Forum » Operacijski sistemi » Windows 10 - nadgradnje
Windows 10 - nadgradnje
dunda ::
Če sem bil na začetku dobe Win 10 z njimi kar zadovoljen, se mi zdi, da je sedaj težav več in več.
Recimo tale - pri posodobitvah sistema (Windows Update) mi piše "Some settings are managed by your organisation.". Gre pa za čisto domač računalnik, ki ni v domeni. Licenca je legalna.
In sedaj se vsak dan recimo pojavlja:
"Update for Microsoft Visual C++ 2012 Update 4 Redistributable Package (KB3119142)" - se namesti, vendar ga potem v seznamu, kjer bi ga lahko odstranil, ni.
Kaj je storiti, da se reši tole ...?
Recimo tale - pri posodobitvah sistema (Windows Update) mi piše "Some settings are managed by your organisation.". Gre pa za čisto domač računalnik, ki ni v domeni. Licenca je legalna.
In sedaj se vsak dan recimo pojavlja:
"Update for Microsoft Visual C++ 2012 Update 4 Redistributable Package (KB3119142)" - se namesti, vendar ga potem v seznamu, kjer bi ga lahko odstranil, ni.
Kaj je storiti, da se reši tole ...?
https://www.kacnje.eu
Iatromantis ::
trnvpeti ::
If you are a windows user, you probably have certain programs that you prefer to use. For example, you might have set the Google Chrome as the default browser on your Windows 10 computer. However, you may not be able to do so, if your computer has downloaded the KB3135173, a cumulative update issued for February that was pushed out as an update last week. The forced update is causing users' default programs to return to Microsoft alternatives, such as Chrome going back to Edge as the new default, or IrfanView returning to Microsoft Photos app.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Edge in piskoti, itd.Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (773) | b3D_950 |
» | microsoft update (problemi)Oddelek: Operacijski sistemi | 2079 (1899) | TechBeats |
» | DMI pool dataOddelek: Operacijski sistemi | 1594 (1467) | cryptozaver |
» | kako 'obnovit' izgubljeno okno procesa v w2k iz sysTray-a?Oddelek: Operacijski sistemi | 1175 (1016) | Lith |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2885 (2885) | andrej |