» »

Iščem oddajo na RTV

Iščem oddajo na RTV

Gregor5816 ::

Iščem naslov neke oddaje izpred ~20 let na RTVSLO. Enkrat je v tej oddaji nastopala sestrična, ko je bila še mlada, pa bi jo rad letos za rojstni dan presenetil. Kot prvo me zanima, ali RTV sploh hrani posnetke oddaj? Namreč od bivšega zaposlenega na RTV sem nekoč slišal, da ne hranijo vsega materiala. Nameram pisati na RTV, ko se bom dokopal do naslova

Nazaj k naslovu oddaje. Ne spomnim se kaj dosti, ker sem takrat skoraj še v plenicah okoli hodil.:)) Šlo se je za prispevek o domačem kraju, dolg recimo nekaj minut, in ona je ta prispevek vodila. Takrat je bila še mlada, obiskovala je osnovno šolo. Skoraj prepričan sem, da je nastopala tudi v oddaji Male sive celice. Je mogoče, da so včasih v sklopu oddaje Male sive celice delali tudi predstavitve šol in krajev, iz katerih so prihajali tekmovalci? Ali pa so imeli kakšno posebno oddajo, v kateri so otroci iz tamkajšnjih osnovnih šol predstavljali domače kraje? Spomnim se, da sem potem to oddajo še nekajkrat gledal, da bi videl, če bo sestrična še kdaj nastopala, samega naslova oddaje ali česa drugega pa se ne spomnim.

Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč in predloge.:)

black ice ::

http://www.rtvslo.si/kontakti/
Za večino posnetkov je potrebno plačati, samo nisem prepričan kako je v primeru osebne rabe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konec Malih sivih celic...

Oddelek: Loža
467568 (4693) gruntfürmich
»

RTV zahteva umik "Kmetije slavnih" v poznejši termin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
696400 (4320) k4vz0024
»

RTV prispevek višji za evro (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17912357 (7980) aljazh
»

Resnična resničnost 121. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / RTV Slo
547212 (5317) simnov
»

Resničnost 115. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
577392 (5447) Matev

Več podobnih tem