» »

Pop TV in Kanal A plačljiva?

Pop TV in Kanal A plačljiva?

««
20 / 72
»»

webmaher ::

ni potrebe iti nikamor cene so zabetonirane še :)
pa Telesmeh je vedno zakon saj nikoli ne razočara :))

OvCa77 ::

webmaher je izjavil:

upam da se zgodi napovedano: operaterski Slovenskega kabla d.o.o. stisnejo Proplus v kot, tudi moj operater je zraven. Komaj čakam dan ko na televiziji ne bo več skorumpiranih popovcev.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

Sade ::

Ok tok nizk smo že prišli na slo-tech-u, da je Vodušek kredibilen vir informacij........

Sade je izjavil:

Ok tok nizk smo že prišli na slo-tech-u, da je Vodušek kredibilen vir informacij........

Lahko ni kredibilen, smo pa dobili indic da se nekaj kuha...

scipascapa ::

Ovca77: je kdo v Kranju med njimi?....Sade: boš rekel, da to ni res?

scipascapa je izjavil:

Ovca77: je kdo v Kranju med njimi?....Sade: boš rekel, da to ni res?

Ne vem, KATE NG je bil napisan na 4 strani pdf-ja.

čuhalev ::

webmaher je izjavil:

Mislim, da je na tem forumu tema, kako Telemach onemogoča komunikacijo na TCP 5060 -- SIP.

roCkY ::

Sade je izjavil:

Ravno tolk kot Pro Plus dokler novica ni potrjena ali zanikana iz drugih virov.

xmetallic ::

Če bodo izigrani operaterji pametni se bodo obrnili na evropske ustanove in sodišča. Upam, da slednji vsem vpletenim v ta monopol izrečejo tako kazen, da bankrotirajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

4knative ::

Grem do Haaga če mi ukinejo telenovele. Aja ne glih obratno. Če ne ukinejo telenovel grem gladovno stavkat. :))

nightrage ::

OvCa77 je izjavil:

roCkY je izjavil:

http://www.topnews.si/2017/01/10/eksklu...

svinjarija, ki ji nima pare

Bravo. Tile novinarji pomoje pojma nimajo kaj sploh pišejo. Vam dam primer. Oracle kupi "Sun", ki je na robu propada, ampak tile novinarji bi verjetno ta prevzem poimenovali "Oracle pohrustal Sun", kar je pa še najbolj bedno je to, da bi iz tega celo lahko nastal naslov. No pa pojdimo k pop tv-ju in kanalu a, ki se verjetno po vsej verjetnosti prebijajo iz mesca v mesec, ampak eni novinarji temu pravijo "največji kvartelni dogovor v zgodovini države". Piz.. vam je mate.... kje ste bli pa v času juge, ko je Janša vse opravil na svojo roko, pa btw, kdo vas plačuje da pišete take bedarije, a mogoče titova banda.

Zdej pa nekaj predlagam novinarjem na pop tv-ju in kanalu a, da najprej objavijo koliko ljudi dela pri njih za minimalac, da k temu pridobijo malo neposlušnih ušeš, ki jim jurja na mesec ni dost in se jim kovca za jurja in pol, nato naj dajo razumno ceno (btw. folk, nekateri pravite, da so reklame vse, dejte mal zmultiplicirat 5 eur na mesec ni nč, saj je v Sloveniji okol 700.000 gospodinjstev => 5 * 700.000 = 3.500.000 eur), da bojo lažje preživeli in še naprej tekli za revne slovence. Btw. a slučajno rtv.si teče za revne Slovence, seveda ne, ker jih denar leti iz vaših gospodinjstev. Btw. kok so rekli sploh ni keša za prenove njihove spletne strani, ki je malo malo napačno nastavljena, eh ubupna je. Vam dam predlog kako mora izgledati medijska stran link.

Moja cena je sledeča -> od zdej naprej bodo vsa gospodinjstva plačevala za pop tv in tudi za kanal a!!! Hehe, samo predlog, aja pa novinarska birokracija, zbudite se malo, to ni noben pofu... kvartelni dogovor.

