» »

Cene rabljenih računalnikov

Cene rabljenih računalnikov

Darko ::

Zanima me vaše mnenje o cenah rabljenih računalnikov in komponent. Meni se zdijo dokaj visoke, zlasti glede na dejstvo, da cene novih precej padajo. Uporabna doba računalnika je nekje 5 let po tem času je zmogljivost toliko nizka, da ne moreš več normalno delati s sodobnimi programi.
Če nov računalnik stane 71 jurjev (XP1800+ 128MB DDR, 60GB disk CD) potem ne razumem, kako lahko rabljeni Celeroni/AMD 500 do 800 stanejo od 40-60 jurjev. Morda imajo več rama (+4jurje), večinoma manjše diske, boljše grafične, vendar so to vsaj 2 do tri leta stare kište, ki so precej rabljene in brez garancije. Mislim, da še avtomobili hitreje zgubljajo ceno (3 leta pol cene) pa jih vozimo vsaj deset let.

LP Darko

boštjan ::

cena rabljenega računalnika je čisto odvisna od osebe,ki ga prodaja in bo seveda tako dolgo mel visoko ceno dokler ne bo kakega naivneža najdel, ki mu bo nasedel. Če pa se komu mudi s prodajo pa lahko kar lepo skozi prideš.

Dead_Eye ::

točno tako, nekateri dajejo prav smešne cene. v rač. novicah sem videl ceno ki je bila VIŠJA kot ista nova stvar v trgovini - ne moreš verjet....

žalostno pa je to, da jim nekdo nasede, drugače ne bi blo takih indijancev....;(
The one and only

Tomi ::

Kaj pa lahko realno pričakujem za recimo 60.000. Iščem namreč računalnik za eno prijateljico, tako da ni nujno, da je optimalen, samo mora pa biti stabilen. Cena brez monitorja, seveda.
metrodusa.blogspot.com

boštjan ::

tole majo v lancomu za 93k,mislim da še majo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A kdo pozna trgovino Slana-com

Oddelek: Kaj kupiti
315178 (1455) klinker
»

Na kaj paziti pri kupovanju rabljenega PCja

212234 (1783) hojnikb
»

210€ i5 laptop renew & refurbish (strani: 1 2 )

547414 (5596) dxx
»

rabljen računalnik - uporaba v gostilni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11221322 (18097) 111111111111
»

Sestavimo najcenejši komp (strani: 1 2 3 )

11616371 (12184) VelikiTun

Več podobnih tem