» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
157 / 380
»»

maticm ::

Gledal sem Mi Global store in Globalne verzije telefonov. Želim LTE torej band 20. Opazil sem, da so teli Redmi 4, 4X, Note4, Note 4x večinoma brez B20 podpore na Mi Global. ž
Ali se motim ali samo ni napisano?
S kje ste nazadnje kupovali LTE variante Xiaomijev?

https://www.aliexpress.com/store/group/...

tomy5 ::

Global pomeni samo da je škatla v angleščini, ne pa da ima global 4g lte bande.

Dimnik ::

Spet pišeš na pamet....tudi z telemach imaš na določenih krajih lte.....

Telefon bo uporablje na BOBu (A1). Gledal sem pokritost v moji okolici in je večinoma 800MHz. Kje kupujete LTE verzije telefonov?

https://www.mobilna-telefonija.com/info...

Ja le živiš samo na eno lokaciji imaš internet lahko tudi po kablu ;-)
Bistvo 4G, LTE in pametnih telefonov je v mobilnosti brez ovir in brez razmišljanja.

Tommy, ali si pa preklopiš omrežje na telekom in imaš tudi lte, če že tako nujno potrebuješ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

Ja Telekom uporablja LTE B20 /800 samo kje na podeželju, še vedno nisi na safe side. V mestih pa večinoma dela, ker Telekom tam uporablja druge frekvence.
Če želiš da vedno dela pač kupiš znamk telefona ki ima B20 in se sploh ne ubadaš s takimi štosi in težavami.

Že že....ampak glej trenutno bom imel tri xiaomije brez b20, trenutno mi na H+ downlouda okrog 18Mbps, nekateri pa obljubljajo lte 20 ali 25, tako da tu ni strašne razlike...drugače mi pa na telefonu z b20 downlouda nekaj čez 60Mbps

Zgodovina sprememb…

skodars ::

Živjo,
Pri meni na vikendu je tako, da sta operaterja iz 2G preskočila na 4G (800mhz)tako, da 3G sploh ne obstaja na tem oddajniku... In me sedaj malo moti, ker moj redmi note 3pro ne podpira B20, medtem ko v mestu ni problema...

slamch ::

Živjo,

imam en problem s telefonom redmi 3s pro in bi rabil pomoč.

Podatki o napravi (kar vem iz glave):
-redmi 3s pro international version 3/32 (imam b20 band)
-rom je verjetno global developer, dobivam weekly verzije
-nisem nikoli flash-al ali root-al, bootloader je zaklenjen
-napravo sem ene 5x posodobil, mislim da je nazadnje gor MIUI 9

Torej težava, da kos sem danes dal posodobitev sistema telefon se ne odziva.
Na ekranu piše process system isn't responding, telefon je neodziven. Reboot-am lahko samo tako
da dalj časa držim power. Ko se reštarta je isto sporočilo kot zgoraj ali včasih obstane že pri MI logo.
Večkrat sem ga priklopil na PC in enkrat je celo PC zaznal telefon, tako da videl vsebino ter shrani slike. Pod downloaded rom je bil file miui_HM3SGlobal_8.1.4_a9f361f80a_6.0.zip, kar je zadnji developer rom. Nato se je telefon spet zmrznil in sem spet obtičal na process system isn't responding.

Kako telefon spravit k življenju? Verjetno je treba narediti flash na prejšno verzijo al kaj drugega? Če je mogoče ohranit podatke bi bilo super.

Hvala

Meni se je podobno zgodilo da je bil op enem updatu zaslon samo črn, še uro ali malo več po restartu updata.
Pustil čez noč in je vse delalo zjutraj. Pusti ga nekja ur, mogoče kak update rabi več časa za prvi ok boot.

