsung Galaxy J5 (2017) boljši nakup?
slotič ::
Pozdravljeni. na Xiaomi A1, android 8.0.0, imam problem z budilko (alarmom). Problem je sledeč, da na čase dela, spet drugič pa spusti od sebe zgolj kratek pisk (isti jutranji alarm), kar postaja nadležno moteča zadeva...
Kje škripa? Ima še kdo isti/podoben problem?
Hvala, B.
Kje škripa? Ima še kdo isti/podoben problem?
Hvala, B.
Siddh ::
Redmi note 4 je super telefon, doma imamo dva, oba sva zadovoljna. Sicer ima miui nekaj svojih fint, ampak za splošno uporabo za takd enar ni boljšega telefona. Pa baterija drži dosti dlje kot večini telefonov.
Tomson ::
Za Xiaomi Redmi Note 4 Global je danes prišla na GB nova koda: YGNOTE4GB za 123€, če komu prav pride ...
@slotič
Mogoče je težava pri aplikaciji. Si poizkusil s kakšno drugo aplikacijo iz GooglePlay, mogoče Google DeskClock? Sem bral o podobni težavi in je omenjena aplikacija rešila težavo, le pod defoult programs ponastavi aplikacijo ...
@slotič
Mogoče je težava pri aplikaciji. Si poizkusil s kakšno drugo aplikacijo iz GooglePlay, mogoče Google DeskClock? Sem bral o podobni težavi in je omenjena aplikacija rešila težavo, le pod defoult programs ponastavi aplikacijo ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Dimnik ::
slotič ::
@slotič
res je, zaenkrat se še nisem igral z drugimi appsi. hec je pa v tem, da mi ravno ta Google Desk Clock nagaja...
dexterboy ::
Evo, tako je to, če je človek "baksuz". Jutri sem imel namen kupiti Mi Max 2, pa ga nimajo več na zalogi :(
Ali mogoče kdo ve, kje bi se ga dalo še dobiti? GB imam kot zadnjo opcijo, ker ni nič cenejši kot je bil v Zokigradu.
Bojim se, da bom na koncu pristal na Note 4, samo, kaj, ko res rabim velik zaslon...
Ali mogoče kdo ve, kje bi se ga dalo še dobiti? GB imam kot zadnjo opcijo, ker ni nič cenejši kot je bil v Zokigradu.
Bojim se, da bom na koncu pristal na Note 4, samo, kaj, ko res rabim velik zaslon...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Aja, cena je bila 255 ojrov, ne pa nekih 300, kot je drugje... :(
facepalm ::
Ce bi pocakal se kak teden na redmi note 5 pro?
imam obcutek, da bo to pravi naslednik rn4 glede price/performance.
imam obcutek, da bo to pravi naslednik rn4 glede price/performance.
Seveda lahko počakam, nau me pobral :)
Saj naj bi ta mesec prišel tudi Mi Max 3, če se ne motim.
Aha, pa se okvirne cene že vejo?
Saj naj bi ta mesec prišel tudi Mi Max 3, če se ne motim.
Aha, pa se okvirne cene že vejo?
Zico44 ::
Aja, cena je bila 255 ojrov, ne pa nekih 300, kot je drugje... :(
Jaz se ga lanu julija kupil tule: https://www.ebay.de/itm/Xiaomi-Mi-Max-2...
Vse je bilo OK, še vedna ga imam. Zdaj je cena 212 EUR.
Jah, kaj naj rečem... Da ti se reči pozlatile, sine?
Upajmo, da bo res toliko.
Aha, še tole malenkost; Redmi Note 3, nov, garancija, 135 evrov.
Se splača kupiti do božiča ali pa za obdobje enega leta, pa potlej prevekslati na note 5 pro ali mi max 3?
Upajmo, da bo res toliko.
Se splača kupiti do božiča ali pa za obdobje enega leta, pa potlej prevekslati na note 5 pro ali mi max 3?
