Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave

kanarin ::
Alexius Heristalski je izjavil:
Tu so se pogovarjali o tem: "Hočem mali Android telefon"
Ta tema je zamrla že več kot 3 mesece - toliko o temu da obstaja resnično zanimanje za male Android telefone...

Fotru samsung ne vem kateri FE dela v piko za 250€, mami xiaomi 11lite za 180€ dela v piko, meni honor magic 5 pro za 600€ dela v piko, itd
Nikoli ne bom razumel ljudi, ki dajejo 600 EUR za telefon, če pa za 180 EUR dobijo telefon, kjer vse dela v piko.
@MrStein - je bil to sarkastičen odziv ? Drugače je ta tematika meni precej zanimiva - ker pametni telefoni so dandanes tako zrel izdelek, da že ti budget modeli dejansko omogočajo povsem spodobno uporabniško izkušnjo. Noben ne zanika tega, da so dražji telefoni boljši, hitrejši, delajo lepše slike itd, ampak stavim da mnogi (povprečni) uporabniki te razlike ali sploh ne zanimajo ali celo v praksi sploh ne bi niti zaznali. Sam bi si z lahkoto vsako leto privoščil najdražji (najboljši?) možen model pa mi to ne pade niti na kraj pameti. Pa tudi če bi ga planiral imeti 5 let. Enostavno se ne bi dobro počutil, ker bi vedno imel v glavi, da sem zadevo preplačal, da v bistvu ne rabim in ne izkoriščam. Tako da mene osebno zanimajo in privlačijo izključno price/performance zadeve. Moj 5 let stari Xiaomi Mi 9T Pro bo zdaj nadomestil Xiaomi 14T za 380€ - to bo celo največ kar sem do zdaj dal za pametni telefon (še to se mi zdi da sem dal preveč - čeprav pri nas za identičen model zahtevajo kar 699€ - kar je res noro!).

katimm ::
Gledam na spanskem xiaomi je veliko ceneje kot pri nas je mozno da poslejo v Slo kdo ve? Ali kako izvesti?

amacar ::
Lahko uporabiš posrednika, ki ti prepošlje v Slovenijo. Jaz sem tako lani marca preorderal xiaomi 14 za 500€. Uporabil sem https://shipping-address-spain.com/, pošiljanje za telefon + gratis tablica je stalo malo manj kot 30€.

LeXani ::
Dobri ste, ne vem kje najdete tako dobre akcije. Trenutno iščem 14t 12 256gb, pa najceneje je 375 eur s poštnino.
Čas prve prijave 04.11.2005

Kaj to zate ni dobra cena za ta telefon ? V naših trgovinah za identičen model zahtevajo kar 699€ !

damirj79 ::
Pa še malo poglejte, da res enako primerjate, ker Xiaomi 14 obstaja vsaj ti dve verzijo 8/256 in 12/512 in nadalje sem še sam ugotovil, da so nekateri brez eSIM podpore, ker niso global modeli.