3p ::

eMarek je izjavil:

A se da na kakšen način preveriti katere frekvence podpira LTE čip v telefonu?
Namreč nabavil sem Xiaomi MI6 (international verzijo) preko gearbesta in mi 4G dela brez problema. Vidim, da vas ima kar nekaj težavo s tem. Meni dela čist ok, pa bi rad preveril, če so meni kakšen poseben čip notri namontirali. :)
Včasih sicer preklopi na H+ ali H. Ampak bottom line je, da mi zelo redko ne naloži kakšne spletne strani ali youtube videa.
Uporabljam pa Hofer telekom. Tudi v gostovanju (Nemčija) mi je 4G delal ok.

Saj podpira LTE, ampak ne B20, ki ga predvsem izven mest uporablja precej evropskih operaterjev.

maticm je izjavil:

Gledal sem Mi Global store in Globalne verzije telefonov. Želim LTE torej band 20. Opazil sem, da so teli Redmi 4, 4X, Note4, Note 4x večinoma brez B20 podpore na Mi Global. ž
Ali se motim ali samo ni napisano?
S kje ste nazadnje kupovali LTE variante Xiaomijev?

https://www.aliexpress.com/store/group/...

Honorbuy (LTE bande imajo navedene)? Mishop?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

BivšiUser2 ::

Mishop je vse internacional in bi moralo delati pri nas.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Tomson ::

Nekoliko odvisno od trgovine do trgovine in od modela telefona, a v večini primerov oznaka International nima Band20 podpore, medtem ko Global verzija ima ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

BivšiUser2 je izjavil:

Mishop je vse internacional in bi moralo delati pri nas.

To pa sploh ni res, raje preberi in lepo piše da npr mi6 nima b20.

roberto1 ::

Vse trgovine imajo pod "item description" navedene LTE frekvence. Ponavadi so to klasike 1,3,5,7. Z rdečo je ponavadi napisano B20 800mhz. Če tega ni, pomeni da telefon nima tega LTE banda. Tudi t.i. International verzije, kjer je pakiranje popolnoma brez pisank, ni nujno da podpirajo B20 (ponavadi ga ne).
Skratka, prebrat in iskat B20.

Gre pa tukaj še zmeraj za osnovno nerazumevanje. Odsotnost LTE banda 20 za marsikoga pomeni sploh nobenega LTE-ja nikjer, ali celo nikakršne podatkovne povezave. Oboje seveda ni res, gre samo za hitrost.
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roberto1 ()

buttcrack ::

slamch je izjavil:

Živjo,

imam en problem s telefonom redmi 3s pro in bi rabil pomoč.

Podatki o napravi (kar vem iz glave):
-redmi 3s pro international version 3/32 (imam b20 band)
-rom je verjetno global developer, dobivam weekly verzije
-nisem nikoli flash-al ali root-al, bootloader je zaklenjen
-napravo sem ene 5x posodobil, mislim da je nazadnje gor MIUI 9

Torej težava, da kos sem danes dal posodobitev sistema telefon se ne odziva.
Na ekranu piše process system isn't responding, telefon je neodziven. Reboot-am lahko samo tako
da dalj časa držim power. Ko se reštarta je isto sporočilo kot zgoraj ali včasih obstane že pri MI logo.
Večkrat sem ga priklopil na PC in enkrat je celo PC zaznal telefon, tako da videl vsebino ter shrani slike. Pod downloaded rom je bil file miui_HM3SGlobal_8.1.4_a9f361f80a_6.0.zip, kar je zadnji developer rom. Nato se je telefon spet zmrznil in sem spet obtičal na process system isn't responding.

Kako telefon spravit k življenju? Verjetno je treba narediti flash na prejšno verzijo al kaj drugega? Če je mogoče ohranit podatke bi bilo super.

Hvala
naloži si twrp preko download modea in adb-ja in nato predzadnjo verzijo roma flashni, ki si ga zlovdaj na sd kartico.
Meni se je zadnjič isto zgodilo na R4Pro

thramos ::

roberto1 je izjavil:

Gre pa tukaj še zmeraj za osnovno nerazumevanje. Odsotnost LTE banda 20 za marsikoga pomeni sploh nobenega LTE-ja nikjer, ali celo nikakršne podatkovne povezave. Oboje seveda ni res, gre samo za hitrost.