Zico44 ::
Ce je nakup v slo in z naso garancijo ja. Ce ne, dobis za 130eur rn4 global (b20) na gearbestu.
Cez eno leto, ga bos se vedno lahko prodal za kakih 80eur.
Sedaj sem preletel clanke glede note5 pro. Cena naj bi bila okoli 200/220 za modele s 4gb rama in celih 260eur za modele s 6gb rama.
GRT ::
Evo, tako je to, če je človek "baksuz". Jutri sem imel namen kupiti Mi Max 2, pa ga nimajo več na zalogi :(
http://www.bolha.com/telefonija/mobilna...
Ja, je slo ter garancija in račun.
Sicer dobim tudi Note 4 z 64/4 različico za 160 evrov.
Se mi pa osebno zdi cena 220 evrov za 4 GB verzijo Note 5 pro zelo ugodna.
btw; naj bi prvih 300.000 kosov note5pro prodali v MANJ kot treh minutah.
Final verdict je te:
mislim, da bom šel v nabavo note 3/4 potlej pa ju zamenjal za Max 3, če bo finančno ugodno.
Sicer dobim tudi Note 4 z 64/4 različico za 160 evrov.
Se mi pa osebno zdi cena 220 evrov za 4 GB verzijo Note 5 pro zelo ugodna.
btw; naj bi prvih 300.000 kosov note5pro prodali v MANJ kot treh minutah.
Final verdict je te:
mislim, da bom šel v nabavo note 3/4 potlej pa ju zamenjal za Max 3, če bo finančno ugodno.
mogoce bi ti priporocal rn4 iz linka,ki ga je objavil Tomson za 130eur. zgolj zato ker ima band20 in ga bos lazje prodal. oz bos dobil vec za njega, kakor za note 3.
red_baron ::
jaz imam MIMAX2 in mi je velikost ekrana super. Ko je kdo z Iphone 5 zraven mu rečem, če ima to obesek za ključe. Velik ekran- velika baterija. drži 3 dni z dvema simkama pa wifi non stop prižgan.
Res pa je, da sem prej imel več kot tri leta 5,5 ekran- seveda Xiaomi.
Res pa je, da sem prej imel več kot tri leta 5,5 ekran- seveda Xiaomi.
Evo izpolnjujem naročilo na GB za N4 povezavo s kodo za 123 evrov iz HK skladišča.
Rad bi še v paketu naročil zaščito za steklo ter etui.
Je to dobra praksa ali je bolje posebej naročati oz. kupiti pri nas?
Pa je v redu HK naročilo ali pičim drugi warehouse?
Naročilo oddano. Lec houp for de best :)))
Rad bi še v paketu naročil zaščito za steklo ter etui.
Je to dobra praksa ali je bolje posebej naročati oz. kupiti pri nas?
Pa je v redu HK naročilo ali pičim drugi warehouse?
Naročilo oddano. Lec houp for de best :)))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
MxxW5 ::
Evo, naložil TWRP, Magisk in najnovejši xiaomi.eu rom (Redmi Note 4).
Šlo je v bistvu brez težav, le TWRP se na začetku ni hotel naložiti; čim si restartal telefon, ga je povozil xiaomijev recovery. To sem rešil tako, da sem TWRP zagnal iz računalnika; ko je bil enkrat naložen xiaomi.eu rom, teh težav ni bilo več.
Ko sem telefon dobil, sem bil nad MIUIjem precej ogorčen, o čemer ta forum hrani dokaz par strani nazaj v tej temi . Sedaj, ko sem ga malo sfriziral (izklop MIUI optimization in memory managementa, izklop battery managamenta za določene aplikacije, dovoljenje aplikacijam, da se prikazujejo na lockscreenu, itd.), je dosti bolje. Da se razumemo; zadeva nikakor ni na nivoju stock androida, ampak se da preživeti. Še vedno čakam uporaben in nebugast oreo rom (avtoritete tega foruma se strinjajo, da ga za RN4 še ni) oziroma LineageOS 15 za RN4.
