Forum » Pomoč in nasveti » NZXT Lexa S
NZXT Lexa S
Excavator ::
Pozdravljeni!
Ravnokar sem sestavil build v novem ohišju. V sprednjem delu imam 3 ledice, ampak delujeta samo dve spodnji. Zgornja mi samo zagori, ko kliknem gumb za vklop in se takoj ugasne. Kakšna ideja, saj želim da deluje.
Ravnokar sem sestavil build v novem ohišju. V sprednjem delu imam 3 ledice, ampak delujeta samo dve spodnji. Zgornja mi samo zagori, ko kliknem gumb za vklop in se takoj ugasne. Kakšna ideja, saj želim da deluje.
njyngs ::
Verjetno je vezana tako, da dobi stik samo takrat, ko z gumbom vzpostaviš kontakt/tokokrog (in ugasne, ko le tega izpustiš)
njyngs ::
Jaz bi se najprej obrnil na proizvajalca in jim po možnosti poslal video. Ampak, je tista LEDica res tako pomembna?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne delaOddelek: Strojna oprema | 1449 (931) | solatko |
» | Gumb za vklop/izklop radiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2620 (2238) | d4vid |
» | Računalnik se noče ugasnit...Oddelek: Operacijski sistemi | 2660 (2207) | AnotherMe |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5856 (4792) | svetetko |
» | Čuden shutdown na Abit Bx6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1507 (1323) | luni |