V praksi dejansko pomeni nikakršne podatkovne povezave. Oziroma preklapljanje med E in H+, brez uporabnega prenosa podatkov - preizkušeno pred kakšnim tednom na Rašici, kjer se s telefonom brez B20 ni dalo pogledati niti Google Mapsov. Ali pa sredi Ljubljane, na Ljubljanskem gradu, kjer je prejemanje par mega velikega maila s sliko, trajalo dovolj dolgo, da ga nisem dočakal. bob oz. A1 omrežje, z RN3.

Daleč sicer od tega, da bi bil takšen telefon neuporaben, sam sem več kot dve leti preživel z Lenovo K3 Note brez banda 20. Ampak sedaj dejansko opazim razliko, ko je RN4 z bandom 20 uporaben v praktično največji grapi, od punce RN3 pa ne.

Ne vem kako je na Telekomu, ampak na A1 odsvetujem nakup brez B20.

buttcrack je izjavil:

slamch je izjavil:

naloži si twrp preko download modea in adb-ja in nato predzadnjo verzijo roma flashni, ki si ga zlovdaj na sd kartico.
Meni se je zadnjič isto zgodilo na R4Pro

Nisem ravno domač v teh vodah. A twrp naložiš po tem postopku https://www.xda-developers.com/how-to-i... in flashas po tem https://dhananjaytech.com/flash-stock-r...

Imas mogoče kak tutorial ali lahko bolj potrobno opišeš postopek.
Telefon se je sicer nato sam od sebe zbudil in deluje samo ikone so razmetane na vse strani. Verjetno je vseeno priporočljivo, da ponovno namestim sistem. Ali je mogoče kar iz telefona naložit predzadnjo verzijo roma al vseeno bolje prek twrp?

Po moje probaš lahko, meni je en rn3 šel brez problema, sem na telefon potegnil stable global rom in z updejterjem posodobil, s tem da moraš ročno izbrati rom na telefonu...drugi rn3 pa.je na eu romu...

Ali imas bootloader odklenjen? Sicrr najprej odklep, pravi twrp preko adb in rom z gapps. Jaz sem dal to cez na mi4c, sedaj mam cm13 ter twrp.

Mislim, da rabiš bootlader odkklenit za neuradne rome in eu rom, uradni rom pa gre namestit prek updejterja brez odklepa, ce se ne motim

Dimnik je izjavil:

Mislim, da rabiš bootlader odkklenit za neuradne rome in eu rom, uradni rom pa gre namestit prek updejterja brez odklepa, ce se ne motim

Tako je. Tudi uradne rome ne gre posodabljat preko updaterja, če je vmes kak velik release. Ali pa če bi hotel iti iz bete na stable. Včasih ne gre tudi zaradi nerazložljivih razlogov. Vsekakor pa ne moreš updatat neuradnega "trgovinskega roma" z uradnim preko updaterja na telefonu.
Če je bootloader odklenjen, je vse veliko lažje. V vsakem primeru pa moraš posečt po flašanju z računalnikom.
Someday never comes!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roberto1 ()

Čisto odvisno, kje se giblješ in kaj počneš. Če se večinoma giblješ po mestih, sploh ne boš videl kaj drugega kot 4g (tudi na Telemachu, kjer sem jaz).
Na deželi v "hosti" se je zgodilo, da tudi Honor 9 (slo model z vsemi bandi) sploh ni lovil podatkov. Kar pomeni da si lahko daš Band 20 za "klobuk".

