Forum » Kaj kupiti » se splaca kupiti gf fx 5600?
se splaca kupiti gf fx 5600?
sh4rk ::
am ja jst bi rad kupu novo graficno pa me zanima ce se splaca kupit gf fx 5600? am pa ce bi vi kupovali novo graficno kero bi izbrali vi? cu :)
boštjan ::
SunTrace in PicNiK,vajina odg. sta čisto off topic,zato ju bom zbriso.
sh4rk, za tebe pa tole in tole. Če se spuščaš v nakup FX5600, naj bo ta ULTRA verzije in ne navadana verzija, ker navadna stane isto kot 9500pro,ki pa je boljši nakup od FX 5600 ne ULTRA
sh4rk, za tebe pa tole in tole. Če se spuščaš v nakup FX5600, naj bo ta ULTRA verzije in ne navadana verzija, ker navadna stane isto kot 9500pro,ki pa je boljši nakup od FX 5600 ne ULTRA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
pa se zanima kdaj bodo fx 5600 ultra prsle v trgovine? k sm gledu jst kle po trgovinah pa nism nc najdu :(
ja to vem da se navadne ze prodajajo to sm ze opazu ok bom poklicu jutr :) pa da vidm kaj bodo rekl pr mlacomu tnx cu
ahm ahm ja no zdj sm pa se ene teste nadju pa sm se kr odlocu za radeona 9500 pro ce hocete vidt teste kliknite tukaj caw
damn ja sm vidu zdj sam sm zdj fotra nafehtu da mi bo posodu dnar pa bom raj radeoncka 9700 pro :) pa itak vsi radeona bl hvaljo pa tko zato sm se za radeoncka odlocu tnx za vse :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična RADEON 9800SE ali GeForce FX 5600Oddelek: Kaj kupiti | 1031 (993) | mloncar |
» | racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 804 (761) | MuDeL |
» | Graficna ?Oddelek: Kaj kupiti | 1868 (1502) | Oblivion |
» | Radeon 9500 Pro TV - OUT (črno bela slika na TV)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (1030) | romario |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1489 (1266) | boštjan |