» »

telefonski program s pomočjo modema

telefonski program s pomočjo modema

jkingslo ::

v kakem filmu ste ze gotovo videli, kako kaksni ljudje dvigujejo telefone s pomocjo racunalnika; na glavi imajo headset in klicejo s pomocjo racunalnika; sprasujem torej, ce kdo pozna program (po moznosti zastonjski), s katerim bi lahko klical preko racunalnika - in bi pri tem uporabljal le modem (ne neta). torej ne gre za program, s katerim bi klical prek neta, ampak za nekaksen nadomestek navadnega telefona; da bi s headsetom klical prek modema...

Poldi112 ::

Ja, o tem sem tudi jaz ze studiral. Enkrat sem na sejmu to probal, ko je imel telekom razstavljeno. Sej jih danes poklical, pa so mi dali cifro od servisa, pa od teletrgovine, pa oni nic ne vedo o tem.
Tko da ostajata 2 moznosti. Roger Wilco, da gre preko neta, super stvar, bojda, al pa da namesto telefonske slusalke nekako priklopis tiste svoje. Samo verjetno ni dost da samo konektor zamenjas.

BigWhale ::

Lahko kupis tako tipkovnico, ki ima te zadeve ze vgrajene... ... telefon namrec... :)

mile ::

tist kar si videl pri telekomu, so naši produkti www.cde.si

cekr ::

Če sem te prav razumel, hočeš telefonirati preko modema.

Kaj je v tem problem?
(to velja za boljše modeme in ISDN vmesnike)
Kupi slušalke , mikrofon oz. kombinacijo le tega. Priklopi na zvočno kartico in zadeva mora delovati. Seveda so potem tudi lahko problemi s povezavo modem - zvočna - poveži med modemom in zvočno, če je potrebno.
Pripadajoči program pa dobiš itak vedno zraven vsakega modema oz. ISDN vmesnika. Za navadne modeme pa imaš itak že vse v sistemu.

Ko imaš vse urejeno, samo še vtikpaš številko v program in kličeš.
To je vse. Nobene visoke znanosti.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

Poldi112 ::

Ni tako enostavno. Drugace ne bi ljudje delali takih programov. Jaz svojih disket od modema nisem nasel, ampak zelo dvomim, da je tak program na njih.

mile - kje imate cene. zgleda da te bom moral v sluzbo poklicat

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach VOIP - je ali ni?

Oddelek: Omrežja in internet
175082 (4534) Goodwill
»

VOIP siol

263025 (2182) poweroff
»

siol ali t2? (strani: 1 2 )

766901 (4644) Nixxon
»

Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)

203265 (2383) netko
»

3Com USR ISDN Pro Ta

Oddelek: Strojna oprema
281821 (1480) Wad@

Več podobnih tem