RN4 imam sedaj kakšen mesec in pol, zato se spodobi, da povem par reči o svojih izkušnjah z njim. Morebiti pride komu prav. Tu moram dodati, da mi je sicer malo žal, da nisem počakal na Redmi 5 Plus (imena variirajo; govorim o telefonu, ki je hardversko skoraj enak RN4 le z večjim ekranom), ampak sedaj je, kar je. O odklepanju telefona sem že pisal par strani nazaj in ne bom več. Na kratko - gre za neprijetno izkušnjo. Aja, prej sem imel Motorolo Moto Z Play, pred tem pa Nexus 5.
Ekran je zakon. Želel bi si malo večjega (kdo pa ne ;)), ampak tudi 5,5 je dovolj. Vidni koti so super, ekran je IPS in ne OLED, tako da je strah pred burn-inom odveč (le-ta mi je pokopal motorolo po manj kot letu dni). Všeč mi je knock-on, ko potrkaš po ekranu in se zbudi. Tudi notification light je super (ne enega ne drugega motorola ni imela). Manj navdušen sem nad tipkami pod ekranom. Želel bi si, da je back levo. To se da sicer naštimati (in sem to storil), ampak ni elegantno. R5+ to reši.
S telefonijo kot tako ni problemov. Jaz sem na Telemachu in ni ne zgrešenih klicev, ne česa drugega. Enako velja za sporočila. Skratka, RN4 je kot telefon povsem neproblematičen. Le nasvet uporabnikom Telemacha. Ne kupite telefona brez B20 frekvence (800 MHz). Moj telefon 90% na 800 MHz LTE. Le centri večjih mest so izjema. Skratka, na Telemachu boste brez B20 brez LTE, razen če se ne ganete iz Ljubljane.
Baterija. Ljudje pišejo o 8+ urah SOT. Tudi 14+ sem že zasledil. Jaz ne pridem niti blizu. Če telefon veliko uporabljam, gre do 6 ur SOT, ampak zvečer je potem mrtev. Čez vikend gre do 8 ur SOT. Zakaj je taka razlika med vikendom in tednom, ne vem, sumim pa, da ima opravka z Googlom in njegovimi servisi. Enako se mi je namreč dogajalo z Motorolo in Nexusom. Če telefon uporabljam malo, sicer zdrži baterija dva dni, ampak SOT je potem lahko tudi manj kot 3 ure. Skratka, baterija za 4100 mAh ni ravno biser. Tam nekje kot Motorola Z Play (3510 mAh), morebiti celo nekaj slabše. Dodati moram seveda, da imam svetilnost ekrana skoraj do konca, da imam stalno vklopljen WI-FI, lokacijo (high-accuracy), podatke ter sync in da imam Google Fit naštiman tako, da me stalno spremlja kaj delam in koliko sem se gibal čez dan. Tudi par vremenskih appov imam naloženih. Ko rečeno, sem izklopil MIUI optimization in za par appov izklopil MIUI battery saver. Vse skupaj zame sicer ni nek problem; telefon pač polnim vsako noč. Večji problem je micro-USB, ki je prav WTF v letu 2018. Ampak glede na to, da se Xiaomi glede tega ne da motiti (tud najnovejša RN5 in RN5Pro imata micro USB), dvomim, da bo kadarkoli kaj drugače. Xiaomi se je očitno odločil ostati na micro USBju za vedno.
