Forum » Mobilne tehnologije » Kako prenesti izbrano sliko/video z iphone 6 na PC?
Kako prenesti izbrano sliko/video z iphone 6 na PC?
Andruxa ::
Itunes sync ne uporabljam, ker nimam prostora za vse slike na disku. Dropbox imam poln. Rad bi prenesel en video velikosti 400MB z iphone 6 na win 10. Kako to naredim?
PS
sem pobrskal po tistih direktorijih preko USB storageu in sem našel ... je pa trajal in me še vedno zanima a obstaja neka elegantna varianta al te morjo obvezno posilt v anus če nočeš uporablat itunes
PS
sem pobrskal po tistih direktorijih preko USB storageu in sem našel ... je pa trajal in me še vedno zanima a obstaja neka elegantna varianta al te morjo obvezno posilt v anus če nočeš uporablat itunes
Lp, A
- spremenilo: Andruxa ()
Mavrik ::
V bistvu katerikoli program, ki podpira PTP (Adobe Lightroom, OS X Photos, Picasa, ipd.) bi ti moral ponuditi bolj normalen vmesnik za tole.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung - Android ... iPhone - iOsOddelek: Mobilne tehnologije | 1473 (1253) | pi pawr |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3090 (2729) | TheJack |
» | Apple iTunes na voljo tudi v SlovenijiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14700 (5553) | opeter |
» | Razkrita notranjost Apple TV-jaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12114 (10668) | Hardstyle |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 2012 (1619) | IceIceBaby |