Tody ::

Še dobr da mamo forume, da folku ni treba k psihiatru :)

ncc2000 ::

5G bo šele omogočil spremembe, ko navezovanje širokopotrošnega trga na finto "širokopasovnega dostopa" ne bo več potrebno. Takrat bo tudi čas za kreacijo osebno prilagijenih programskih video vsebin, dirigiranim vsebinam (TV programi ... jao), kot jih imamo sedaj, bo težka predla... Ne bo pa zastonj ... Pred tem pa se potrošnikom stanje ne bo bistveno spremenile. Nekje po 2020? Pa saj video medijske hiše to vedo, se učijo na usodi časopisne branže...

bambam20 ::

nightrage je izjavil:

Zdej pa nekaj predlagam novinarjem na pop tv-ju in kanalu a, da najprej objavijo koliko ljudi dela pri njih za minimalac, da k temu pridobijo malo neposlušnih ušeš, ki jim jurja na mesec ni dost in se jim kovca za jurja in pol, nato naj dajo razumno ceno (btw. folk, nekateri pravite, da so reklame vse, dejte mal zmultiplicirat 5 eur na mesec ni nč, saj je v Sloveniji okol 700.000 gospodinjstev => 5 * 700.000 = 3.500.000 eur), da bojo lažje preživeli in še naprej tekli za revne slovence. Btw. a slučajno rtv.si teče za revne Slovence, seveda ne, ker jih denar leti iz vaših gospodinjstev. Btw. kok so rekli sploh ni keša za prenove njihove spletne strani, ki je malo malo napačno nastavljena, eh ubupna je. Vam dam predlog kako mora izgledati medijska stran link.

Moja cena je sledeča -> od zdej naprej bodo vsa gospodinjstva plačevala za pop tv in tudi za kanal a!!! Hehe, samo predlog, aja pa novinarska birokracija, zbudite se malo, to ni noben pofu... kvartelni dogovor.

Dobro, da se lahko tukaj spoveš, kakšni rvečki so na Pro plusu, pa kako trpijo v lokalu zraven,kjer non stop slonijo,.

Ti ne ločiš, kaj je komercijalni drek in kaj je dražvna tv, ki mora biti po zakonu in je vseeno po kvaliteti svetlobna leta pred pop tv-jem .

Mi ne bomo. Bomo skenslal tv progame .

Tody je izjavil:

:)):)):))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

če imajo samo 1 zaposlenega?

Mato989 ::

Saj drugače pa se tudi komot odpovem državni TV in prihranim 12€ na mesec.... overall ne bi bilo nobene škode.... čimmanj javnega sektorja, če RTV SLO meni da so tako dobri naj gredo na trg... seveda ne na trg kot gre tja POP in KANAl trenutno....

Mehmed ::

Ne vem zakaj se nekateri tako obremenjujejo s tem. Ce bi se vam ponudila moznost, da zaracunate folku branje vasih postov na st bi jo verjetno z veseljem pograbili. Pop je jebena firma, samoumnevno je da pograbijo priloznost. Narobe bi bilo, ce je ne bi.
Ponudniki pa niso sli v vojno z njimi ker zakaj bi. Za jezne komentarje na netu jim dol visi. Tisto pescico nacelnezev, ki bodo odpovedali narocnine jim bo pa pokrila kopica novih narocnikov, ki jim sedaj ne preostane nic drugega. Ostali bodo cepetali z nogami ampak na koncu dneva bodo oni in pop sluzili vec.

globoko grlo ::

A pa bo to obvezno plačevati? Ali je to odvisno od mojega providerja?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

roCkY ::

Mehmed je izjavil:

Ne vem zakaj se nekateri tako obremenjujejo s tem. Ce bi se vam ponudila moznost, da zaracunate folku branje vasih postov na st bi jo verjetno z veseljem pograbili. Pop je jebena firma, samoumnevno je da pograbijo priloznost. Narobe bi bilo, ce je ne bi.
Ponudniki pa niso sli v vojno z njimi ker zakaj bi. Za jezne komentarje na netu jim dol visi. Tisto pescico nacelnezev, ki bodo odpovedali narocnine jim bo pa pokrila kopica novih narocnikov, ki jim sedaj ne preostane nic drugega. Ostali bodo cepetali z nogami ampak na koncu dneva bodo oni in pop sluzili vec.

Gre za protest proti konceptu prisilnega "nakupa", ki ga poskušajo uvesti Pro Plus in distributerji, ki so zadevo zaenkrat podprli.

odvisno od providerja, kako bo zaračunaval, verjetno preložijo na uporabnike, drugače si delajo minus.

mehmed: VSILJENA PRILOŽNOST BREZ IZBIRE. Kot pravi Rocky : PRISILJENI NAKUP.

pikabu ::

Če to uspe Proplusu, lahko potem sledi Planet tv... potem se bomo pa čudili, ko bo osnoven tv paket 30€.

