Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik restarta pred vhodom v winxp
Racunalnik restarta pred vhodom v winxp
menox ::
Well imam problem,.. moj problem je pa tak da predn se zazenejo windowsi (winxp) se mi racunalnik preprosto restarta... zaganja.. ze pokaze winxp logo in nato ko bi moral vstopiti v winse se mi racunalnik preprosto restarta,.. formatiru sm ze nestotokrat.. in nato ko sem formatiral so windowsi delal ko pa sem ponovno zagnal ali restartal je bil problem ze spet isti,..probal sem z drugim ramom vendar problem je bil isti z drugo graficno vendar je problem se zmeraj obstajal,.. zagnal sem tudi racunalnik v safemodu in upal da bo kaj bolje vendar temu ni bilo tako,.. bil je isti problem kot pri normalnem zagonu tko da pojma nimam kaj je narobe .... imam pa stara jajca :) 1333mhz amd athlon
tko da ce ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe,. naj ga ne bo sram in kar pogumno napise v cem bi bil lahko TRIK !
tko da ce ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe,. naj ga ne bo sram in kar pogumno napise v cem bi bil lahko TRIK !
- premaknil: alien-w ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Restartanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2569 (2239) | s1ck |
» | Računalnika ne boota, rabim nov PSU, kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1617 (1234) | Infusion |
» | Problem z računalnikom - nujno rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 1430 (1295) | Tomaz24 |
» | Kako se znebit tega virusa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (975) | bobby |
» | Win XP se obesijo pri installuOddelek: Operacijski sistemi | 1111 (938) | grex |