Forum » Programska oprema » SIEMENS NX 10.0 rotiranje in premikanje kosa po datumskem koordinatnem sistemu
SIEMENS NX 10.0 rotiranje in premikanje kosa po datumskem koordinatnem sistemu
Unknown_001 ::
Imam manjšo težavico. Uporabljam sledeči program, vendar sem po domače rečeno zafukal pri izbiri ravnin. Risal sem v 3. oktantu namesto v prvem. Načeloma potrebujem le predmet zarotirati okoli z osi, vendar ko to poskusim storiti z , v predogledu pokaže zarotiran dvojnik, ko pa stisnem enter pa kot da se ni nič zgodilo. Se komu kako svita kako lahko to popravim?
Lp!
Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Nekoč, nekdaj sem si pomagal (NX4, NX6) s "transform" ukazov (je tukaj še iz neparametričnih časov Unigraphicsa)... V NX10 mislim, da je sedaj "Move Object"... Nisem pa siguren, daleč od tega, se mi samo malo sanja....
LP
Jože
Nekoč, nekdaj sem si pomagal (NX4, NX6) s "transform" ukazov (je tukaj še iz neparametričnih časov Unigraphicsa)... V NX10 mislim, da je sedaj "Move Object"... Nisem pa siguren, daleč od tega, se mi samo malo sanja....
LP
Jože
Unknown_001 ::
Da, ampak ko to naredim se hkrari zarotira tudi datumski koordinatni sistem in nisem nič naredil. Nucam pa zato da mi potem poglede prav nastavi, ko delam "draft" oz. delavniško risbo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iOS 6.1.1 je zunaj, evasi0n jailbreak še delujeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17505 (15012) | lambda |
» | 3D modeliranje in textureOddelek: Programiranje | 2246 (1426) | slovenec_89 |
» | [c#] ukaz radirkaOddelek: Programiranje | 1107 (900) | japol |
» | [c#] picturebox, slika na slikoOddelek: Programiranje | 1081 (891) | japol |
» | [Silverlight 4] Omejeno premikanje elementov v canvasuOddelek: Programiranje | 1218 (1098) | xordie |