čuhalev ::

Potem pa še obvezen prispevek za RTV za vse državljane.

Aston_11 ::

čuhalev je izjavil:

Tega sem že rešil.

RTV prispevka se da rešiti na nekaj načinov....socialna pomoč, brezposlena oseba, invalid, notarska overitev (baje). Je pa to oblika vsiljenega plačila brez možnosti izbire.

scipascapa je izjavil:

RTV prispevka se da rešiti na nekaj načinov....socialna pomoč, brezposlena oseba, invalid, notarska overitev (baje). Je pa to oblika vsiljenega plačila brez možnosti izbire.
Navadna izjava.

Tody ::

Drugač RTV naročnina ni RTV naročnina amapk je posebne vrste davek.

Mehmed je izjavil:

Potem pa naj ukinejo reklame! Oboje ne bo šlo. Redna mesečna naročnina in še jebene reklame.

Aston_11 je izjavil:

čuhalev je izjavil:

Tega sem že rešil.

Si se izselil tudi že? Bi bilo dobro.

pikabu je izjavil:

Če to uspe Proplusu, lahko potem sledi Planet tv... potem se bomo pa čudili, ko bo osnoven tv paket 30€.

te skrbi? še vedno gledaš slovenske tv programe? Si zasvojen s televizijo ? Če si na ta vprašanja odgovoril pozitivno,potem boš pač plačeval.

Zgodovina sprememb…

bambam20 je izjavil:

Si se izselil tudi že? Bi bilo dobro
Nisem vedel, da je to pogoj za odjavo RTV davka.

Aston_11 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Marsikaj bi moralo biti pogoj, da bi se določene izselilo in odvzelo državljanstvo. Tako za razmislek, da državljanstvo ni obveza in nekaj, kar ti mora nujno pripadat. Samo v razmislek.

Potem bi se mogoče določeni le zavedli, da je potrebno gledati širše.

Zgodovina sprememb…

Daleč smo prišli: od plačljivosti POP/A, nato RTV, nato državljanstva pogojenega splačevanjem RTV prispevka? Sicer je trenutno vezan na el. priključek, vendar državljanstvo, najbrž slovensko?

Mehmed ::

scipascapa je izjavil:

mehmed: VSILJENA PRILOŽNOST BREZ IZBIRE. Kot pravi Rocky : PRISILJENI NAKUP.

Ampak je razlika med tem, da ti ni vsec ponudba ali pa da te nekdo sili nekaj kupit.
Folku z eno roko/nogo se verjetno prav tako zdi neumno kupovat par rokavic/cevljev pa se ne derejo kaka krivica se jim dela.
Ponudba se je spremenila, noben te ne sili kupit. Pa tudi ni se ful drasticno spremenila, nezazelene programe nam ze od nekdaj silijo v sheme. Vsaj jaz se ne spomnim, da bi kdaj bilo drugace.

bambam20 je izjavil:

Potem pa naj ukinejo reklame! Oboje ne bo šlo. Redna mesečna naročnina in še jebene reklame.

Oh ja, vecni ne bom placu ker so reklame argument.
Rad bi vidu ta folk enkrat probat to sranje izvest na avtobusu. Ker na nekaterih je tok reklam, da se ne vidi not vec.
Ja gospod sofer ne mislim placat voznje, v bistvu bi vi lahko meni placali, ker so tiste vrste slik ob strani kjer moj obraz tvori del nje, ko se usedem.
Pa cunj tudi ne placat, ker je ogromn logotip firme gor ane.

Mehmed je izjavil:

drugace.

bambam20 je izjavil:

Oh ja, vecni ne bom placu ker so reklame argument.
Rad bi vidu ta folk enkrat probat to sranje izvest na avtobusu. Ker na nekaterih je tok reklam, da se ne vidi not vec.
Ja gospod sofer ne mislim placat voznje, v bistvu bi vi lahko meni placali, ker so tiste vrste slik ob strani kjer moj obraz tvori del nje, ko se usedem.
Pa cunj tudi ne placat, ker je ogromn logotip firme gor ane.

To sploh ni enako. A ti kar tako talaš denar.

