Forum » Sedem umetnosti » Polnilo za darilno škatlo
Polnilo za darilno škatlo
Matej33 ::
Pozdravljeni!
Iščem pa ne najdem!
Rabil bi polnilo, podlogo, filo... (ne vem kako se to imenuje) za podlago v darilnem paketu.
Predvidevam, da so to ostanki od struženja lesa - tore po moji logiki neke vrsti ostružki.
Konkreten primer na sliki:
Kje bi lahko to dobil? Sem že vprašal okoliške mizarje, tesarje... pa imajo samo navadno žagovino.
Iščem pa ne najdem!
Rabil bi polnilo, podlogo, filo... (ne vem kako se to imenuje) za podlago v darilnem paketu.
Predvidevam, da so to ostanki od struženja lesa - tore po moji logiki neke vrsti ostružki.
Konkreten primer na sliki:
Kje bi lahko to dobil? Sem že vprašal okoliške mizarje, tesarje... pa imajo samo navadno žagovino.
oo7 ::
Furnir bi bil dober. Pri kakšnem mizarju, ki ga odreže na koncu in pridejo ven čisto tanki drobni listki.
fikus_ ::
Pojdi v kakšno vrtnarijo, kmetijsko zadrugo in vprašaj za rafijo. Se uporablja za vezanje rastlin na oporo in je 100% natur, rjave barve, . . .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti ,emajlirano posodo?Oddelek: Loža | 1757 (1662) | micka15 |
» | Odvisnost preseka od tokaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10581 (7228) | STU-III |
» | C/C++ Kako obvestim ostale threde, da je prispel nov podatek?Oddelek: Programiranje | 1397 (1261) | ERGY |
» | BMX style kolesaOddelek: Šport | 4589 (2892) | DOOM_er |
» | Program za pisanje cajtngov :DOddelek: Programska oprema | 1720 (1470) | Matev |