» »

Muska "zašteka" ob zagonu programa

Muska "zašteka" ob zagonu programa

akulp ::

Odkar sem si namestil nov proc, mi, če poslušam WinAmp vedno ka zaženem kakšen program (WinCmd, Paint Shop Pro, Nero...) glasba za trenutek "štekne oz. se tko zatakne...bi vedel kdo kaj je lahko vzrok temu

Bi blo pametno na novo namestit sistem?

Win XP
Celeron 1,2 na BH6
SB live!

Hvala

akulp ::

Ja pa še to sem pozabil...ko recimo snemam CD in hočem poslušati glasbo iz WinAmpa, mi le -to kar nekako upočasni..kot bi znižal hitrost...dela muska sam ma tko nekako "polkratno" hitrost

horr ::

Tudi sam sem ravnokar prišel na forum z istim problemom, le da mi glasba štekne bolj pogosto - kar tako vmes, za kratek čas. Grozn zvok spusti ven... Se pa ta problem dogaja samo z SBLive!, ko sem prešel na SB na matični plošči pa tega problema ni bilo več.
Poskusil sem z menjavo gonilnikov, pa nič... Sam imam ABIT KD7 z 2000+... Zdej prejle sem potipal procesor SBja pa je čist vroč - bi znal biti to problem?

Nikita H ::

snemanje cd-ja porabi ogromno procesorja in če snemaš na najvišji hitrosti je ponavadi računalnik neuporaben za tisti čas. Vsaj tako je pri meni pa mam pentium 1.7, verjetno je pri slabših procesorjih to še bol izrazito.
Mogoče tudi odpiranje programa pač obremeni procesor in ti zato štekne muska!

Spajky ::

Poglej, če imaš na periferijah (disk) slučajno izklopljen DMA...drugače pa je problem tu v prioritetah niti v kernelu OS-ja; guglaj pa najdi kak program, da daš WinAmpu višjo prioriteto izvrševanja; bi moralo pomagat, kaj pa jest vem; ker samo odpiranje programov ne bi smelo povzročat "kolcanja"! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

akulp ::

zdej sem ponovno naložil XP-je in je vse OK..vsaj zaenkrat:) Drugace pa ..ja se strinjam da odipranje programov ne sem vplvat na musko..prej sem mel Cellyja 500 pa sem lahko pekel pa poslusal musko nromalno...pa ta problem, k se je meni pojavil..ubistvu ni bilo tako, da bi prov stekala muska, sam upocasnila se je kot bi ji znizal hitrost nekako, full cudno..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
13526329 (17306) Hayabusa
»

Vas omiljen predvajalnik glasbe za PC

Oddelek: Programska oprema
313951 (3397) Davidenko
»

Adijo, Winamp! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
577045 (7045) Dragi
»

Problem z glasnostjo zvoka pri gledanju filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
81297 (1148) CaqKa
»

problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
161051 (890) sash

Več podobnih tem