Forum » Igre » nintendo DREAMCAST
nintendo DREAMCAST
SleepLess ::
ima kdo tole konzolo. Me zanima, če gre gor brez kakršnega koli "piratskega" čipa špilat varnostne kopije CD-jev?? Pa kak je to tam gor grafika pa to, se lahko primerja z PS2 in Xbox-om??
- zaklenil: Predator ()
Fury ::
kot prvo je SEGA Dreamcast, kot 2. se da spilat samo rabs en loader CD, kot 3. pa je grafika slabsa ampak tok pa spet ne.
pivmik ::
Niti CD loaderja ne rabiš za igranje piratskih iger, igra ima lahko že "vdelan" CD loader - igra je selfbootable.
Moj kolega ga ima.
Konzola je mega, ful dobrih iger, pa še s piratskim emulatorjem(BleemCast) za PlayStation1 lahko igraš NEKATERE igre za PlayStation1 na DreamCastu.
Če jo misliš kupit jo kupi (za nizko ceno).
Moj kolega ga ima.
Konzola je mega, ful dobrih iger, pa še s piratskim emulatorjem(BleemCast) za PlayStation1 lahko igraš NEKATERE igre za PlayStation1 na DreamCastu.
Če jo misliš kupit jo kupi (za nizko ceno).
LP, Gregor GRE^
Predator ::
za igranje varnostnih kopij z ali brez mod čipov, pa vašimi piratskimi emulatorji pa... se obrni na tole stran, dovolj daleč ste šli
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCSX2 emulatorOddelek: Programska oprema | 1910 (1009) | MecH |
» | Pretepaške igre - katere so najboljše za pc?Oddelek: Igre | 4142 (2544) | opeter |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13505 (9367) | Jst |
» | PC pretepačinaOddelek: Igre | 3684 (2861) | casiouss |
» | Katero konzoloOddelek: Kaj kupiti | 1570 (1414) | DrSergioDJ |