Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
Tomson ::
Če ga naročiš v EU skladišču, gre sigurno brez dodatnih stroškov, sem ga tudi sam naročil. Npr. Xiaomi Mi Notebook Pro za 863€ (3-7 dni) ali Xiaomi Air 13 za 765€ (3-5dni). Oba modela iz EU skladišča, brez dodatnih stroškov ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
knap ::
lepe besede za rn 5 pro...
https://www.androidcentral.com/xiaomi-r...
upam, da bo čim prej znana cena kitajskih posrednikov in da pride tudi global verzija
LP
https://www.androidcentral.com/xiaomi-r...
upam, da bo čim prej znana cena kitajskih posrednikov in da pride tudi global verzija
LP
matobeli ::
Jaz mam tegale za Mi R4prime. Kar uredu za ta denar.
https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Red...
Je pa uporaba čitalca prsta zelo težavna.
https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Red...
Je pa uporaba čitalca prsta zelo težavna.
ivanuscha ::
Ampak je pa že 5 PRO, če sem prav videl?
Seveda, prodajna pagina brez https je tako, kot bi hodil s strganimi žepi po ulici, v žepih pa vsi dokumenti, ključi, gotovina, kartice... :)
To je stari Mi 5 iz 2016, tebe pa zanima Redmi Note 5 Pro, ki se bo na Kitajskem in drugod zelo verjetno imenoval Redmi Note 5, brez Pro. Trenutno je na voljo samo v Indiji.
AgiZ ::
Gledam tele Xiaomi Mi Notebooke (air ali navaden) in nikjer ne najdem podatka ali lahko priključiš dva eksterna monitorja. Ima kdo kako informacijo o tem? En bi bil priključen na HDMI izhod, drugi pa nekako preko USB3 (USB-C). Kako bi to šlo?
Preko tega adapterja naj bi načeloma šlo kolikor berem, čeprav 100% potrditve da deluje v "dual" načinu res ni zasledit. Sam tega adapterja nimam da bi preizkusil ...
Cossy ::
@Cossy: Xiaomi Note 4 64GB s kodo: note42018 za 149€ s poštnino vred (2-3 tedne) ali iz EU skladišča za 157€+5€ (2-5 dni) ...
Super hvala. ČE slučajno za isto ceno naletiš kje na črnega, se priporočam :)
še 1x hvala za vso tvojo pomoč Tomson
Da je prav črn in 64GB in Global je še najboljša opcija na Goldway ali MiStore, sicer pride s poštnino v obeh primerih 182€, a še vedno bistveno ceneje kot v Slo ...
AgiZ ::
Preko tega adapterja naj bi načeloma šlo kolikor berem, čeprav 100% potrditve da deluje v "dual" načinu res ni zasledit. Sam tega adapterja nimam da bi preizkusil ...
Hja, pa tole uporablja grafiko procesorja ali je to neka grafična v malem? Kake resolucije podpira, etc.? Nobenih uporabnih podatkov v linku, kar mi da misliti da je tole bolj igrača (1080p sem zasledil, kaj to pomeni, grafična z 1080p, po možnosti z 5fps) kot pa dejansko uporabna zadeva. Ali ne morejo preko USBC extendati grafične na procesorju? Je več kot dovolj zmogljiva za dodatne ekrane.
Saj deluje normalno direktno iz USB-C če daš na 1 zunanji monitor npr. preko USB C -> DisplayPort. Tale adapter sem priložil, ker sem nekje bral da je nekdo preko tega imel dva monitorja, ampak ni na koncu bilo potrditve (zato sem napisal, bi načeloma šlo), sicer pa je omenjeni op reševal težavo, ker je še hkrati želel polnit prenosnik ... Skratka, potrditve da lahko pelješ na 2 zunanja monitorja ni, sam pa žal tudi ne morem preizkusit, ker nimam primernih kablov, če kje najdem ugodno na hitro kable, pa poizkusim in sporočim ...
Tadejcek8 ::
Ima morda kdo izkušnje z xiaomi redmi 5 plus? zanima me zakaj ne prenese stikov iz sim kartice na telefon oz. jih sploh ne pokaže na sim kartici? zagotovo pa so shranjeni na sim kartici. Ročno pa ne najdem kje bi jih namestil oz prenesel. hvala
scipascapa ::
dajte nehat smetit v temi telefonov z laptopi, imamo namenske teme, moderatorji dvojna merila?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
Dimnik ::
Naslov teme je xiaomi telefoni in ostale naprave....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
scipascapa ::
v glavni temi "mobilne tehnologije", ko vemo kaj to spada...saj smo v 21. stoletju, ne?
prenosniki pa vemo kje pašejo, ne?
prenosniki pa vemo kje pašejo, ne?
Ja kaj te je pa sedaj to zmotilo? :) Dejansko je tema "Xiaomi telefoni in ostale naprave" se pravi ostale naprave od Xiaomija in prenosniki tudi sodijo pod mobilne naprave, ker jih lahko zlahka prenašamo naokoli.