Fotoaparat je ceni primeren. Če je svetloba dobra, so slike lahko super (ultra visoko približevanje sicer odkrije zapacanost in zrnatost), čim pa svetloba ni optimalna, gre vse skupaj k vragu. Povsem enako kot pri Moto Z Play, torej (tule je treba sicer potiho dodati, da sem dal za MZP 500 EUR, za RN4 pa 130 EUR; čeprav razlika v ceni danes ni več tako velika, je še vedno vsaj dvakratna). MZP je sicer v idealnih pogojih naredil boljšo fotografijo kot RN4. Je pa RN4 dosti boljši glede ostrine. Pri MZP so bile štiri od petih slik zamaknjene (blurry), tudi v idealnih pogojih, čeprav je bila peta potem boljša od RN4. Kar se tiče slabih svetlobnih pogojev, je RN4 enak kot MZP. Ni zadosti reči, da so nočne (ali mračne) fotografije slabe. Nacisti so bili slabi; te fotografije so pa katastrofa. Ampak kot rečeno, glede na ceno je takšen fotoaparat za RN4 pričakovan, za Motorolo je bil pa sramota. Menda se da fotoaparat izboljšati, če naložiš Googlovo kamero. Ampak glede na to, da se mi trenutno ne da brati strani in strani navodil (ali pa gledati Indijcev na YT), se bom tega morebiti lotil kasneje.
[EDIT] Build quality. Ekran je zaenkrat brez prask. Ampak ohišje je občutljivo. Tudi z materinsko pazljivostjo in skrbjo sem pridelal poškodbo zgoraj na plastiki in ob strani na aluminiju, ki je mehak kot plastelin (ok, pretiravam). Ovitek to reši. Vratca za SIM šklepetajo, če treseš telefon in pazljivo prisluhneš
Ostalo. Bralec prstnih odtisov je v redu. Raje bi ga imel spredaj, ampak to ni bistveno. Google Messages ne dela dobro, oziroma ne najde SMSov, ki so že na telefonu. Ampak, ker je Xiaomijev messenger soliden, se ne sekiram. AdAway ne dela, dela pa Adfree. Telefon na lockscreenu ne kaže, kdaj imaš naštimano budilko. Tudi sicer je lockscreen na MIUI bogseusmili. Enako velja na notifications, kjer moraš klikati mikroskopsko majhne puščice, če češ kaj storiti z notifikacijo. Zakaj točno Xiaomi to dela, ne vem. Sistem notifikacij je najboljša reč v Andoidu. Zakaj ga kvariti?
TLDR: Telefon je za 130 EUR deal of the century. Tudi za par desetakov več je soliden. Če pa hočeš podpirati domače gospodarstvo in francosko-slovensko prijateljstvo, ga imajo pa v Leclercu za 230 EUR.
Šlo je v bistvu brez težav, le TWRP se na začetku ni hotel naložiti; čim si restartal telefon, ga je povozil xiaomijev recovery. To sem rešil tako, da sem TWRP zagnal iz računalnika; ko je bil enkrat naložen xiaomi.eu rom, teh težav ni bilo več.
Ko sem telefon dobil, sem bil nad MIUIjem precej ogorčen, o čemer ta forum hrani dokaz par strani nazaj v tej temi . Sedaj, ko sem ga malo sfriziral (izklop MIUI optimization in memory managementa, izklop battery managamenta za določene aplikacije, dovoljenje aplikacijam, da se prikazujejo na lockscreenu, itd.), je dosti bolje. Da se razumemo; zadeva nikakor ni na nivoju stock androida, ampak se da preživeti. Še vedno čakam uporaben in nebugast oreo rom (avtoritete tega foruma se strinjajo, da ga za RN4 še ni) oziroma LineageOS 15 za RN4.
RN4 imam sedaj kakšen mesec in pol, zato se spodobi, da povem par reči o svojih izkušnjah z njim. Morebiti pride komu prav. Tu moram dodati, da mi je sicer malo žal, da nisem počakal na Redmi 5 Plus (imena variirajo; govorim o telefonu, ki je hardversko skoraj enak RN4 le z večjim ekranom), ampak sedaj je, kar je. O odklepanju telefona sem že pisal par strani nazaj in ne bom več. Na kratko - gre za neprijetno izkušnjo. Aja, prej sem imel Motorolo Moto Z Play, pred tem pa Nexus 5.
