Forum » Kaj kupiti » Sparkle GeForce 4 Ti 4200 128MB 8x AGP
Sparkle GeForce 4 Ti 4200 128MB 8x AGP
budi ::
Nameravam kupiti tole grafično,pa me zanima če si še kdo lasti enako in če je firma Sparkle kaj prida?
in ali mi lepo delala na celeron800mhz,320rama,abit vl6,za napajalnik pa že vem da mi bo zdržu.
in ali mi lepo delala na celeron800mhz,320rama,abit vl6,za napajalnik pa že vem da mi bo zdržu.
Mr-poki ::
jst osebno nimam te kartice sam mislim da di najbolje prisla do izraza z veliko hitrejsim procesorjem..... pa jst se vsejen prisegam na radeone. mev sm pa geforce 2 pred davnimi casi iz te firme in je delala zelo dobro
-=GoDfAtHeR=-
frenk ::
jest mam ti4200(Siluro) od abit pa mi dela zlo vredu...za sparkle pa ne vem kašne ma...pa tud tale tvoja konfiguracija je pomoje mau prešvoh...če pa mislš nadgrajevat pa kr ti4200 nabav
frenk ::
jah jest ti predlagam da mau pogledaš kere modele ti4200 loh dobiš v sloveniji, poj pa greš na google pa pogledaš za teste teh modelou...pa ne pogledat sam enga testa ampak več testov...pa poglej sam za tisto resolucijo, kjer ti mislš špilat pa poj se še odloč al mislš aa in af uporablat in to je nekak to...pa prioriteta je na testih iger in ne 3dmark...to je pa vse
boštjan ::
In kake so razlike v špilih če je AA vklopljen?
Anti Aliasing ali glajenje robov,štekaš.Robovi so gladki in ne nazobčasti
In FPS pade, večino kart spravi na kolena.
pade,že pade,samo slika je tudi lepša. >Sicer pa će grafika to prenese,pol tak in tak ne občutiš padca v FPS, vidiš pa lepšo sliko
kuglvinkl ::
Ti si povdaril dobro stran, jaz pa slabo.
Sicer pa, nove karte se kopujejo ravno zaradi tega. Nihče ne kupi 9800, da bi špilal brez tega.
Sicer pa, nove karte se kopujejo ravno zaradi tega. Nihče ne kupi 9800, da bi špilal brez tega.
Your focus determines your reallity
Nihče ne kupi 9800, da bi špilal brez tega.
mislim da bi to mejo lahko za malo več kot polovico spustil in rekel da že kar pri 9500pro z 4XAA in AF dela vse ok
JA sam nimajo vsi špili tega na voljo.
AA in AF se nastavlja v gonilnikih od grafe in pol je v vsaki 3D igri slika dosti lepša, predvsem robovi so bolj gladki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon sploh ni vreden denarja!!!Oddelek: Navijanje | 2230 (1253) | Corpse |
» | navijanje winfast A 380 Ultra GF FX 5950 UltraOddelek: Navijanje | 1300 (1007) | killah bee |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1638 (1301) | boštjan |
» | Katero grafičnoOddelek: Kaj kupiti | 1356 (1082) | MrX |
» | ali se splaca? ti4200->ti4400Oddelek: Kaj kupiti | 1927 (1566) | mare87 |