Forum » Operacijski sistemi » Ni prijavnega zaslona ob zagonu win 10
Ni prijavnega zaslona ob zagonu win 10
lebang1 ::
Živijo,
en starejši računalnik se je posodobilo iz win 7 na 10.
V sistemu sta 2 računa, brez gesla.
Ob zagonu se windows avtomatsko prijavi v tist račun kateri je bil nazadnje odprt. Rad pa bi da se pojavi ob zagonu okno z računi, da bi kliknil v katerega hočem iti.
Kako je kaj s tem? pregledal že marsikatero nastavitev, pa še vedno ne dela kot bi moglo....
lp
en starejši računalnik se je posodobilo iz win 7 na 10.
V sistemu sta 2 računa, brez gesla.
Ob zagonu se windows avtomatsko prijavi v tist račun kateri je bil nazadnje odprt. Rad pa bi da se pojavi ob zagonu okno z računi, da bi kliknil v katerega hočem iti.
Kako je kaj s tem? pregledal že marsikatero nastavitev, pa še vedno ne dela kot bi moglo....
lp
Bolj ko ne so vsi vodiči kako se avtomatsko not prijaviš, jaz rabim pa prav nasprotno.
Tisto pod točko 3 mi piše da moram najprej geslo nastavit... tak ne pomaga, ker hočem prijavni zaslon ob zagonu PC in ne ko pride iz spanja.
Tisto pod točko 3 mi piše da moram najprej geslo nastavit... tak ne pomaga, ker hočem prijavni zaslon ob zagonu PC in ne ko pride iz spanja.
AC_DC ::
Sem in tisto imam tam obkljukano...
Kljukico daj stran in potem vpiši login podatke za uporabnike, v katerega se bo prijavilo.
http://www.howtogeek.com/112919/how-to-...
mihagr ::
Ko prenehaš delati se odjavi oziroma izpiši.
Desni gumb (miška) na Start ->Zaustavitev... ->Izpis
Ko pride rač. iz spanja, ali ko ga prižgeš,
boš na ekranu lahko izbiral kdo se bo prijavil, seveda vse to je lahko brez gesel.
Desni gumb (miška) na Start ->Zaustavitev... ->Izpis
Ko pride rač. iz spanja, ali ko ga prižgeš,
boš na ekranu lahko izbiral kdo se bo prijavil, seveda vse to je lahko brez gesel.
Pozdravljen,
Ja je še ena varianta. Pritineš win tipko in črko "l",
to pomeni lock -zakleni račun, za tebe je rezultat popolnoma enak, kot tisto kar sem včeraj napisal.
Ja je še ena varianta. Pritineš win tipko in črko "l",
to pomeni lock -zakleni račun, za tebe je rezultat popolnoma enak, kot tisto kar sem včeraj napisal.
Saj če se boš odjavil oziroma zaklenil rač. in ga potem ugasnil,
se ti bo kasneje itak pojavilo prijavno okno z imeni v levem spodnjem kotu
in z zadnjim prijavljenim uporabnikom v sredini, potem -če nimaš gesla,
klikneš na tega uporabnika, ali pa izbereš drugega na levi strani.
se ti bo kasneje itak pojavilo prijavno okno z imeni v levem spodnjem kotu
in z zadnjim prijavljenim uporabnikom v sredini, potem -če nimaš gesla,
klikneš na tega uporabnika, ali pa izbereš drugega na levi strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6214 (5366) | jedateruk |
» | Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1295) | mikimali |
» | Netbook - dolgo zaganjanje iz spanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 796 (604) | Malajlo |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1637) | smrekca |
» | omrežno geslo za win98Oddelek: Omrežja in internet | 1393 (1293) | ricola78 |