Forum » Pomoč in nasveti » Nikjer znakov wifi adapterja - prenosnik
Nikjer znakov wifi adapterja - prenosnik
freesty ::
Imam Medionov prenosnik E4214. Do vceraj zvecer je normalno deloval, zvecer sem nalagal eno igro, kar enkrat vmes je nehal delovat wifi. Ne najde adapterja v "network and sharing options". V device managerju je pod hidden vendar pise, da ni priklopljen. Sem bral na enem forumu, da je nekdo menjal adapter in da ni bilo spremembe.
Kaj lahko naredim, da to popravim?
Kaj lahko naredim, da to popravim?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
HighBane ::
Restart, vklop izklop wifija z funcijsko bližnjico na tipkovnici, ponovna namestitev gonilnikov. Par možnosti.
freesty ::
Sem resil.
Za info. Ni kazalo nobenih znakov wifija nikjer, ne pod device manager, ne pod connection settings v windowsih. Ko sem driverje nalozil je pisalo, da ne delujejo, ker ne najdejo naprave. Sem probal dodajat nove naprave. Nic. System restore tudi ni pomagal.
Sem mislil, da sem pritisnil fn+F11, da sem vklopil adapter. Ampak sem naknadno videl, da je to za webcam. Tako, da dejansko pojma nimam kaj sem naredil, da ga je ponovno zaznalo.
Za info. Ni kazalo nobenih znakov wifija nikjer, ne pod device manager, ne pod connection settings v windowsih. Ko sem driverje nalozil je pisalo, da ne delujejo, ker ne najdejo naprave. Sem probal dodajat nove naprave. Nic. System restore tudi ni pomagal.
Sem mislil, da sem pritisnil fn+F11, da sem vklopil adapter. Ampak sem naknadno videl, da je to za webcam. Tako, da dejansko pojma nimam kaj sem naredil, da ga je ponovno zaznalo.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8280 (1693) | Han |
» | grafična kartica ge force gts 250 težave gonilnikiOddelek: Programska oprema | 1441 (1150) | andrej30 |
» | 'Crknil' Wifi AdapterOddelek: Strojna oprema | 2926 (2272) | Likalnik |
» | gonilniki za wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (929) | crniangeo |
» | Wifi problemOddelek: Operacijski sistemi | 1156 (785) | Icematxyz |