Forum » Igre » Igre iz windows 10 Store
Igre iz windows 10 Store
simnov ::
Iz windows 10 trgovine sem si dal dol Gt Racing 2.Kako bi lahko potek igre savegame shranil na usb,cd.
kitl76 ::
A se ne shranjuje v claud? Meni pri Asphalt 8 je ista firma se vse shrani v claud.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kitl76 ()
Sem dobil v C:\Users\ime\AppData\Local\Packages\GAMELOFTSA.GTRacing2TheRealCarExperience_0pp20fcewvvtj bo tole delovano če recimo na novo windowse dam pa tole nazaj.
Jst ::
Dvomim. Če se boš pa prijavil z enakimi podatki, potem ti bo pa samo potegnilo save game iz oblaka.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Pa se tole shranjuje v oblak.Ker jaz imam offline account za windows.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simnov ()
Izi ::
Tudi če shranjuješ v oblak ponavadi nekje obstaja tudi lokalna Save datoteka.
Pri GT Racing 2 je to:
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\GAMELOFTSA.GTRacing2TheRealCarExperience_0pp20fcewvvtj\LocalState\profile1.sav
Shrani "profile1.sav" in to je to.
Pri GT Racing 2 je to:
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\GAMELOFTSA.GTRacing2TheRealCarExperience_0pp20fcewvvtj\LocalState\profile1.sav
Shrani "profile1.sav" in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1780 (1054) | nokia6310 |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3447 (2602) | Baja |
» | Zgodovina iskanja (internet)-WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1087) | Sara100 |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2087 (1695) | PARTyZAN |
» | NFS UndercoverOddelek: Igre | 782 (709) | Cold1 |