Forum » Mobilne tehnologije » nalaganje aplikacije
nalaganje aplikacije
marovsek ::
- Na telefonu sem imela naložen snapchat. Ker mi je stekal, sem ga zbrisala in hotela na novo naložit a mi napiše, da ni dovolj prostora. Med tem časom nisem nalagala nič novega. Za vsako aplikacijo ki jo želim naložit mi napiše da ni prostora. Zbrisala sem nekaj aplikacij a nič ne pomaga. Kaj je narobe?
PINki ::
Verjetno imaš nek star oziroma nizkocenoven rang telefona pri katerem imaš lahko samo nekaj aplikacij preden začne telefon težiti, da ni prostora. Pojdi v aplikacije v nastavitvah in jih nekaj izbriši.
jusv ::
Izbriši še zgodovino aplikacij in kakšne datoteke (slike, glasba,...), da boš sprostila dovolj prostora.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
shadeX ::
Če si vmes kaj slikala/snemala, nalagala glasbo na telefon je najverjetneje to problem. Dovolj je tudi brskanje po internetu (ker se lahko podatki shranijo v cache in tako zasedajo prostor).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (813) | rusjan978 |
» | Delovanje SD karticeOddelek: Mobilne tehnologije | 975 (796) | lukas99 |
» | sistemski pomnilnik v GSM-juOddelek: Mobilne tehnologije | 1467 (871) | heero |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13866 (10235) | Mavrik |
» | samsung galaxy aceOddelek: Mobilne tehnologije | 5708 (3551) | free_k_shot |