» »

Huawei P8 Lite - koliko zdrži baterija?

Huawei P8 Lite - koliko zdrži baterija?

twom ::

Imam dve vprašanji...
Koliko časa vam zdrži baterija? Je normalno da je do večera čisto prazna (zjutraj odklopim polnilec)?
Kako se izklopi G4? Ali se izklopi še kakšna druga požrešna stvar? Kaj lahko še preverim?

Lp, Peter

P.S. telefon uporablja hčerka in igra tudi igrice, meni moj jabuk 5S zdrži običajno ene 2+ dni...

pravnik ::

G4 - bližnjice zgoraj, "poskrolaj" čisto spodaj - izključi G4. Glede vzdržljivosti baterije - .....ja bolj slabo, se strinjam.

Hvala, "poskrolat" mi je uspelo šele po večih poizkusih..., sedaj je G4 na off.

howhow ::

Pišem kar tukaj, če kdo ve.
Med P8 in P8 Lite je velika razlika? Najbolj me zanima razlika med kamerama in baterijama.
Hvala!

klinker ::

4G/LTE kot vem trosi manj od 3G.
Lahko pa izklopis bluetooth, lokacijo pa sinhronizacije tudi verjetno ne potrebuje.
Sicer pa ce spila igrice ji se dobro drzi. Moja ima tudi ta fon pa ga brez igric fila vsak vecer, no, ji ostane ene 30% ma ga vseeno priklopi.

@howhow...vse te info najdes v kakem review-u.

e-marko ::

Test P8 LIte. Ni neki presežek.

Lp
...somebody, somewhere...

klinker je izjavil:

Verjetno res, samo če pa 4G signala ni, ga pa ves čas išče in kuri baterijo. Vsj tako jaz razumem komentarje na spletu...

mblazi22 ::

Punca je pred enim tednom kupila P8 Lite. Telefon je praktično zanič. En dan ji dela, drug dan se si nonstop obeša. Ko se obesi ji v 5-6 urah izprazni baterijo. Po enem dnevu sem naredil factory reset in naslednji dan je že bila ista zgodba. Kupljen pa je bil v BigBangu, uveljavil bom stvarno napako in bomo vidli kaj bo.

Skratka iz mojih izkušenj odsvetujem nakup.

R1710 ::

Želiš rešljivo pomoč ali boš pizdil?

;-) ::

mblazi22 je izjavil:

Punca je pred enim tednom kupila P8 Lite. Telefon je praktično zanič. En dan ji dela, drug dan se si nonstop obeša. Ko se obesi ji v 5-6 urah izprazni baterijo. Po enem dnevu sem naredil factory reset in naslednji dan je že bila ista zgodba. Kupljen pa je bil v BigBangu, uveljavil bom stvarno napako in bomo vidli kaj bo.

Hm cudo, jaz sem bil z p8lite zadovoljen bolj kot z iphone 6 128gb sedaj...

Zheegec ::

twom je izjavil:

klinker je izjavil:

Verjetno res, samo če pa 4G signala ni, ga pa ves čas išče in kuri baterijo. Vsj tako jaz razumem komentarje na spletu...

Problem je, če je 4G signal na robu in stalno preklaplja. Drugače pa ima 4G nižjo porabo, razen če sploh ne uporabljaš interneta, potem pa izključiš mobilne podatke in gre poraba bistveno dol.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

mblazi22 ::

R1710 je izjavil:

Želiš rešljivo pomoč ali boš pizdil?

Je to namenjeno meni? Telefon je punca vrnila in zdaj imajo na voljo 8 dni za odgovor... Kakšno pomoč imaš v mislih? Je kakšna rešitev in ali veš kaj je narobe s telefonom. Ker en kolega mi je povedal da je imel podobno težavo...

Drgač pa se mi zdi čudno, da danes kupiš nov telefon, ki ne dela. Jaz sem dal za telefon okoli 100€ - Lumia 550 in nikjer nobenega problema. Pred tem sem imel lumio 520, tudi nikjer nobenega problema pa je bil takrat telefon za okoli 80€.

Konc koncev se mi ne da ukvarjat s tem, ker so na voljo drugi telefoni, ki delujejo. Napisal sem samo mojo izkušnjo, ker jaz bi bil vesel, če bi kje to prebral in sedaj ne bi imel sitnosti...

R1710 ::

Software update. 5 minut dela (20, če imaš švoh internet).

N0t0ri0us ::

;-) je izjavil:

mblazi22 je izjavil:

Hm cudo, jaz sem bil z p8lite zadovoljen bolj kot z iphone 6 128gb sedaj...

Kako veš, da ima človek ifona?

Sam ti pove..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10023298 (4267) kanarin
»

HUAWEI P9

Oddelek: Mobilne tehnologije
4411445 (3690) AnjaNja
»

Huawei P8 Lite ali Xiaomi Redmi 4

Oddelek: Kaj kupiti
123964 (3271) sarma832
»

Težka odločitev med Huawei P8 lite in Samsung J5