Forum » Mobilne tehnologije » Samsung - Android ... iPhone - iOs
Samsung - Android ... iPhone - iOs
T-Mac ::
Pozdravljeni,
zanima me ce kdo kaj ve, iPhone ima program iTunes, da opravljas s telefonom preko kompa torej itunes. Kaj pa samsung ima kak tak program podobno kot itunes?
Hvala
zanima me ce kdo kaj ve, iPhone ima program iTunes, da opravljas s telefonom preko kompa torej itunes. Kaj pa samsung ima kak tak program podobno kot itunes?
Hvala
knesz ::
Pozdravljeni,
Hvala
Opravljaš s telefonom na kakšen način točno? Nalagaš datoteke in nameščaš aplikacije? Ali upravljaš z datotekami, pišeš in bereš sms-e, maile...?
nalagas aplikacije, pises sms-e, ... kot itunes recimo
recimo sem sedaj zvedel program KIES
recimo sem sedaj zvedel program KIES
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Mac ()
francek1 ::
Aplikacije nakladaš direktno iz Playa. Drugače je pa za povezavo z računalnikom zelo uporaben program Airdroid.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Ja bol preprosti program od itunes :) hvala, sem videl da jih je se nekaj samo so placljivi...
knesz ::
Nazadnje ko sem imel Samsunge, je bil Kies polizdelek (upam, da so kaj popravili).
Sicer pa imaš za Android še Airdroid, BlackBerry 10 OS pa ima odličen Blend in Link.
Sicer pa imaš za Android še Airdroid, BlackBerry 10 OS pa ima odličen Blend in Link.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: knesz ()
Master_Yoda ::
Kolikor se spomnim ce se na racunalniku prijavis v google racun in gres na play store ter naklikas aplikacije ti jih avtomatsko namesti na izbran telefon (ce je povezan v net). Nisem pa tega uporabljal, tako da ni to 100%
pi pawr ::
Master_Yoda je izjavil:
Kolikor se spomnim ce se na racunalniku prijavis v google racun in gres na play store ter naklikas aplikacije ti jih avtomatsko namesti na izbran telefon (ce je povezan v net). Nisem pa tega uporabljal, tako da ni to 100%
Je 100%
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6452 (5132) | next3steps |
» | iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18080 (14972) | Mavrik |
» | Zune uradno mrtevOddelek: Novice / Windows Mobile | 3945 (2876) | Spock83 |
» | Nekaj vprašanj pred nakupom iPhoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6641 (5512) | r0ker |
» | iTunes alternativa?Oddelek: Programska oprema | 1422 (923) | l0g1t3ch |