Če potrebuješ, potrebuješ, ni dileme. Razumem. Hec je samo ta, da je veliko slučajev, kjer se dela panika - potem se pa facebook čekira. In pri takih stvareh, je res vseeno ali imaš 3g ali 4g.
Če veš, da ti je to dealbreaker - ne kupiš ali pa kupiš Global model. Meni osebno ni niti najmanj.

thramos je izjavil:

roberto1 je izjavil:

V praksi dejansko pomeni nikakršne podatkovne povezave. Oziroma preklapljanje med E in H+, brez uporabnega prenosa podatkov - preizkušeno pred kakšnim tednom na Rašici, kjer se s telefonom brez B20 ni dalo pogledati niti Google Mapsov. Ali pa sredi Ljubljane, na Ljubljanskem gradu, kjer je prejemanje par mega velikega maila s sliko, trajalo dovolj dolgo, da ga nisem dočakal. bob oz. A1 omrežje, z RN3.

Daleč sicer od tega, da bi bil takšen telefon neuporaben, sam sem več kot dve leti preživel z Lenovo K3 Note brez banda 20. Ampak sedaj dejansko opazim razliko, ko je RN4 z bandom 20 uporaben v praktično največji grapi, od punce RN3 pa ne.

Ne vem kako je na Telekomu, ampak na A1 odsvetujem nakup brez B20.
Someday never comes!

bbooyy ::

roberto1 je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Tako je. Tudi uradne rome ne gre posodabljat preko updaterja, če je vmes kak velik release. Ali pa če bi hotel iti iz bete na stable. Včasih ne gre tudi zaradi nerazložljivih razlogov. Vsekakor pa ne moreš updatat neuradnega "trgovinskega roma" z uradnim preko updaterja na telefonu.
Če je bootloader odklenjen, je vse veliko lažje. V vsakem primeru pa moraš posečt po flašanju z računalnikom.

evo, kako tole naredit verjetno zanima več uporabnikov na forumu in ne samo mene :) če bi bil link od youtube oziroma spletne strani kako to naredit bi bilo zelo uporabno :)

roberto1 je izjavil:

Čisto odvisno, kje se giblješ in kaj počneš. Če se večinoma giblješ po mestih, sploh ne boš videl kaj drugega kot 4g (tudi na Telemachu, kjer sem jaz).
Na deželi v "hosti" se je zgodilo, da tudi Honor 9 (slo model z vsemi bandi) sploh ni lovil podatkov. Kar pomeni da si lahko daš Band 20 za "klobuk".

Če potrebuješ, potrebuješ, ni dileme. Razumem. Hec je samo ta, da je veliko slučajev, kjer se dela panika - potem se pa facebook čekira. In pri takih stvareh, je res vseeno ali imaš 3g ali 4g.
Če veš, da ti je to dealbreaker - ne kupiš ali pa kupiš Global model. Meni osebno ni niti najmanj.

Seveda, da se da tudi brez. Samo popravljal sem, da ne gre vedno samo za hitrost, ampak včasih tudi za neuporabnost interneta. Tudi jaz sem, ko sem kolebal med Lenovo P2 brez LTE in RN4 z njim, razmišljal, da itak ne "rabim gledat youtuba sredi gozda". Sploh ker sem živel dalj časa brez B20 in pač ugotavljal, da tu in tam "pač ni signala".

No, zdaj se je izkazalo, da je bila težava v telefonu in da pride B20 zelo prav tudi praktično takoj, ko stopiš iz mesta, ker je internet na telefonu brez njega hitro neuporaben. Oz. že sredi Ljubljane, na Grajskem griču.

Koliko pa to komu pomeni, pa se seveda odloči vsak sam.

