» »

xiaomi telefoni in ostale naprave

xiaomi telefoni in ostale naprave

««
382 / 382
»
»»

kanarin ::

Zanima me kakšno je vaše mnenje glede Redmi Note 14 Pro - pa če pustimo specifikacije ob strani, ker zanima me kako se vam dopade dizajn tega modela - seveda ciljam na curved display, kar je dejansko redkost pri Xiaomi modelih (popravite me če se motim -vem da je imel to Redmi Note 13 Pro+). Danes sem v eni trgovini imel možnost primerjat navaden Redmi Note 14, Pro Model pa še Xiaomi 14. Osebno nisem nikoli maral curved display dizajna, ampak moram pa tokrat priznati da tale 14 Pro deluje prav všečno kot celota, telefon zgleda tanjši kot dejansko je. Nekako deluje bolj fensi in moderno kot telefon s klasičnim dizajnom, še vedno pa nisem povsem prepričan ali bi rad vsak dan gledal ekran ki ni povsem raven. Kakšne so izkušnje pri uporabi takega telefona, čisto možno je da se hitro na to navadiš in te ne moti več (če te je na začetku) ? Recimo Apple sploh še ni imel modelov s curved displayi, tako da ne vem ali je to samo trenutna modna muha ali bo to kdaj mogoče postalo celo mainstream.

amacar ::

Curved ekrani so ze iz mode in so bili vcasih le na flagshipih (js imel na mi10, mi11, mi12), verjetno xiaomi reciklira staro zalogo. Meni osebno je kr vsec, ker boljse pase v roko, se pa pojavi kaksen nezazeljen dotik, pa v kaksnem appu je problem z interakcijo ob strani. Verjetno tudi lazje poci, pa tezje nalepis nanj zascitno steklo/ovitek (nisem nikoli uporabljal).