Forum » Izdelava spletišč » Skype button
Skype button
tvirus ::
Imam eno težavo s Skype buttnom, na HTML spletni strani, ko prilepim not generirano kodo od Skypa mi naredi nad in pod gumbom skype skoraj tri centimetre praznega prostora, ker nimam toliko prostora, bi želel na spletno stran dat ikono od Skypa s klikom na ikono bi pa zagnal skripto v kateri bi bila ta koda ki je za moj gumb. Problem pa je v tem, da mi skripto odpre kot novo okno in tam gumb skype ko tisti gumb kliknem pa me linka naprej kot mora. Če povzamem, jaz bi rad ob kliku na mojo sliko link na moj skype.
Koda pa je ta:
Koda pa je ta:
<script type="text/javascript" src="http://www.skypeassets.com/i/scom/js/skype-uri.js"></script> <div id="SkypeButton_Call_matejcek_1"> <script type="text/javascript"> Skype.ui({ "name": "chat", "element": "SkypeButton_Call_matejcek_1", "participants": ["matejcek"], "imageSize": 32 }); </script> </div>
www.geometer-jasna.si
www.racunalniska-urgenca.si
www.racunalniska-urgenca.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 12.04 Precise Pangolin (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Operacijski sistemi | 233123 (168257) | Zvezdica27 |
» | AppArmor in Skype na UbuntuOddelek: Programska oprema | 1236 (1112) | poweroff |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19076 (16017) | poweroff |
» | Omrežje Skype v razsuluOddelek: Novice / Varnost | 9211 (5267) | racunalnicar |
» | Enka.siOddelek: Izdelava spletišč | 2656 (1646) | mjakop |