Pojem mobilnih tehnologij: prenosljive tehnologije, ki uporabnikom med uporabo omogočajo mobilnost. (pametni telefoni, dlančniki, tablice, prenosniki). Več na temo mobilnih tehnologij in naprav (podroben opis) tukaj ...
Pojem mobilnih tehnologij: prenosljive tehnologije, ki uporabnikom med uporabo omogočajo mobilnost. (pametni telefoni, dlančniki, tablice, prenosniki). Več na temo mobilnih tehnologij in naprav (podroben opis) tukaj ...
thramos ::
Ampak je tema ratala povsem nepregledna. Mešajo se nasveti za nakup, objavljanje popustov (z refferal kodami), reševanje težav, rootanja in custom romi ipd.
robertko ::
KuntaKinte je izjavil:
Najbrž bi si reševanje težav,rootanje in custom romi res zaslužili svojo temo.
Za večino tega je že dolgo namenska tema:
https://slo-tech.com/forum/t684558/399
w4nkst4 ::
@tadejscek8
Ima morda kdo izkušnje z xiaomi redmi 5 plus? zanima me zakaj ne prenese stikov iz sim kartice na telefon oz. jih sploh ne pokaže na sim kartici? zagotovo pa so shranjeni na sim kartici. Ročno pa ne najdem kje bi jih namestil oz prenesel. hvala
nastavitve-sistemske aplikacije-stiki-uvozi/izvozi stike-uvozi iz sim
nastavitve-sistemske aplikacije-stiki-uvozi/izvozi stike-uvozi iz sim
Jebac18 ::
ker prokleti gearbest noče povrnt stroške iščem tist dopis, kjer piše da povrnejo ob airmail dostavi prosim, če ga kdo prilepi tukaj.
gregyk ::
ker prokleti gearbest noče povrnt stroške iščem tist dopis, kjer piše da povrnejo ob airmail dostavi prosim, če ga kdo prilepi tukaj.
http://www.gb-kuponi.eu/2018/02/24/povr...
legion ::
Kateri Xiaomi je kul za nezahtevno starejšo osebo, ampak da je kolikor toliko kvaliteten. Tja do 100€.
facepalm ::
stegni se do cca 125 eur in vzami redmi note 4.
najcenejsi xiaomi s sd625. slabsi chipset se ne splaca, ce bi rad imel telefon dlje kot 2 leti.
najcenejsi xiaomi s sd625. slabsi chipset se ne splaca, ce bi rad imel telefon dlje kot 2 leti.
facepalm ::
pri meni ni najbolj natancen, tako kot sem tudi pricakoval. za natancen utrip je pas okoli prsi obvezen
BOCo. ::
PgSurfer ::
Je kar nekaj ok opcij, če se kupuje v Slo je Redmi 5A kar dobra varianta, v tujini pa še nekaj dobrih opcij okoli 100€, Redmi 4x, Redmi Note 4, Redmi 5 (tega bi v tem rangu sam izbral) ...
Dimnik ::
Sem, razumel sem...
Imam 2x redmi note3 in mi note3, kmalu tudi redmi note5(pro), če bo cena primerna...
Imam 2x redmi note3 in mi note3, kmalu tudi redmi note5(pro), če bo cena primerna...
radmannsdorf ::
Mishop ima Redmi 5 Plus. 200-230EUR.
EDIT: Aja pro ni enako plus. UPS! :)
EDIT: Aja pro ni enako plus. UPS! :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
musicfreak ::
Ali se splaca it iz Redmi Note 4 na Redmi Note 5 Plus samo zaradi kamere? Menjat itak moram telefon, ker sem pocil steklo, vprasanje je samo ali se splaca vzet 5ko.
Presodi sam! ;)
Zamešali ste modele med sabo...
musicfreak najbrž misli Redmi Note 5 Pro, ko bo prišel na naše tržišče. Redmi Note 5 Pro ima precej izboljšano kamero napram Redmi Note 4.
musicfreak najbrž misli Redmi Note 5 Pro, ko bo prišel na naše tržišče. Redmi Note 5 Pro ima precej izboljšano kamero napram Redmi Note 4.
Ne vem kdo je kaj zamešal, takšno je pač bilo zastavljeno vprašanje. ;) Sicer pa ja, imamo Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 5 Plus (Note 5) in prihajajoči Redmi 5 Pro ...
matobeli ::
Ne vem kdo je kaj zamešal, takšno je pač bilo zastavljeno vprašanje. ;) Sicer pa ja, imamo Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 5 Plus (Note 5) in prihajajoči Redmi 5 Pro ...
To misliš na Redmi Note 5 Pro ali prihaja tudi R5pro, ki bo enak HW kot Note, ampak mal manjši ekran? To bi bilo kar sweet za ne-ljubitelje velikih ekranov.