Ekran je zakon. Želel bi si malo večjega (kdo pa ne ;)), ampak tudi 5,5 je dovolj. Vidni koti so super, ekran je IPS in ne OLED, tako da je strah pred burn-inom odveč (le-ta mi je pokopal motorolo po manj kot letu dni). Všeč mi je knock-on, ko potrkaš po ekranu in se zbudi. Tudi notification light je super (ne enega ne drugega motorola ni imela). Manj navdušen sem nad tipkami pod ekranom. Želel bi si, da je back levo. To se da sicer naštimati (in sem to storil), ampak ni elegantno. R5+ to reši.
S telefonijo kot tako ni problemov. Jaz sem na Telemachu in ni ne zgrešenih klicev, ne česa drugega. Enako velja za sporočila. Skratka, RN4 je kot telefon povsem neproblematičen. Le nasvet uporabnikom Telemacha. Ne kupite telefona brez B20 frekvence (800 MHz). Moj telefon 90% na 800 MHz LTE. Le centri večjih mest so izjema. Skratka, na Telemachu boste brez B20 brez LTE, razen če se ne ganete iz Ljubljane.
Baterija. Ljudje pišejo o 8+ urah SOT. Tudi 14+ sem že zasledil. Jaz ne pridem niti blizu. Če telefon veliko uporabljam, gre do 6 ur SOT, ampak zvečer je potem mrtev. Čez vikend gre do 8 ur SOT. Zakaj je taka razlika med vikendom in tednom, ne vem, sumim pa, da ima opravka z Googlom in njegovimi servisi. Enako se mi je namreč dogajalo z Motorolo in Nexusom. Če telefon uporabljam malo, sicer zdrži baterija dva dni, ampak SOT je potem lahko tudi manj kot 3 ure. Skratka, baterija za 4100 mAh ni ravno biser. Tam nekje kot Motorola Z Play (3510 mAh), morebiti celo nekaj slabše. Dodati moram seveda, da imam svetilnost ekrana skoraj do konca, da imam stalno vklopljen WI-FI, lokacijo (high-accuracy), podatke ter sync in da imam Google Fit naštiman tako, da me stalno spremlja kaj delam in koliko sem se gibal čez dan. Tudi par vremenskih appov imam naloženih. Ko rečeno, sem izklopil MIUI optimization in za par appov izklopil MIUI battery saver. Vse skupaj zame sicer ni nek problem; telefon pač polnim vsako noč. Večji problem je micro-USB, ki je prav WTF v letu 2018. Ampak glede na to, da se Xiaomi glede tega ne da motiti (tud najnovejša RN5 in RN5Pro imata micro USB), dvomim, da bo kadarkoli kaj drugače. Xiaomi se je očitno odločil ostati na micro USBju za vedno.
Fotoaparat je ceni primeren. Če je svetloba dobra, so slike lahko super (ultra visoko približevanje sicer odkrije zapacanost in zrnatost), čim pa svetloba ni optimalna, gre vse skupaj k vragu. Povsem enako kot pri Moto Z Play, torej (tule je treba sicer potiho dodati, da sem dal za MZP 500 EUR, za RN4 pa 130 EUR; čeprav razlika v ceni danes ni več tako velika, je še vedno vsaj dvakratna). MZP je sicer v idealnih pogojih naredil boljšo fotografijo kot RN4. Je pa RN4 dosti boljši glede ostrine. Pri MZP so bile štiri od petih slik zamaknjene (blurry), tudi v idealnih pogojih, čeprav je bila peta potem boljša od RN4. Kar se tiče slabih svetlobnih pogojev, je RN4 enak kot MZP. Ni zadosti reči, da so nočne (ali mračne) fotografije slabe. Nacisti so bili slabi; te fotografije so pa katastrofa. Ampak kot rečeno, glede na ceno je takšen fotoaparat za RN4 pričakovan, za Motorolo je bil pa sramota. Menda se da fotoaparat izboljšati, če naložiš Googlovo kamero. Ampak glede na to, da se mi trenutno ne da brati strani in strani navodil (ali pa gledati Indijcev na YT), se bom tega morebiti lotil kasneje.
