Forum » Omrežja in internet » Blokada tistega popupa za naročilo
Blokada tistega popupa za naročilo
CyberPunk ::
Vse več novic ima zadnje čase zoprno "izboljšavo", da se po določenem času (ali premiku po strani) zatemni stran in odpre en layer z boxom na sredi, ki hoče, da se naročiš ali prijaviš. Je kakšen znan ali standarden "rule" za blokiranje tega? Trenutno uporabljam uBlock oz. uBlock Origin.
maco-maco ::
Mogoče pomaga NoScript, samo potem včasih še kaj drugega ne dela (slike, komentarji,..).
Kaj?
Ja, NoScript sem imel vcasih, pa je bilo prevec dela in sem ga ukinil.
(Bi se mi pa takrat zdelo fajn, ce bi namesto osovrazenega sporocila o cookiejih strani imele seznam hostov (z opisom namena) za namen prilagoditve delovanja NoScript in podobnega :D )
(Bi se mi pa takrat zdelo fajn, ce bi namesto osovrazenega sporocila o cookiejih strani imele seznam hostov (z opisom namena) za namen prilagoditve delovanja NoScript in podobnega :D )
Rias Gremory ::
https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/... bi moralo delovati ampak ni univerzalno.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
uBlock Origin ima "Block Element" ze na menuju in mi izgleda podobno kot tole. Je pa precej tezko zadeti pravi element v tem primeru...
Rias Gremory ::
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oglasna koda upočasnjuje nalaganje spletnih straniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5071 (2688) | win64 |
» | Funkcija Do Not Track v glavnem nekoristnaOddelek: Novice / Zasebnost | 9004 (7416) | Unknown_001 |
» | Ghostery - na slo-techu nimam slikOddelek: Omrežja in internet | 1559 (1021) | Bakunin |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3219 (2456) | Ales |
» | youtube štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (967) | konspirator |