Forum » Strojna oprema » Kako se nastavi AGP8X?
Kako se nastavi AGP8X?
Grey ::
A mogoče kdo ve, kako bi lahko nastavu AGP8X, zdej mi kaže da je graf kartica na 4X pa podpirata graf in plata 8X
boštjan ::
Ja mam Epox 4SDA5+ pa GeForce 5200 ne pro
misliš, ne ultra.Drugač pa se tudi v samih detomatorjih da nastavit,al ne?
Ja ejga ne vem. Naložu sm si Detonator FX, pa tm piše kr vse v slovenščini!!!?? A to je zato k je jezik tko nastavljen v winsih? v glavnem, js tm nism nč vidu za AGP nastavt.
ej pa če mi ne piše, al sm pa js slep. mam sam za nastavt voltažo agp porta, za hitrost pa nism nikjer vidu. da deluje na agp 4 pa piše v det driverjih v winsih
A je to mogoče zaradi tega, ker sem imel prej v računalniku ATi Radeon 9000Pro in bi moral formatirat disk zaradi neskladja z driverji(ostanki od njih)? Ker jes res ne najdem ničesar kjer bi se dalo nastavit AGP hitrost
Zdej sm se spomnu k sm gledu eno revijo. A je možn, da se AGP hitrost nastavlja k spremeniš voltažo AGP porta? AGP8 naj bi delovau na 0.8V
A pol grem sam v bios notr, vržem voltažo na 0.8V in bo stvar delovala na AGP8 hitrosti? k js sm mislu da obstaja neki meni, kjer piše AGP2-AGP4-AGP8??!??!A pol je res tko da grem v BIOS in volte vržem na 0.8V, k nočem kej skurt
ne deluje, največ je lahko 2.20 V najmanj pa 1.5v tko kt je zdej, sploh ne moreš declockat. A je to mogoče posledica k sm meu prej gor Radeon 9000Pro pa nism sformatiru diska?
boštjan ::
to pa bi znalo bit problem,ker se ni vse spucalo od starih driverjev,zako da še formatirat poskusi in pol poročaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PROBLEM Z AGP 8x...rabim kak nasvet!!!Oddelek: Strojna oprema | 1000 (888) | bluefish |
» | GF7600GT na GA-7VT600-L (Rev 1.x)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (970) | John Abruzzi |
» | grafična karticaOddelek: Strojna oprema | 1236 (1070) | Orbit89 |
» | Problem AGPOddelek: Strojna oprema | 858 (788) | Sami |
» | AGP-pomočOddelek: Kaj kupiti | 1093 (905) | Zheegec |