[EDIT] Build quality. Ekran je zaenkrat brez prask. Ampak ohišje je občutljivo. Tudi z materinsko pazljivostjo in skrbjo sem pridelal poškodbo zgoraj na plastiki in ob strani na aluminiju, ki je mehak kot plastelin (ok, pretiravam). Ovitek to reši. Vratca za SIM šklepetajo, če treseš telefon in pazljivo prisluhneš
Ostalo. Bralec prstnih odtisov je v redu. Raje bi ga imel spredaj, ampak to ni bistveno. Google Messages ne dela dobro, oziroma ne najde SMSov, ki so že na telefonu. Ampak, ker je Xiaomijev messenger soliden, se ne sekiram. AdAway ne dela, dela pa Adfree. Telefon na lockscreenu ne kaže, kdaj imaš naštimano budilko. Tudi sicer je lockscreen na MIUI bogseusmili. Enako velja na notifications, kjer moraš klikati mikroskopsko majhne puščice, če češ kaj storiti z notifikacijo. Zakaj točno Xiaomi to dela, ne vem. Sistem notifikacij je najboljša reč v Andoidu. Zakaj ga kvariti?
TLDR: Telefon je za 130 EUR deal of the century. Tudi za par desetakov več je soliden. Če pa hočeš podpirati domače gospodarstvo in francosko-slovensko prijateljstvo, ga imajo pa v Leclercu za 230 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MxxW5 ()
za adaway mores v magisk managerju pod settings vklopit opcijo systemless hosts.
za kamero pa je zelo odvisno od senzorja saj v rn4 vgrajujejo 3 razlicne. sony, samsung in omnivision.
sony je najboljsi, omnivision pa najslabsi.
za kamero pa je zelo odvisno od senzorja saj v rn4 vgrajujejo 3 razlicne. sony, samsung in omnivision.
sony je najboljsi, omnivision pa najslabsi.
Adaway meni ne dela, tudi če vklopim seamless hosts. Sem probal ponovno. Zažene se, ne pokaže ničesar in zmrzne.
vilonja: bom probal.
vilonja: bom probal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MxxW5 ()
v tem primeru uninstalliraj adaway in si poberi "unified hosts adblock" module v magisku.
thramos ::
Jaz imam še boljšo izkušnjo kot z Adaway z http://blokada.org/.
Glede baterije pomaga CPU Governor na interactive. Pogovorov sicer ni veliko, so pa prav tako vklopljene vse sinhronizacije ipd. Trenutno sem na 40 %, 29 ur od zadnjega full charge z 3:20 SOT in imam še 20 ur baterije. Vmes je bilo tudi par ur bluetootha in podobno.
Tako je bilo že ne MIUIju, tudi sedaj z PixelExperience je podobno. Vpliva na performance pa ni opazit.
Ja, pa PixelExperience je s pravim firmwareom čisto spodoben 15 oz Oreo ROM, brez kakšnih neobhodnih bugov.
Glede baterije pomaga CPU Governor na interactive. Pogovorov sicer ni veliko, so pa prav tako vklopljene vse sinhronizacije ipd. Trenutno sem na 40 %, 29 ur od zadnjega full charge z 3:20 SOT in imam še 20 ur baterije. Vmes je bilo tudi par ur bluetootha in podobno.
Tako je bilo že ne MIUIju, tudi sedaj z PixelExperience je podobno. Vpliva na performance pa ni opazit.
Ja, pa PixelExperience je s pravim firmwareom čisto spodoben 15 oz Oreo ROM, brez kakšnih neobhodnih bugov.
