Forum » Loža » Opomin pred izvršbo
Opomin pred izvršbo
mannix ::
Prejel sem opomin pred izvršbo od Ministrstva za finance ki ga terjajo za Policijsko postajo in ker je znesek precej velik 400 eur me zanima ali imam pravico zaprositi za obročno odplačevanje ker sem nezaposlen prijavljen na zavodu za zaposlovanje? Ali ima kdo podobne izkušnje?? Hvala
- zaklenilo: zee ()
fikus_ ::
Domnevam: dobil si kazen za prometni prekršek, ki ga nisi plačal, sedaj je pa opomin s strani Fursa.
Pravi naslov za info. je pošiljatelj opomina!
Pravi naslov za info. je pošiljatelj opomina!
Thuban ::
ali obstaja kak pameten razlog da nisi takoj dvignil riti ko si dobil kazen in se zmenil za obročno odplačevanje?
Sicer pa to je tvoja rešitev. Pokliči jih in se zmeni.
Sicer pa to je tvoja rešitev. Pokliči jih in se zmeni.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
mannix ::
Pač sm zaj....zdej pa nevem a sploh lahko zaprosim pri FURSU ali morm poklicat Policijsko postajo....zato mal brskam po forumih če kdo ve kej. Hvala vseen
Lp Mannix
Aston_11 ::
Na spletni strani od policije ti piše glede tega, da pri njih vložiš predlog. Ne vem točno kje na strani.
Thuban ::
Pač sm zaj....zdej pa nevem a sploh lahko zaprosim pri FURSU ali morm poklicat Policijsko postajo....zato mal brskam po forumih če kdo ve kej. Hvala vseen
lahko si prepričan da boš takoj izvedel če pokličeš na FURS ali Policijo. Čimprej. Ne zapravljaj časa z bluzenjem po forumih.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
dxx ::
Ko dobiš opomin pred izvršbo si že zamudil.... preverjeno na lastni koži...
Sodišče ti lahko odmeri kazen po obrokih, ko je enkrat na FURS-u je prepozno.
Sodišče ti lahko odmeri kazen po obrokih, ko je enkrat na FURS-u je prepozno.
Magic1 ::
Nimaš kaj, sposodi si od familije in pokliči ter jim pvej, da boš takoj plačal(zraven ne škodje če jih vprašaš o obrokih). Izvržba bo zadevo podražala za parkrat.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Invictus ::
FURS ...
sandmodnigga je izjavil:
Osebni stečaj odloži njihov prihod za nekaj časa.
To je največji kretenizem, kar lahko narediš za 400 EUR ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
sandmodnigga ::
Osebni stečaj, par računčkov v tujini, izplačevanje v neevrski valuti in si varen za 20 let.
dxx ::
sandmodnigga je izjavil:
Osebni stečaj, par računčkov v tujini, izplačevanje v neevrski valuti in si varen za 20 let.
Ne rabiš politike v vse vpletat.
Sam sem imel podobno težavo in sem rajši našel 18xxx€ kot pa osebni stečaj. Sam zajebeš, sam plačaš... Če pa iščeš druge poti je najbolje, da greš na neobljuden otok in se greš robinson crusoe- gril bears survivorja...
Sposodi si, plačaj, pa boš lažje živel. Tako psihično kot fizično.
zee ::
Zaklepam, zato ker lahko tvoj problem resis s telefonskim klicem ali najvec dvema.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | N26 prva žrtev brexita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 18170 (11412) | cegu |
» | Podarjena parcelaOddelek: Loža | 2077 (1494) | St235 |
» | Zastaranje prometnega prekrškaOddelek: Na cesti | 13733 (8333) | St235 |
» | Delo preko oDeska (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9657 (8083) | neznanko |
» | Opomin pred zacetkom davcne izvrsitveOddelek: Loža | 3277 (2572) | Šimpanz |