Forum » Kaj kupiti » Angleška računalniška trgovina
Angleška računalniška trgovina
n0_body ::
Po forumu je bilo že kar nekaj debat odprtih na temo nemških spletnih trgovin, a nikjer ne zasledim kakoršnekoli debate o angleških trgovinah.
Želim kupiti prenosnik, ki pri nas ni dobavljiv medtem, ko je v Angliji dobavljiv za dokaj primerno ceno.
Večino strani, ki sem jih našel so omejene na Anglijo. Amazon.co.uk tudi odpade, ker je menda komplikacija kar se tiče računa na podjetje.
Ima kdo kakšen predlog?
Želim kupiti prenosnik, ki pri nas ni dobavljiv medtem, ko je v Angliji dobavljiv za dokaj primerno ceno.
Večino strani, ki sem jih našel so omejene na Anglijo. Amazon.co.uk tudi odpade, ker je menda komplikacija kar se tiče računa na podjetje.
Ima kdo kakšen predlog?
Hvala, zgleda top trgovina. Tale ideja z prenosniki po meri je odlična in zgleda tudi kar poceni.
Problem je samo, da imam že zagledan določen prenosnik in v mojem primeru odpade. :/
Problem je samo, da imam že zagledan določen prenosnik in v mojem primeru odpade. :/
fosil ::
A mora bit nujno angleška?
Za naročanje tovrstne robe iz tujine večina ljudi pri nas uporablja nemške trgovine.
Pri teh tudi ni težav z nakupom na firmo in DDV-jem.
Za naročanje tovrstne robe iz tujine večina ljudi pri nas uporablja nemške trgovine.
Pri teh tudi ni težav z nakupom na firmo in DDV-jem.
Tako je!
Ja, ker kot sem rekel mi je angleška tipkovnica plus. Medtem, ko mi je nemška velik minus...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.com ali Amazon.de ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9097 (2738) | Skyman |
» | Razer lycosaOddelek: Kaj kupiti | 1665 (1091) | Voranc |
» | Trgovina, ki dostavlja iz Anglije ???Oddelek: Kaj kupiti | 6538 (1317) | alessio2 |
» | Tujina vs. Slovenija po cenahOddelek: Kaj kupiti | 4586 (2660) | Taubi19 |
» | Mini laptopOddelek: Kaj kupiti | 3296 (2795) | g7_logic |