» »

apple store

apple store

detroit ::

Pozdravljeni poznavalci apple stora. Naredil sem (na zahtevo) neko aplikacijo ki odpre spletno stran s parametri (odvisno od location servisov pač), Apple mi jo je seveda zavrnil, češ da ne ponuja ničesar kar ne bi že safari sam po sebi. Problem je ker aplikacija mora priti na istore. Kakšne funkcionalnosti naj še prilepim da bodo zadovoljni, imate kakšne izkušnje s takim zahtevam.

lp
Skero

shadeX ::

Apple kar se tiče aplikacij je kar strog in jih boš težko prepričal, da je tvoja aplikacija res vredna svojega mesta na njihovem strežniku, če so ti jo že v prvo zavrnili. In tudi ubistvu prav je da so ti jo zavrnili, kajti taka aplikacija sama po sebi nima neke vrednosti za userja, ker v nasprotnem primeru bi bil App store preplavljen s smetmi ( ne da bi žalil, ampak je res težko ko nekaj iščeš in se moraš prebijati po aplikacijah, ki imajo bogo funkcionalnost, ali ne oglaševano oz. neizpopolnjeno). Lep primer tega je velikokrat kar Google Play..

Nisi napisal , zakaj mora priti aplikacija gor? Je to za kakšen šolski projekt? V tem primeru bi lahko dal kakšno igro gor. Relativno hitro jo lahko narediš, pa še manj so strogi pri igrah (ampak kvaliteta še vedno mora biti) - meni so jo 2. meseca zavračali :)).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Hehe ne ne razumem pač da smetit ne rabim gor...ampak stranka zahteva that's about it:)
Problem je ker tudi kakih skritih iger ne sme bit gor ker to uniči izgled in celostno podobo
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

Ti lepo stranki povej, da zadeva ne gre skoz, ker aplikacija ne dela nič uporabnega oz. kakor je že Apple povedal. Nato naj si pa stranka zmišljuje kakšno funkcionalnost še dodat, da bo zadeva šla skozi review.

Mislim da to ni opcija. Sem tudi na stackoverflow poslal ampak čim tam kaj pišem o iOS se mi najdejo neki puristi, ki bi cel thread zbrisal, medtem ko pa za js in c# nimam težav.
Skero

Na stackoverflow ne smeš spraševati generičnih oz. "vague" vprašanj. Če si vprašal, kaj bi dal noter v app da bi bila sprejeta logično da ti jo bojo zbrisal :)

you found me:)

sorry za spam fantje, lahko se zbriše thread
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ehrana, znižane cene, fail (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5510651 (7664) Smurf
»

Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
16246708 (36616) Ales
»

[UWP] [C#]

Oddelek: Programiranje
424166 (2196) BivšiUser2
»

C# VS. C++ (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
549657 (8369) noraguta
»

Android vs IOS (strani: 1 2 )