Kupit brez B20 je neumnost, ker imaš težave z 4G signalom v vsej EU. In vedno več bo težav ker se zmajšuje stare 2g/3g postaje in povečuje 4g.
Hitro si lahko brez podatkov in ostaneš samo še na gsm pogovoru

antonija ::

Jaz nimam B20 in ga prav nic ne pogresam. Podatki se vedno prenasajo dovolj hitro za moje potrebe, zato prosim nehajte poslosevati da je B20 nuja. Ce ga kdo rabi ga naj kupi. Obstaja pa kar nekaj takih, ki mirno zivimo brez B20. Vsak se naj odloci zase.

bbooyy je izjavil:

evo, kako tole naredit verjetno zanima več uporabnikov na forumu in ne samo mene :) če bi bil link od youtube oziroma spletne strani kako to naredit bi bilo zelo uporabno :)
1. Odkleni bootloader: http://en.miui.com/unlock/
2. namesti ADB na PC: https://www.xda-developers.com/install-...
3. zdownloadaj TWRP (https://twrp.me/Devices/) in ustrezen ROM. TWRP spravi v mapo od ADBja na PCju, ROM pa na telefon (oz. na spominsko kartico)
4. spravi telefon v fastboot mode (https://www.xiaomigeek.com/boot-fastboo..., priklopi ga na PC preko USB kabla (upam da link ni potreben...)
5. zdaj pa po zelji:
5.1 nalozi TWRP namesto tovarniskega recoveryja:
fastboot flash recovery twrp.img
5.2 samo zbootaj telefon v TWRP, obdrzi tovarniski recovery:
fastboot boot twrp.img
(jaz vedno samo zbootam v TWRP, na telefonu imam se vedno tovarniski recovery)
6. instaliraj ustrezen ROM (https://www.theandroidsoul.com/how-to-i...
+ se malo googla, kancek logike in scepec zdrave pameti pa je zadeva precej enostavna.

Ali pa 15s googla in prvi zadetek z navodili v SLO, samo ne vem koliko so se aktualna: http://www.izberixiaomi.si/namestitev-x...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: antonija ()

Kot sem napisal je bootloader zaklenjen. Ostal bi na global developer (torej uradni rom) samo bi dal gor prejšno verzijo roma. Lahko uredim preko telefona/update ali ne?

Probaj. V najslabsem rpimeru ti bo updater app javil da tega noce narest.

bbooyy ::

antonija je izjavil:

Jaz nimam B20 in ga prav nic ne pogresam. Podatki se vedno prenasajo dovolj hitro za moje potrebe, zato prosim nehajte poslosevati da je B20 nuja. Ce ga kdo rabi ga naj kupi. Obstaja pa kar nekaj takih, ki mirno zivimo brez B20. Vsak se naj odloci zase.

bbooyy je izjavil:

1. Odkleni bootloader: http://en.miui.com/unlock/
2. namesti ADB na PC: https://www.xda-developers.com/install-...
3. zdownloadaj TWRP (https://twrp.me/Devices/) in ustrezen ROM. TWRP spravi v mapo od ADBja na PCju, ROM pa na telefon (oz. na spominsko kartico)
4. spravi telefon v fastboot mode (https://www.xiaomigeek.com/boot-fastboo..., priklopi ga na PC preko USB kabla (upam da link ni potreben...)
5. zdaj pa po zelji:
5.1 nalozi TWRP namesto tovarniskega recoveryja:
fastboot flash recovery twrp.img
5.2 samo zbootaj telefon v TWRP, obdrzi tovarniski recovery:
fastboot boot twrp.img
(jaz vedno samo zbootam v TWRP, na telefonu imam se vedno tovarniski recovery)
6. instaliraj ustrezen ROM (https://www.theandroidsoul.com/how-to-i...
+ se malo googla, kancek logike in scepec zdrave pameti pa je zadeva precej enostavna.

Ali pa 15s googla in prvi zadetek z navodili v SLO, samo ne vem koliko so se aktualna: http://www.izberixiaomi.si/namestitev-x...

z odklenjenem bootloaderjem ja.... večina pa nima odklenjenega in bi bilo navodilo na neodklenjenega bol uporabno.....

