Forum » Loža » Kje je Slo-comp ?
Kje je Slo-comp ?
EjTi ::
A ste mal prepozni bli al so pr domenci zajebal.
Mojmu bratu so enkrat kr domeno zaklenil (katera je bila v celoti plačana) ker nej nebi webhostinga plačvou (oni pa nobenga dokumenta niso mel kjet bi bil njegov podpis da je webhosting uzel). Kako ti lahko domeno zaklenejo? Če ti domeno plačaš bi mogla pač delat, za webhosting se pa posebej ment. In pol jo je po poteku en drug registrirou ... tko da merkejte.
Mojmu bratu so enkrat kr domeno zaklenil (katera je bila v celoti plačana) ker nej nebi webhostinga plačvou (oni pa nobenga dokumenta niso mel kjet bi bil njegov podpis da je webhosting uzel). Kako ti lahko domeno zaklenejo? Če ti domeno plačaš bi mogla pač delat, za webhosting se pa posebej ment. In pol jo je po poteku en drug registrirou ... tko da merkejte.
BendeR ::
Da. Pri domenci so "zajebeli". Mi smo hoteli prenest domeni in pri tem so začeli komplicirat, zdaj pa moremo še en teden počakat.
EjTi ::
To veš ane - po enmu mescu od izteka registracije bo lahko kdorkol registrirov to domeno. Tko da če naujo poštimal raj kr pri njih podalšej pa pol dej transfer .. k bo sveže registrirana. Tko da boš mu ceu let cajta da porihtaš.
Gandalfar ::
BendeR: ce bi si vi prebrali, da moras domeno prenest 45 dni _pred_ iztekom roka do tega ne bi prislo..
ahac ::
Sej zdej smo (pre)plačal Domenci še eno leto domene..
Tko, da naj bi bila kmalu nazaj.
Tko, da naj bi bila kmalu nazaj.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
ahac ::
Noben ni reku, da je Domenca kriva.. samo predraga je.. nekdo se je pa prepozno spomnil, da bi prenesel domeno drugam.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
McHregec ::
WWW.SLO-COMP.NET spet deluje.
Destroyer Of The Worlds.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHregec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek na Slo-compuOddelek: Novice / Nova vsebina | 2907 (2907) | Ziga Dolhar |
» | NOVI Amd Duron 1,8 Mhz - nima zaklenjen množilnika !Oddelek: Strojna oprema | 1970 (1544) | jest10 |
» | Kam odsurfateOddelek: Loža | 2567 (2098) | IceIceBaby |
» | Slo-comp zopet na spletu preko stare domeneOddelek: Novice / Obvestila | 2266 (2266) | DjTonic |
» | Test stiskalnih programovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2201 (2201) | undefined |