Forum » Loža » iStock začetek
iStock začetek
tonccy ::
Ima kdo kakšen pameten nasvet glede tegale iStocka. Imam kar solidno zalogo fotk in se mi zdi neumno, da bi mi ležale na disku. Pa sem se odločil, da jih ponudim prek iStock agencije. Čez kvalifikacije sem se že prebil. Imam pa naslednja vprašanja:
- kako bom imel manj sitnosti, če pošiljam sam, ali pa brat preko S.P.ja?
- nikjer ne najdem novejši, enostavnih in uporabnih navodil za urejanje davčnih in dohodninskih zadev za te stvari
- predvidevam, da je najbolje odpreti PayPal račun. Kakšnega (imam mastercard)?
- menda obstajajo neka potrdila za modele na fotografijah. Kje jih najdem in kako jih pošiljam? Kako je s tem, če gre za avtoportrete ali družinske člane?
- ali lahko fotke hkrati objavim na facebooku ali foto blogu (Blogger)?
- fotografiral sem precej vrhunskega športa in koncertov kot uradno akreditiran fotograf. Kako je s tem? To so javne prireditve in je prisotno precej reklamnih panojev.
Hvaležen bom za vsako preverjeno informacijo. Prepričan sem, da bodo odgovori koristili še komu.
- kako bom imel manj sitnosti, če pošiljam sam, ali pa brat preko S.P.ja?
- nikjer ne najdem novejši, enostavnih in uporabnih navodil za urejanje davčnih in dohodninskih zadev za te stvari
- predvidevam, da je najbolje odpreti PayPal račun. Kakšnega (imam mastercard)?
- menda obstajajo neka potrdila za modele na fotografijah. Kje jih najdem in kako jih pošiljam? Kako je s tem, če gre za avtoportrete ali družinske člane?
- ali lahko fotke hkrati objavim na facebooku ali foto blogu (Blogger)?
- fotografiral sem precej vrhunskega športa in koncertov kot uradno akreditiran fotograf. Kako je s tem? To so javne prireditve in je prisotno precej reklamnih panojev.
Hvaležen bom za vsako preverjeno informacijo. Prepričan sem, da bodo odgovori koristili še komu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetni zaslužek in davki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25196 (15803) | St235 |
» | .mp4 to .movOddelek: Sedem umetnosti | 774 (561) | BivšiUser2 |
» | kako prodat fotografije ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (709) | Runnagain |
» | Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 4671 (3401) | Skatey |
» | Kar se Janezek nauči ... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12574 (8993) | Okapi |