Telefon z neodklenjenim bootloaderjem bo lahko pognajal samo ROMe, podpisane s strani Xiaomija (global Dev+Stable in Chinese Dev+Stable).

Ce bi rad na telefonu menjal ROMe, potem ne razumem zakaj taka panika odklepat bootloader, itak ga lahko nazaj zaklenes kadarkoli hoces.

Ce pa res vztrajas da bi imel zaklenjen bootloader in se poljuben ROM, potem pa poisci fastboot image od ROMa (http://en.miui.com/a-234.html) in ga flashaj iz PCja z ADBjem:
fastboot update </path/to/your/RomFile.zip>

Opcija z zaklenjenim bootloaderjem je IMO bolj nevarna, ker ne bo prav nic vmes preverjalo nicesar. Ce pride do tezav si vecinoma bolj v dreku kot ce odklenes bootloader, namestis ustrezen ROM in ga zaklenes nazaj (https://www.theandroidsoul.com/relock-b....

Zico44 ::

Poskusite še drugo možnost. Sam sem imel MI Mix 2, ki je imel gor China ROM in zaklenjen bootloader.
Ker nisem uspel dobiti unlocka, sem vse zrihtal s pomočjo te aplikacije: http://www.xiaomitool.com/

Brez unlocka sem naložil global ROM (MIUI), potem pa še še OTA na MIUI9.
Vse je šlo brez najmanjše težave!

thramos je izjavil:

Seveda, da se da tudi brez. Samo popravljal sem, da ne gre vedno samo za hitrost, ampak včasih tudi za neuporabnost interneta. Tudi jaz sem, ko sem kolebal med Lenovo P2 brez LTE in RN4 z njim, razmišljal, da itak ne "rabim gledat youtuba sredi gozda". Sploh ker sem živel dalj časa brez B20 in pač ugotavljal, da tu in tam "pač ni signala".

No, zdaj se je izkazalo, da je bila težava v telefonu in da pride B20 zelo prav tudi praktično takoj, ko stopiš iz mesta, ker je internet na telefonu brez njega hitro neuporaben. Oz. že sredi Ljubljane, na Grajskem griču.

Koliko pa to komu pomeni, pa se seveda odloči vsak sam.

Ti torej trdiš, da na grajskem griču ni uporabnega signala brez B20 LTE-ja?

Sicer se pa strinjam, da je B20 že dobro imeti. Če imaš na voljo globalni model ali pa tistega brez B20 pač ni dvomov. Če pa globalnega modela ali primerljivega telefona po primerljivi ceni sploh ni (a la mi note 3), pa se mi zdi tole zgolj manjša slabost. Podatkovni prenosti so po mojih izkušnjah v večini "civilizacije" čisto uporabni na UMTS, ostaja pa dejstvo, da bo mogoče za kakim kotom LTE B20 na voljo, 3g pa ne...

3p je izjavil:

Ti torej trdiš, da na grajskem griču ni uporabnega signala brez B20 LTE-ja?

Samo pravim, da po nekaj minutah čakanja RN3 brez B20 ni uspel prenesti emaila s par mega sliko. In da pod Rašico ni naložil niti Google Maps. Oboje RN4 z B20 ni delalo težav (dokler ni zmanjkalo baterije :)). Zakaj tako, ne vem, predvidevam pa da zato, ker je na gradu bazna postaja A1 z LTE 800.

Zdej kok je internet na takšnem telefonu v takšnih situacijah uporaben oz. ne, se pa naj res rajši odloči vsak sam. Meni ni žal, da se sem se za podobno ceno, odločil za malo slabši telefon a z B20.

Jebac18 ::

Torej kjer xiaomi z solidnim fotoaparatom tudi v low light razmerah seveda za spodobno ceno mi5, mi5s ali note 3? Imata 5. uredu fotič?

