» »

Metal Gear Solid 2 za PC

Metal Gear Solid 2 za PC

M4TECH ::

Je kdo že igral tale špil na PC. Men se zdi da je že izzšla vendar ni videti tako. Zanima me samo kako deluje, če jo je kdo igral.

btw
Kje se jo da dobiti?

Nikita H ::

ah brez veze! Preveč konzole za moje pojme. Igra je na dvd-ju oziroma na 5 cedejih v ilegali! Več kot je igre je filmov, pa nadzor je vsaj zame obupen!

Že možno.Vendar to no FPS, tukaj je potrebno analogno upravljati z likom.Topa na tipkovnici zaenkrat ne gre.

jamiroq ::

igra kot igra se meni zdi odlicna; sam PC port je pa obupen... z zadnjim popravkom sicer dela dosti boljse, vendar afaik se vedno niso popravili nadzora z desnim analognim joystickom na joypadih (torej moras HF Sword kontrolirat z misko, kar je pa precej nerodno).

za normalno igranje moras _nujno_ met joypad z analognimi kontrolami in cim vecjim stevilom gumbov; vsaj toliko kot kontroler za PS2, najraje pa toliko kot tisti za X-Box (ker je spil direktna predelava z X-Boxa je v setupu ravno toliko nastavitev za ukaze/gumbe)

JamiroQ:
Mislim da je špil predelan iz PS2, saj je tam najprej izzšel.Substance pa je samo ono kao dodatek(VR Missions) pa še ta je menda najprej izzšel za PS2, ali.
Povej samo če je res tako obupen nadzor ali pa se da dokaj normalno igrat.

jamiroq ::

PC verzija je predelana iz X-Boxa (nekdo na uradnem forumu je omenil, da se vidi po tem, da ni skatanja in da spil hoce, da stisnes back gumb, da vklopis codec:D)...

kontrole so pa z analognim joypadom (recimo TM Firestorm Dual Power) cisto normalne, le desnega analognega joysticka mi nikakor ni uspelo nastavit (na prej omenjenem forumu so sicer navodila, vendar pri meni ni delovalo...).

kako je pa, ce igras na tipkovnico pa ne vem, ker nisem probal...:P

Fury ::

jest sem obrnil na tipkovnici -> cist ql samo cca 15 minut rabis da se navadis :) in tut HF sword sem rasturu na keyboard :) 8-)

gonilnik ::

Mene pa zanima nekaj (imam verzijo s 5 cdji),kako lahko igro posnameš?
Mi nikakor ni uspelo.Sem probal vse tipke pa nič.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz

posnames mislis sejvas?

odpres codec, zberes tam dol uno zensko in te uprasa ce hoces sejvat in das save :)

Sem že našel Fury hvala.
A veš mogoče kaj moram narediti na koncu pri zadnji bombi ki je v vodi?
Mislim da bi moral vodo ven spustiti ali pa z potapljaško opremo iti v vodo pa mi nič prav ne uspe

XsenO ::

Zadnja bomba je na tistemu mini sub in ne v vodi
1 + 1 = 1

tako kot xseno pravi.. bomba je pritrjena pod podmornico :)

Hvala mi je že uspelo.Sedaj sem pri presedniku in bi moral nikito poslati skozi zračnik da bi onesposobil elektriko.Pa mi nikakor ne uspe.Sem se zaj... dve uri pa mi nikite ni uspelo poslati skozi zračnik.Vedno se mi je nekje zaletela v zid.A obstaja kakšna finta,bi se dalo izstrelek mogoče upočasniti?

vedno drkaj levo/desno.. ker ce nikito pustis da vozi naravnost zacne pospesevati.. tko da cist rahlo zavijej skos

Mi je uspelo.Finta je bla da nisem bil na pravem mestu,ker so trije ventilacijski jaški pa sem ravno pravega spregledal.

Fury tukaj pa res ne vem dalje Snake mi je dal oblačila in sablo.
Sedaj so pa vsa tri vrata zaklenjena,pa ne morem nikamor.Snake pa samo stoji na sredini hodnika in čaka.Če ga slučajno ruknem prileti za mano in me udari nazaj,to pa je tudi vse.Pa tudi tistih fint mi ne gre izvajat s sablo.
A veš mogoče katere tipke bi bile prave?

p.s:se opravičujem če sem že rahlo nadležen,vendar mi je špil carski in me ful zanima kako se bo končal,zato bi ga rad končal čimprej.

XsenO ::

Nevem jz na PS2 sem samo mahal s sabljo in teku po tistem hodniku in polj smo sli naprej. BTW, a niso hude izjave generala pred tem:D
1 + 1 = 1

Ja so ja,vse skupaj je ful odštekano,saj zato pa bi rad čimprej prišel do konca da bi videl kakšni je.

ja tam ko si v tistem hodniku malo mahaj s sabljo in teci levo desno gor dol.. snake-a NE usekaj ker se ne splaca :)

za mahanje s sabljo mas une tipke k so pad2 al kaj ze tam v settingih.. in so samo za sabljo in nic drugega uporabne :)

in ko mal mahas pol te spusti naprej :) pol mas pa hude fajte :)

Končal igro.Moram reči da me še nobena ni tako prilepila pred monitor kot tale.
Čeprav je zanič predelava za PC pa igra sama, posebej pa še zgodba rula.
Če je še več takih iger na playstationu si ga grem jutri kupim:D

Sicer pa: konec je ful poučen

si igral 1. del? ce nisi si velik zamudil :)

Nisem bom pa si ga verjetno nabavil in probal.Upam da je vsaj pol tako dober kot drugi del.
Še eno vprašanje:Zanima me če je tudi tebi tisti polkovnik proti koncu igre rekel da je vse skupaj samo igra in da gledanje olkiko časa v TV škoduje zdravju?
Ker tisto se mi je zdelo ful dobro,sem igro igral deset ur skoraj neprekinjeno

ja, to je namenoma not :) cist hudo no :)8-O 8-O 8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Franciji je sabljanje s svetlobnimi meči uraden šport

Oddelek: Novice / NWO
135106 (3112) Aggressor
»

[PS3] Ninja Gaiden Sigma

Oddelek: Konzole
243356 (2465) Gr0unD Zer0
»

ena stara irga?

Oddelek: Igre
51069 (986) Mercenary
»

Prince Of Persia : Warrior Within

Oddelek: Igre
292266 (1404) Romancek1
»

Sablja za odpiranje penine (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5610803 (9460) SkIDiver

Več podobnih tem