Forum » Mobilne tehnologije » RH-01 napaka na Play Store
RH-01 napaka na Play Store
Cancer ::
Pozdravljeni,
po pomoti sem spreminjal datum vnaprej na telefonu(Nexus 5x). Ko grem pogledati za programsko posodobitev mi piše da je bilo preverjeno za posodobitev 25.1.2016(na datum katerega sem prej nastavil). Ker sem želel da išče posodobitve po aktualnem datumu sem pobrisal cache od Google Service Framework. Sedaj se je pa pojavil problem. Ko grem na Play store se mi izpiše napaka RH-01. Sem brskal po internetu pa piše da je ena izmed rešitev da se izbriše in ponovno prijavi Google account. Je možna še kakšna druga rešitev? Ostale stvari(Gmail) delujejo normalno. Aja kljub brisanju Frameworka mi pri update še vedno piše da je bil preverjen 25.1.2016. Kakršna koli pomoč bi prišla prav. OS je Marshmallow.
po pomoti sem spreminjal datum vnaprej na telefonu(Nexus 5x). Ko grem pogledati za programsko posodobitev mi piše da je bilo preverjeno za posodobitev 25.1.2016(na datum katerega sem prej nastavil). Ker sem želel da išče posodobitve po aktualnem datumu sem pobrisal cache od Google Service Framework. Sedaj se je pa pojavil problem. Ko grem na Play store se mi izpiše napaka RH-01. Sem brskal po internetu pa piše da je ena izmed rešitev da se izbriše in ponovno prijavi Google account. Je možna še kakšna druga rešitev? Ostale stvari(Gmail) delujejo normalno. Aja kljub brisanju Frameworka mi pri update še vedno piše da je bil preverjen 25.1.2016. Kakršna koli pomoč bi prišla prav. OS je Marshmallow.
prenasalec ::
Saj odjava/prijava na Googlov račun ni tak problem. Traja kakšno minuto. Drugih rešitev pa ne poznam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 173837 (58087) | PINki |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25177 (11807) | donvito |
» | Miselni orehi 'Find and Replace' v Wordu - napredna rabaOddelek: Programiranje | 1447 (1121) | Spxy |
» | ne podalšanje pogodbeOddelek: Loža | 2025 (1308) | abazuu |
» | Hrošč v iOS ne mara leta 1970Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9511 (6848) | Machete |