Dimnik ::
Tole z baterijo mi ni jasno, imam 2x redmi note3, oba dosegata nekje 9 ur sot, pa sta stara že dve leti, en ima nonstop bluetoth vklopljen, moj mi note3 pa 8-10 ur sot, pa je 3500mA baterija....
thramos: Kje pa je ta CPU Governor? A moram še kaj dodatnega naložiti? Kateri pa je pravi firmware za PixelExperience?
Ale123: Hvala, bom preveril.
Ale123: Hvala, bom preveril.
Moraš imet kernel, ki podpira spreminjanje z recimo https://play.google.com/store/apps/deta....
https://forum.xda-developers.com/showpo...
https://forum.xda-developers.com/showpo...
Kebo ::
Zdravo kje najceneje dobit Mi Notebook Air 12", vem da je bil pred časom tudi pod 400€ na Gearbest zdaj mam pa mal problema najdit ga po 500€.
Je še na GB tale verzija s kodo: MI12BOOK iz 479EUR na 437EUR ... Trenutno še preverjeno deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomson ()
seveda odvisno od uporabe.. sicer zadnjega (danasnjega) builda nisem testiral, sem pa na prejsnjih dozivel vec FCjev, med drugim tudi bluetooth. parjenje z uro amazfit pace, je spraznilo baterijo ure v 12h, med predvajanjem flash vsebine v chromeu so se pojavljale vodoravne crte na ekranu itd...
firmware je bil tazadnji in je bil rom dalec od stable.
mogoce sem se pa razvadil z asusom in miuijem, kjer se nisem dozivel FCja aplikacije.
Kebo ::
Je še na GB tale verzija s kodo: MI12BOOK iz 479EUR na 437EUR ... Trenutno še preverjeno deluje.
Hvala, no sem upal da se dobi kaj ceneje s kakšnega evropskega skladišča.
Seveda odvisno od uporabe.. sicer zadnjega (danasnjega) builda nisem testiral, sem pa na prejsnjih dozivel vec FCjev, med drugim tudi bluetooth. parjenje z uro amazfit pace, je spraznilo baterijo ure v 12h, med predvajanjem flash vsebine v chromeu so se pojavljale vodoravne crte na ekranu itd...
firmware je bil tazadnji in je bil rom dalec od stable.
mogoce sem se pa razvadil z asusom in miuijem, kjer se nisem dozivel FCja aplikacije.
Hm, ok, zanimivo. Verjetno res odvisno od načina uporabe. Sam nisem imel nobenih crashov, downgrade firmwara na 8.2.1 je rešil težave z zvokom in videi. Edino kar je ostalo je težava s swipe up pri oglašanju na klic, ampak ni tako moteča, pa še rešljiva je z drugim dialarjem.
Cossy ::
Pozdravljeni,
kupujem RN 4 4/64 in iščem kje dobit najceneje.
Za kako kodo za popust se priporočam.
Hvala
kupujem RN 4 4/64 in iščem kje dobit najceneje.
Za kako kodo za popust se priporočam.
Hvala
radmannsdorf ::
Zletega in sivega imajo na zalogi tukaj. Skladišče je v Slo.
158€ + okoli 20€ dostava.
158€ + okoli 20€ dostava.
Ampak je pa že 5 PRO, če sem prav videl?
Seveda, prodajna pagina brez https je tako, kot bi hodil s strganimi žepi po ulici, v žepih pa vsi dokumenti, ključi, gotovina, kartice... :)
Seveda, prodajna pagina brez https je tako, kot bi hodil s strganimi žepi po ulici, v žepih pa vsi dokumenti, ključi, gotovina, kartice... :)
@Cossy: Xiaomi Note 4 64GB s kodo: note42018 za 149€ s poštnino vred (2-3 tedne) ali iz EU skladišča za 157€+5€ (2-5 dni) ...
bbobst ::
Global verzija suportira "bitventi", international pa ne :)
fenix_ ::
Zanimam se za Xiaomi Mi Notebook Pro ali Air in me zanima ali je kakšna možnost da se ga dobi v Slovenijo brez davka?