Forum » Pomoč in nasveti » Monitor nastavitve.
Monitor nastavitve.
pSP 3004 ::
Zdravo.
Danes sem prestavil rač. in po vklopu mi je zaslon zmanj. sliko in je s strani po 4 cm prostora/ črnine. In ikone so večje oz vse je pomešano. Mi lahko kdo pomaga kako nastaviti na tov. način oz vse normalno.
philips monitor MWC 12201 IZDELAVA sep 09
Danes sem prestavil rač. in po vklopu mi je zaslon zmanj. sliko in je s strani po 4 cm prostora/ črnine. In ikone so večje oz vse je pomešano. Mi lahko kdo pomaga kako nastaviti na tov. način oz vse normalno.
philips monitor MWC 12201 IZDELAVA sep 09
BivšiUser2 ::
So kabli priklopljeni tako kot bi morali biti?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
AC_DC ::
Resolucijo nastavi na "native".
Npr 1280x1024 @ 60 Hz , če gre za star 19" lcd.
Priklop preko vga, dvi/hdmi ?
Os in grafična ?
Iz podatkov ni razviden model monitorja (philips MWC 12201).
Npr 1280x1024 @ 60 Hz , če gre za star 19" lcd.
Priklop preko vga, dvi/hdmi ?
Os in grafična ?
Iz podatkov ni razviden model monitorja (philips MWC 12201).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
pSP 3004 ::
brilliance 220c
Mi prikaze Zaslon 1 tip ;; potem Ločljivost .: in najvecjo moznost 1680 x 1050 prip .. ampak je se vedno rob s strani .. ceprav so se zdaj ikone itd. prilagodile... rob je se vedno.
Hvala za naprej
Mi prikaze Zaslon 1 tip ;; potem Ločljivost .: in najvecjo moznost 1680 x 1050 prip .. ampak je se vedno rob s strani .. ceprav so se zdaj ikone itd. prilagodile... rob je se vedno.
Hvala za naprej
BivšiUser2 ::
računalnik priključi na drug monitor in poročaj
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei pokazal prepogljiv telefon Mate X (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19459 (14867) | Lonsarg |
» | 4k monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17471 (14361) | Voluharr |
» | Nizkocenovni gaming pcOddelek: Kaj kupiti | 4590 (3269) | AC_DC |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3571 (2612) | Matev |
» | Računalniki "bolehajo" več kot njihovi uporabniki?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2374 (2374) | hruske |