Vsi imajo vreu fotkic za svojo ceno... samo poceni so :D

Oprosti, ker eni ne dajemo milijonov za telefon,ti kar mej iPhone x,ce se ti dviguje na drage telefone... od teh 3. Katerega bi izbrali?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jebac18 ()

Jaz čakam note3, sem pa pred časom imel mi5, ampak mi je premajhen...

Jaz imam Redmi 3s prime, pa glede na to da je telefon dela OK "fotke".

Na koncu je itak fotograf tisti ki dela fotke, ne pa fotoaparat (oz. telefon).

Torej odločitev je padla za mi/a1. kje kupiti???prebral sem,da golddway ima probleme z tax/free ...

BivšiUser2 ::

Mishop - za 32gb/4gb verzijo 230€ , maš še 2letno garancijo in hitro dostavo zastonj.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Ja goldway več ni taxfree....zaenkrat

230e za 32G je preveč...če se ti ne mudi kupi na gearbeast s kodo 64G verzijo

velokiraptor ::

Pozdravljeni, imam en velik problem z Mi4c. Verzija OS je MIUI 9.1.3.0. Stable. Telefon je star dobro leto in pol, pred par tedni pa se mi je telefon začel ugašati.. najprej se je to dogajalo, ko sem zagnal snapchat in še katero drugo aplikacijo, nato je sledil nekakšen ´´klik´´ in telefon se je ugasnil. potem sem ga parkrat še lahko normalno prižgal, sedaj pa niti to več ne gre. fora pa je, da ko telefon priključim na polnilec/usb in se v bistvu polni, telefon dela brez problema :) ko kabel odklopim, slej ko prej spet crkne (baterija JE napolnjena). Zanima me, če ima kdo podoben problem ali kakšno rešitev? Se je pa to ugašanje začelo ne dolgo po sistemski posodobitvi. Do sedaj je telefon delal res super in mi ga je žal kar tako zavreči.. hvala in lp!

Tukaj.ga imaš za 215e, iz nemčije, 64G verzija

https://www.geekmaxi.com/en/smartphones...

Dimnik je izjavil:

Tukaj.ga imaš za 215e, iz nemčije, 64G verzija

https://www.geekmaxi.com/en/smartphones...

207e iz nemčije

https://m.geekbuying.com/item/Global-Ve...

Zgodovina sprememb…

kaj pa tale stran MI global store pošilja tax free še zdej ??? ali tudi ne??

https://www.aliexpress.com/store/301004...

Sem jim pisal, pa ni odgovora.

Baje naj bi tudi oni imeli enak problem...

Jebac18 je izjavil:

Torej kjer xiaomi z solidnim fotoaparatom tudi v low light razmerah seveda za spodobno ceno mi5, mi5s ali note 3? Imata 5. uredu fotič?

Mi5 če kje najdeš, dela za razred boljše fotke kot A1.

Vsi pošiljajo enako, nihče ne pošlje "taxfree" ker si zavezanec za DDV ti kot pridobitelj v EU, ne pa oni.
Taxfree je na nas da ga uredimo in s tem reskiramo prekršek in kasneje kdaj plačilo DDVja če nas kdo kje najde - FURS.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tomy5 ()

gregor ::

morda pa bomo le dočakali redmi note 5

New Leaked Xiaomi Redmi Note 5 Render Shows Slightly Different Rear Design
https://www.gizmochina.com/2018/01/08/n...

seveda pa je mogoče, da gre za potegavščino

če pa bo takšne oblike, imel sd630... in dobro kamero, pa bo zanimiva zadeva

LP

gregor je izjavil:

če pa bo takšne oblike, imel sd630... in dobro kamero, pa bo zanimiva zadeva

Snapdragon 630 ni ravno kak napredek v primerjavi s 625.

Leak govori o 632, ki bi baje naj bil malo oskubljen 635, baje torej Kryo namesto A53, kar bi bila druga pesem. Ampak to je vse rekla kazala. Nihče ne ve, če RN5 sploh bo.
««
157 / 380
»»