Ok, pol pa še men vsak emsec nakaži 5€ na račun. Hvala.
Pro plus so komercijalna tv in je njihov problem kako pridobivajo sredstva za poslovanje.

No, od mene ne bodo videli niti dodatnega centa.

Aston_11 je izjavil:

Daleč smo prišli: od plačljivosti POP/A, nato RTV, nato državljanstva pogojenega splačevanjem RTV prispevka? Sicer je trenutno vezan na el. priključek, vendar državljanstvo, najbrž slovensko?

RTV je javni medij. Pretežno me zmoti, da bi kot držvljani radi samo koristili ugodnosti. Ko pride do dolžnosti je pa druga pesem.

Zgodovina sprememb…

jurkjurk ::

Ne vem zakaj tak rom pom pom okoli vsega?

1. ProPlus je podjetje, ki poskusa zasluziti cim vec denarja
2. TV paketi in podobne nebuloze (paketi cenejsi kot solo storitev na primer) so stalnica
3. Netflix, AmazonTV, PickBox, ... ti nudijo vse in to takrat, ko imas cas (on demand) brez reklam za pol cene osnovnega paketa (9 - 12 eur mesecno)
4. Ce si mal v ilegali mas pa rapsbery pi + kodi pa lahko zastonj gledas vse
5. Ce si mal znalca pa zivis v hisi lahko postavis satelitski kroznik pa gledas HD (slo), UHD (aut, ger, ...) streame direktno od medijskih his, ker je ceneje met par parazitov na streamu kot pa kodirat.

Skratka, ce do sedaj se niste, je zdaj pravi cas da se odjavite od paketov, pa placate samo dostop do interneta in se mal modernizirate. Sej par takih korakov smo ze uspesno naredili (sobna antena -> hisna antena -> kabelska TV -> IPTV), bomo pa se enga (jest sem ga ze :) ).

nightrage ::

Tody je izjavil:

Hehe, se podpišem na tole. :)))) Malo me je zaneslo. Ups. :D

J.McLane ::

jurkjurk je izjavil:

Ne vem zakaj tak rom pom pom okoli vsega?
Skratka, ce do sedaj se niste, je zdaj pravi cas da se odjavite od paketov, pa placate samo dostop do interneta in se mal modernizirate. Sej par takih korakov smo ze uspesno naredili (sobna antena -> hisna antena -> kabelska TV -> IPTV), bomo pa se enga (jest sem ga ze :) ).

Če trg res deluje, bodo naslednje leto paketi samo z internetom bistveno cenejši od od kompleta skupaj z IPTV. Ker danes temu ni tako, in kot so že pisali v tej temi, samo neumen človek vzame paket samo z internetom.

Bomo videli naslednje leto, če se bo zadeva kaj spremenila, morda bodo ravno mali (T2, AMIS) znali ponuditi kaj poceni na tem področju, če so jih že Pro Plusovci nate****

jurkjurk ::

J.McLane je izjavil:

Če trg res deluje, bodo naslednje leto paketi samo z internetom bistveno cenejši od od kompleta skupaj z IPTV. Ker danes temu ni tako, in kot so že pisali v tej temi, samo neumen človek vzame paket samo z internetom.

Ne vem ce se pocutim ravno neumnega, prej srecnega ker imam providerja, ki ima pakete dejansko drazje od samega interneta (www.telesat.si).

J.McLane je izjavil:

To je že danes da dobiš sicer trojčka ampak pod 30€ optiko 150/30 ..

zmaugy ::

bambam20 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Marsikaj bi moralo biti pogoj, da bi se določene izselilo in odvzelo državljanstvo. Tako za razmislek, da državljanstvo ni obveza in nekaj, kar ti mora nujno pripadat. Samo v razmislek.

Potem bi se mogoče določeni le zavedli, da je potrebno gledati širše.

Začnimo s kvalifikacijo za volilno pravico. Nekateri manj intelektualno kvalificirani po mojem ne bi smeli imeti volilne pravice, zato bi vsi državljani morali periodično (in vsekakor ob dopolnjenem 18. letu starosti) opravljati preverjanje svojih intelektualnih sposobnosti in splošne razgledanosti...

