Forum » Programska oprema » bluetooth in pc in gsm
bluetooth in pc in gsm
svejk ::
mi je prislo na uho, da se da krmilit z gsm telefonom preko bluetooth-a pc. se pravi das zvok na glas, stisnes pavzo med filmi in podobno.
je to res, ma kdo kaj izkusenj s tem...
je to res, ma kdo kaj izkusenj s tem...
Primoz78 ::
Neki malga sem probal, ma nism bil kaj prevec uspesen . Tle mas link pa probi mal. Pa sporoci ce ti uspe .
lp Primoz
lp Primoz
CallMeAl ::
najbrž si imel tole v mislih. dela pa samo na (Sony)Ericssonovih telefonih, ker so baje na področju Bluetootha par korakov pred ostalimi.
LP
LP
jRk0 ::
na moji nokii 7650 ze mam to doolgo gor:)
Bemused je freeware in kar veliko zasede, ampak krmili ti winamp in mas popoln nadzor nad vsemi mp3ji ki jih mas na racunalniku lahko + se kaj.
Pol pa se mas en drugi program, s katerim lahko celo misko premikas (preverjeno na mojem compu) in se marsikaj:)
se gres naprimer kopat v kopalnico pa si muziko stelas na racunalniku, kira ti pase:D
Bemused je freeware in kar veliko zasede, ampak krmili ti winamp in mas popoln nadzor nad vsemi mp3ji ki jih mas na racunalniku lahko + se kaj.
Pol pa se mas en drugi program, s katerim lahko celo misko premikas (preverjeno na mojem compu) in se marsikaj:)
se gres naprimer kopat v kopalnico pa si muziko stelas na racunalniku, kira ti pase:D
You fuck up once, you loose two teeth.
sloncek ::
Tud jst uporablam tale Bemused na Nokii 3650 in dela zlo dobr z winamp-jem. Samo deluje dobr samo z verzijo 2.x. Tko da če bi rad uporablu pri filmih si presam še PlugIn, ki ti to omogoča. Preverjeno, dela super .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Subliminalna sporočila v spamuOddelek: Novice / Varnost | 5004 (4390) | Matevžk |
» | nastavljanje računalnika preko GSM-a (GSM povezan z PC-jem preko kabla)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1509) | matrix2 |
» | Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA programOddelek: Mobilne tehnologije | 2603 (1915) | 5er--> |
» | Nobelovci spregovorijoOddelek: Loža | 1216 (1043) | miranpozar |