Forum » Loža » Shekane slike z mobitela povezane z mojo spletno stanjo???
Shekane slike z mobitela povezane z mojo spletno stanjo???
slotechar ::
Pred kratkim sem izdelal novo spletno stran, navadno, brez kakrsnih tem za odrasle in podobnih neumnosti. Skratka clean zadevo.
danes sem pri googlanju naletel na google obvestilo, da je z mojega racunalnika ali omrezja prihajalo do nenavadnih zadev in zahtev, ki morda krsijo googlove pogoje.
sel sem pogledat na alexa, katere spletne strani imajo objavljeno mojo spletno stran. Prisel sem do spletne strani za odrasle, ki promovira med drugim tudi hacked phone slike. Zanima me kako jih lahko prijavim oziroma kaj narest?
danes sem pri googlanju naletel na google obvestilo, da je z mojega racunalnika ali omrezja prihajalo do nenavadnih zadev in zahtev, ki morda krsijo googlove pogoje.
sel sem pogledat na alexa, katere spletne strani imajo objavljeno mojo spletno stran. Prisel sem do spletne strani za odrasle, ki promovira med drugim tudi hacked phone slike. Zanima me kako jih lahko prijavim oziroma kaj narest?
- spremenil: slotechar ()
slotechar ::
Zdele sem odkril, da je nekdo objavil video na moji spletni strani mimo moje vednosti. Sem 100 procentno ziher, da jst tega nisem objavil. Url moje spletne strani s tem videom sem nasel na omenjeni spletni strani za odrasle.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slotechar ()
Ales ::
Ja vdrli so ti v spletno stran in ti izkoriščali tvoj prostor in bandwidth za predvajanje vsebine. Nič tako zelo čudnega, žal.
Na grobo:
- odstrani zalego in posodobi kodo tvoje spletne strani
- ponastavi gesla za dostop in, če jih še ne, uporabi ustrezno močna
- za trojanci oz. virusi preveri tvoj lokalen računalnik oz. vse računalnike, s katerih si dostopal do administracije tvoje spletne strani.
Če tole troje ne narediš, se bo vse zelo hitro ponovilo.
Na grobo:
- odstrani zalego in posodobi kodo tvoje spletne strani
- ponastavi gesla za dostop in, če jih še ne, uporabi ustrezno močna
- za trojanci oz. virusi preveri tvoj lokalen računalnik oz. vse računalnike, s katerih si dostopal do administracije tvoje spletne strani.
Če tole troje ne narediš, se bo vse zelo hitro ponovilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastna spletna stran - prikaz obvestila o piškotkihOddelek: Izdelava spletišč | 2611 (2044) | Miro-Slav |
» | Računalniška trgovinaOddelek: Pomoč in nasveti | 3206 (2760) | N0t0ri0us |
» | Novi tožbi zoper MegauploadOddelek: Novice / Tožbe | 7685 (5372) | MuadDib |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2242 (1446) | Yacked2 |
» | Dreamwaver ftp...Oddelek: Izdelava spletišč | 1249 (1197) | Sp00n |