» »

FilePlanet s svojim zanič downloadom!!

FilePlanet s svojim zanič downloadom!!

R33D3M33R ::

Torej, hotel sem si dolpotegnit bonus packa za Unreal Tournament 1: Prvi paket in drugi digital extremes paket. Mislil sem downloadati z FilePlaneta in kot ponavadi so bili serverji zasedeni. Torej sem pač čakal več kot eno uro pol pa se mi pokaže screen, če hočem počakati v vrsti za download (še enkrat torej potem ko sem že bil skoraj na vrsti) ;( ;( ;( . Pa saj niso normalni!!!!! ;(( ;((
Malo me je sicer zaneslo, s mislim da je prav da se izve kak so ene strani zanič in se splača premislit preden čakaš celo večnost na download.Kake pa imate vi izkušnje s FilePlanetom, a samo Kazaa & Co. :D

p.s:Ali ma kdo kak alternativni link, ki dela in link ko ni treba čakati eno uro potem pa se vse začne lepo od začetka (utbonuspack.zip utbonuspack2.zip ), bil bi zelo hvaležen!

FilePlanet je pa tak samo bunch of izkoriščevalcev!!!! ;((
-že moja druga slaba izkušnja z njimi.

LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Ziga Dolhar ::

1. Zakaj si šel na FilePlanet, če pa ti že uradna UT stran ponudi kar nekaj mirrorjev? [Vsaj pred kakšnim letom in pol jih je]

2. Na FilePlanetu lahko dobiš zastonj. Če bi pa rad takoj, plačaj tisto mesečno naročnino in boš privilegiran uporabnik.

Seveda -- ni zastonj. Težava.

p.s.: poglej takole. Za moje pojme si "navaden izkoriščevalec" ti, ker pričakuješ, da bo nekdo imel 24ur na dan samo zate na strežniku parkiran nek popravek ter rezervirane 4 megabite pasovne širine. FilePlanetovci ti ne odrekajo datoteke, ampak moraš nanjo nekaj časa pač počakat. Potem jo pa dobiš. 'Zastonj'.
https://dolhar.si/

R33D3M33R ::

Drugi mirorji mi niso potegnili, v tem je problem. FilePlaneta se izogibam kot le kaj a žal sedaj nisem mogel drugače, sem mislil bom pač počakal če ni hujšega.

FilePlanetovci ti ne odrekajo datoteke, ampak moraš nanjo nekaj časa pač počakat

Čakal sem ja, a to da se ti kr brezveze resetira ni kar tako, Izkoriščevalce pojmujem tako: Bil sem prisiljen zijati reklame če sem hotel videti napredek, zato so bili oni v resnici profitirali jaz pa nič, ker mi se mi je vse skup resetiralo, kr tak brezveze pa nisem nič klikal okoli ;((

Če te zanima zakaj sem tak jezn. Sem namreč na dialupu in sem vrgo eno uro impulzov vstran kr tako brez veze, to me jezi!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Zgodovina sprememb…

kihc ::

Nevem kako da se ti je to zgodilo, namreč tudi sam včasih zaidem na tole stran in si zloadam kašen trailer, demo, itd... Pač sem počakal tistih 5 - 20 min (odvisno od velikosti), potem pa mi stvar odpre in loada dokaj hitro - 40 kb/s.
Pomojem se ti je ravno 'usralo' da stvar ni delala.
Shit hapens

SubOrbit ::

ce isces mirrorje poglej na http://www.filemirrors.com
vnesi ime datoteke in to je to...


lp

R33D3M33R ::

Joj, hvala ti! Rešuješ življenje :))
Že dolpotegujem! :D
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Matek ::

Meni se zdi da tole malo goljufajo na fileplanetu. Čisto vsak fal, ki ga hočeš downloadat, ampak čisto vsak, je zaseden do maksimuma. To jim je fora da pritegnejo ljudi k registraciji.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

root987 ::

To sem že jaz tudi ugotavljal nekaj časa nazaj, ko sem hotel po formatu ponovno namestiti mape za quake 2 in counter-strike, čakalna vrsta pa je bila skoraj identična najnovejšim daotekam - mislim da je bilo okoli 60 minut...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

(sic) ::

File Planet je še kar vredu. Glede na to, da nam ponuja zastonj DL in to pri hitri povezavi (meni skoraj vedno 128 kb/s). Poznam pa kar nekaj ljdui, ki so registrirani pri FL in so zelo zadovoljni. Hitrost je namreč neverjetna - 512 kb/s in več (tisti, ki si to seveda lahko privoščijo). Mi, ki pa nič ne plačamo pa še vedno dobimo to kar tisti, ki plačujejo pa smao lahko le srečni, da nam tako hitro gre pa čeprav moraš čakat. SIcer pa je moj favorit File Front.
Fuck you all!!!

ahac ::

a je sploh važno kater file DLaš?
v vsakem primeru te vrže v isto vrsto..
je pa kul, ker potem ko prideš na vrsto DLa dovolj hitro.. če pa sam iščeš neke druge mirrorje so pa lahko full pčasni..

Fileshack ima pa še daljše vrste..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FarCry brezplačno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
10516581 (9708) R33D3M33R

ET:QW - beta key

Oddelek: Igre
252158 (1226) Mavrik
»

Formula1

Oddelek: Igre
131252 (1070) Hux
»

Kje downloadat igre?

Oddelek: Igre
162844 (2236) .smidge.
»

Neocron

Oddelek: Igre
141127 (920) Sunna

Več podobnih tem