» »

Email s starim datumom

Email s starim datumom

Jernej123 ::

Lep pozdrav,

ker bi moral lansko leto poslati neke maile, pa jih nisem (moral bi jih imeti v evidenci v službi), ker sem pozabil, me zanima naslednje:
Ali lahko iz gmaila pošljem mail, ki ima star datum? Prejemnik, kaj bo on dobil, sploh ni pomembno, ker so prejemniki nam neznani ljudje.
Sem gledal na netu, pa nisem nič našel, kar bi lahko uporabil. Edino, kar sem razbral je, da bi verjetno rabil Outlook. Ampak vidim na tujih forumih, da se da, le jaz, vsaj tako se mi zdi, ne znam.
Če je edina možnost Outlook: Ali lahko inštaliram Outlook na svoj računalnik? Koliko bi me to stalo oz. kako? A potem pa naj bi šlo? Kot sem rekel, rabim le za evidenco, če bi slučajno šef preverjal, ampak verjetno pač ne bo, pa vseeno..

Prosim za pomoč!

MoRp ::

Sicer sem SUPER PROTI takim zadevam (na koncu ti povem kako se da), ker ne razumem, če nečesa nisi naredil prevzemi odgovornost! Ali v službo hodiš zaradi šefa (predvidevam, da ti služba ni všeč)? Če ste preživeli brez, da si poslal mail potem že ni bilo nujno. Če bi lahko namesto 100.000€ zaslužili 1.000.000€ v primeru da bi poslal mail, si enostavno zaslužiš brco v rit... MAh sej ni važno (in potem si še prelen da bi našel rešitev na spletu)

Na serverju ki pošilja mail moraš spremeniti datum. Zgleda da se boš moral poigrati z virtualko in pogruntati kako postaviti vse skupaj - in porabil boš cca 1000x več časa kot bi ga če bi poslal maile. HINT How to set up SMTP server

SeMiNeSanja ::

Še vedno pa bo zgolj 'sent' datum 'popravljen', nikaor pa 'received' datum, kakor tudi ne datumi, ki jih prilepijo v vzglavje ostali posredniški strežniki.

Ne razumem poante takega početja. Če si naredil napako, bodi desc in stoj za njo. Kdor dela, naredi tudi kakšno napako (in se iz nje kaj nauči). Da pa zdaj nekaj mutivodariš, pa lahko stvar samo še poslabša - menda ne misliš, da nihče ne bo opazil, da nekaj ni v redu z datumi?

Jernej123 ::

Hvala obema! Bom jutri preveril. Saj verjetno ne bo nič. Rad bi bil le pripravljen. Ampak, če povem po pravici veliko več tvegam (eksistenco), kot če malo popravim datum (itak nikogar, ampak res nikogar, sploh ne zanimajo ti maili v resnici). Tudi jaz ne maram laži, zato bom to naredil le v skrajnem primeru..Hvala. LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kazen (radar) v Avstriji, kjer nisem bila (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9329649 (22286) Mare2
»

pixmania (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9219050 (7410) dzinks63
»

Huda dilema (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5410320 (8026) Gray_Warden
»

geslo v gmailu

Oddelek: Pomoč in nasveti
3113411 (12679) tomaz-

Več podobnih tem