Aston_11 je izjavil:

Eni rabijo nekoga, ki jih vodi in ne razumejo, da nekateri tega ne potrebujemo. Kot globoki verniki ne razumejo ateistov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

srus ::

Moj kabelski operater Tele-TV me je že osrečil z obvestilom, da zaradi Pro Plus harača z februarjem zvišuje cene naročnine.

opeter ::

scipascapa je izjavil:

Čakaj ... če imaš kabelsko ali IP-televizor, morda internet, radio v stanovanju/avtu itn. moraš plačevat RTV prispevek.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

BorutK-73 ::

srus je izjavil:

Moj kabelski operater Tele-TV me je že osrečil z obvestilom, da zaradi Pro Plus harača z februarjem zvišuje cene naročnine.

Za koliko?

Lonsarg ::

Jaz pa mislim, da so operaterji precej neumni. Že res da je ogromen procent njihovih TV uporabnikov, ki gleda Pop-TV in zaradi tega mislijo, da si ne morejo privoščit da ga ne bi imeli.

Pozabljajo pa na idealno priliko, ko se je Pop TV zdele zameril vsaj 50% gledalcem in bi pač Pop-TV ukinili v svoji shemi in zaradi tega fasali medijsko pozornost in torej brezplačno reklamo.

Seveda je velika verjetnost da bi se Pro Plus ustrašil in jim ponudil bolše pogoje za predvajanje(dovoljenje da dajo v tiste pakete, kamor sami hočejo), kar bi bila potem itak še večja zmaga.

srus ::

BorutK-73 je izjavil:

srus je izjavil:

Za koliko?

Niso navedli.

BorutK-73 ::

srus je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

srus je izjavil:

Za koliko?

Niso navedli.

Se še mogoče pogajajo za ceno.

webmaher ::

@Azgard očitno si spregledal, da je bilo v primeru Telesmeha in Telekoma že vse zmenjeno, še predno je PRO + dal obvestilo o ukinjanju DVB T oddajanja... mali kablaši nimajo za burek in Telesmeh je komaj čakal ta dan...če si ameriški lastniki odločijo bodo poleg malih ribic POPali še T-2 in če bo treba še PRO + in so zmagal na celi črti...
in upam, da se prekleto dobro zavedaš dejstva da smo najboljši bananarji v EU...brez konkurence tam, kjer ne bi smeli :))

srus je izjavil:

pa kdo še ima to kranjsko sranje? halo?

Gambino ::

Lonsarg je izjavil:

Jaz pa mislim, da so operaterji precej neumni. Že res da je ogromen procent njihovih TV uporabnikov, ki gleda Pop-TV in zaradi tega mislijo, da si ne morejo privoščit da ga ne bi imeli.

Pozabljajo pa na idealno priliko, ko se je Pop TV zdele zameril vsaj 50% gledalcem in bi pač Pop-TV ukinili v svoji shemi in zaradi tega fasali medijsko pozornost in torej brezplačno reklamo.

Seveda je velika verjetnost da bi se Pro Plus ustrašil in jim ponudil bolše pogoje za predvajanje(dovoljenje da dajo v tiste pakete, kamor sami hočejo), kar bi bila potem itak še večja zmaga.

Zakaj bi se Pro plus ustrašil. Lastnik pro plusa bo pobral denar in prodal firmo skladu oz lastniku Telemacha. Poslovno korektno.

Ponudniki internetnih storitev se preveč bojijo . česa že?
Delež uporabnikov , ki bulijo pop tv in ostalo solato je pretežno ženske populacije.

Naj raje uredijo ugodne pakete za internet, da bom dobil 150/50 linijo za 20€. boli mene za tv programe , ker jih ne rabim.

Uni k pa gledajo programe od pro plusa naj pa doplačajo dodanto. Njihova izbira. Ni pravilno, da se vsiljuje vsem.

konspirator ::

Azgard
Jaz pa mislim, da so operaterji precej neumni.

Od tega deala bodo imeli korist oboji (beri eur).
Zato so daleč od neumnih.

T2, TK in amis bodo imeli proplus še naprej v shemi pri stari ceni ?
--

Zgodovina sprememb…

NooB ::

POP 4 EUR
ŠportKLub (Telemach lastnik) 3-4 EUR
Disco programi 1.5 - 3 EUR
Fox 1 EUR
Ostali 0,1 EUR/program

http://www.zurnal24.si/toliko-ze-placuj...
LP, JAZ
««
20 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8427224 (21491) Ajnstajn`
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15445107 (38752) next3steps
»

Planet TV (strani: 1 2 3 )

13634874 (29656) zuz3k
»

Boš septembra doma?

4510807 (6097) Silck
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO