» »

Razer lycosa

Razer lycosa

adsadadad ::

Lp. Zanima me kje bi jo lahko dobil najceneje? Ce pozna kdo kaksno e-trgovino itd..

erzy ::

preveri sam...trgovine agt, malcomp, mimovrste, demise, itd. sej je nekje tema o spletnih prodajalnah pa preveri čene pa je ena spletna stran na kater preveriš kje je določen izdelek najčenejši samo googlej pa boš dobil lp

Bleeh ::

tukaj jo prodajajo za 107,37€.
http://www.aperio.si/article.aspx?artic...

erzy ::

omg...kero ceno si dobo na mimovrste je bila za 90€ pred kratkim

Bleeh ::

ja sam so umaknil izdelek iz prodaje.

met ::

jaz sem Lycoso najprej naročil pri mimovrste, potem pa so mi skenslali naročilo, ker kao niso mogli dobavit

tako da sem jo naročil iz anglije in sicer prek amazon.co.uk, prodajalec pa je specialtech.co.uk
ko sem naročil zadevo je bila cena £47.50, skupaj z dostavo £65.13, kar po današnjem tečaju znese 69,32 EUR
ker pa sem tudi pri specialtech čakal, da so tipkovnico dobili na zalogo, so mi prijazno odpisali stroške za dostavo, tako da sem dejansko plačal 50,55 EUR :)

sicer vidim, da so tudi pri specialtech podražili Lycoso, tako da po novem stane £56.99, sicer pa jo prodaja sedaj tudi direktno amazon za £52.99

tipkovnica je odlična, edina morebitna pomanjkljivost je angleški nabor tipk (česar se zaradi osvetlitve ne da rešit z nalepkami)
ampak mene to niti ne moti, sem zaradi laptopa navajen na angleško tipkovnico

Zgodovina sprememb…

• spremenil: met ()

morbis ::

Jaz sem svojo narocil pri mimovrste, vendar sem mogo nanjo cakat dober mesec, in pa dobavili so mi tipkovnico z nemskim naborom crk, kar pa me sicer ne moti. Zdaj vidim da so jo umaknili iz prodaje, drugace pa jo lahko le priporocam vsem gamerjem saj je res odlicna, neonsko modra osvetlitev tipk v temi zgleda prav carsko :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: morbis ()

Dua'L ::

Zanima me, če je pri vas tudi tipka Left Shift glasna?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

TOP ::

Najcenejšo pri nas ma Dinokomp.

deadbeef ::

TOP ::

Kaj najbolše je vzet US verzijo,ker obstaja tud Nemška.

Voranc ::

;( Meni je celotna tipkovnica CRASH-nala. Je imel kdo probleme z Lycoso? Ali sem edini, ki ima z novejšimi verzijami probleme. Po forumih sem bral in je velik nezadovoljnih. Meni so nehale tipke delat. Se pravi po dve tri tipke mi enostavno niso delale. Ob vsakem restartu računalnika so bile to druge tipke. Potem panel desno zgoraj je delal le ob določenih trenutkih. In zdj ne vem kaj naj naredim! Bemti sm jezn na Razer! So napisali na internetni strani, da so z verzijami MT09 odpravljene napake!

;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16050341 (44951) LordPero
»

Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
7115077 (13494) 3man
»

Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )

556386 (5231) deadbeef
»

nova tipkovnica

202523 (2243) IvoJan
»

Katero tipkovnico kupiti (Logitech MX3200 VS Desktop Wave VS Desktop Comfort)

152783 (2437) ST-777

Več podobnih tem